konstantinos77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 περιεργο.παιζω την beta (PS30 με εναν φιλο μου.αυτος βγαινει στα kills συνεχεια στην τριαδα και δεν εχει παρατηρησει τετοιο προβλημα.σε εμενα ομως συμβαινει συχνα ακριβως αυτο που περιγραφετε. αυτο που καταλαβα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι γεματο bugs ενω ειναι να βγει σε 3 βδομαδες.και κατι τετοιο για μια μεγαλη παραγωγη ειναι τελειως απαραδεκτο. Εδω το bc2 εχει ακομα τα ιδια bugs που ειχε οταν πρωτοβγηκε ,τι να πεις απο εκει και επειτα..
Bigi444444 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εμένα πάλι, στα χόρτα μου συνέβαινε το πιο σπαστικό.Ήταν ο άλλος σε prone φάση μέσα και καλυπτόταν από αυτά.Τον πλησίαζα από πλάγια ή από πίσω.Του άδειαζα πολλές φορές και πάνω από μία γεμιστήρα.Άνιωθος.Ξύπναγε σε κάποια φάση και με μια σφαίρα, τέλος εγώ.Μάλιστα πολλές φορές με σκότωνε με μία σφαίρα από πιστόλι.Ε σβήσιμο πλέον και τέλος. Μου το έκανε ππολύ συχνά και νομίζω είναι θέμα του παιχνιδιού.Γενικά θαρρώ πως όλα τα τελευταία bf το εμφανίζουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Εγώ τρώω σφαίρες μέσα από τον τοίχο μερικές φορές, και όχι δεν είναι Cover που ''χαλάει'' αλλά σταθερό ''τούβλο'' Επίσης, ισχύει και σε μένα αυτό που είπατε. Από κει και πέρα, ξέροντας ότι αυτό που παίζουμε στην ουσία είναι Alpha και όχι Beta δεν με ενδιαφέρει και τόσο, αρκεί να είναι φτιαγμένα στην Final Build.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Είναι beta για όνομα του θεού.. Δεν είναι καν demo. Τα bugs κ τα σφάλματα είναι αναμενόμενα! Κάνετε λες κ δεν έχετε παίξει ποτε σας beta εκδόσεις.. Κ συν της άλλης,είστε όλοι τώρα beta testers..κ έχει φροντίσει η ΕΑ να έχει section στο φόρουμ της να πάτε να γράψετε κάθε τι πρόβλημα βλέπετε.. Όχι να μπαίνετε εδώ κ να κλαίτε όλη την ωρα.. Νησαφι! Πάτε στα φόρουμς της ΕΑ κ πείτε ότι πρόβλημα βρίσκετε.
Bigi444444 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Τι να τους πούμε;Αφού και στην τελική έκδοση τα ίδια θα έχουμε.Γιατί το bc2 δεν έχει τέτοια θέματα;;;
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οντως ειναι λιγο ακυρο να ακυρωνεις preorders επειδη η beta ειναι buggy
stavrakas92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Παιδια να κανουμε κανα παρτυ να δοκιμασουμε λιγο μαζι,γιατι ακομα δεν επαιξα με πληρες squad δικα μου ατομα και θελω να δοκιμασω.... PolomanGR ειμαι στο origin
Aplostra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 πω πω,αυτο το παιγνιδι,με εχει κανει να χασω την εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο ειδος...Μιλάμε για ΤΗΝ νοητική στέρηση.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μα καλά, ποιός λογικός άνθρωπος θα ακυρώσει το Pre-order λόγω των bugs της beta? Γι' αυτό λέγεται Beta, δηλαδή έλεος.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι να τους πούμε;Αφού και στην τελική έκδοση τα ίδια θα έχουμε.Γιατί το bc2 δεν έχει τέτοια θέματα;;; Σκεπτικό έλληνα σε κάθε τι γίνεται κ υπάρχει θέμα.. Βρε,ότι λέτε εδώ για προβλήματα να το πείτε κ εκεί.. Ώστε να υπάρχει η ελπίδα να μην μείνουν όπως το bfbc2..
pappous_soulis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 επιβεβαιωνω και γω, σε server που ειχα 60 ping... Που το είδες το πόσο ping είχες;
ntouzieras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 απο το battlelog, στη λιστα με τους servers σου λεει και το ping σου στη τελευταια στηλη. δεν το χεις παρατηρησει? Uploaded with ImageShack.us
Dimitris362 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 τοσο λεει αλλα εγω παρατηρώ πολλες φορες τρωω suppress fire και με γραφει νεκρο 1-2 sec πριν με δείξει στην οθονη μου να ψοφαω. αρα ο αγγλοσ (σε UK Servers παιζω) ειναι πιο μπροστα απο μενα και ειναι τρελο προβάδισμα.
Alejandro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Καμία σχέση το ping που δείχνει στο Battlelog με το πραγματικό. Στο BC2 έδειχνε στους servers που έπαιζα 80-90 ms και μέσα στο παιχνίδι 160 ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα