Dimitris362 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εθεάθη jet και στην Operation Metro! http://www.youtube.com/watch?v=3bP8_Dmfbe0&feature=player_embedded εγω συνέχεια το βλεπω αυτο το bug στην μετρο
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 κάλα ε, τώρα σκέφτηκα κάτι........... λέτε ρε σεις, εκεί στην ΕΑ να βγήκε κάποιος και να είπε: "Ας τους δώσουμε μία ψιλο-μάπα beta (όχι εντελώς όμως), ώστε ΚΑΠΟΙΟΙ που αμφιταλαντεύονται να ακυρώσουν τα preorders. Στο release βέβαια βγάζουμε τον κανονικό κώδικα/τουμπανοπαίχνιδο που έχουμε ήδη. Όσοι λοιπόν ακύρωσαν τις προπαραγγελίες, θα δούνε/ακούνε ότι τελικά πρόκειται για παιχνιδάρα, καμία σχέση με την Beta, και θα το αγοράσουν. Τι κερδίζουμε από το όλο story; Μα φυσικά, αυτοί θα πληρώσουνε +10$ για το DLC ! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (evil laugh)" Πωω... ανατρίχιασα και μόνο που το είπα PS: Μάλλον φταίει που ξαναείδα πρόσφατα το The Game (με τον ντάγκλας)
ntouzieras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 ποσο δικιο μπορει να εχεις ομως φιλε Αθανασιε...
giorgos147 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι πότε μπορούμε να κάνουμε Preoder; Επειδή δε το έκανα δουλειά μιας και περίμενα τη μπετα να δω αν τη σηκώνει ο υπολογιστής μου. Υποθέτω μέχρι πριν μία μέρα της κυκλοφορίας του;
ntouzieras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 καλο θα ηταν απο εκει που σκοπευεις να το παρεις να κανεις μια ερωτηση, γιατι οπως ξερεις παραλαμβανουν νωριτερα. για να εισαι σιγουρος κανε το pre order απο τωρα και αν δεις οτι δεν βγαινεις οικονομικα ή για οποιονδηποτε αλλο λογο ακυρωσε το, δεν χανεις τπτ
giorgos147 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Απλά θέλω να δω τι θα κάνω και με επεξεργαστή, μήπως πάρω κανέναν Q95xx ξερωγω να ανεβάσω λίγο τα Frames, γιατί με 25-30 Frames δεν είναι και τόσο Playable. Αλλά, θα βοηθήσει καθόλου αυτό;
Aplostra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 2 ερωτήσεις, το C4 γιατι δεν καταστρέφεται και τα όπλα,γιατι δεν έχουν στατιστικά;
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 weapons : Battlefield 3 Media - EA Battlefield 3 Back To Karkand weapons - Battlefield 3 ΘΕΛΩ ΤΟ JACKHAMMER ΤΩΡΑ! PS: Με τα shottys έχω μία συναισθηματική σχέση, nr1 στο ελληνικό shotty ladder (2142) γαρ
aekoriginal21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 2 caspian border servers ανοιχτοι αλλα με κωδικο..
newlynx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Mα είναι τόσο δύσκολο να ανοίξουν περισσότερους Caspian border servers ώστε να δοκιμάσουμε καλύτερα το παιχνίδι; A... το ξέχασα. Πρέπει να τραβήξουμε περισσότερους cod παίχτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα