Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες!? Πόσες φορές θα τ πούμε?? Το bf είναι ομαδικό παιχνίδι! Δεν τ παίζεις μόνος..αν δεν έχεις ομάδα έστω την squad να έχεις φίλους κ να επικοινωνείς. Κ αν δεν έχεις ts ή ventrilo. Πολύ απλά δεν παίζεις,αν δεν μπεις σε αυτή την νοοτροπία..τότε τι να το κανεισ τ bf? Όσο για το kdr,αν είσαι μέσα στην νοοτροπία του παιχνιδιού θα τελειώνεις πάντα πρώτος με πόντους κ μετά το kdr..κ άμα βλέπεις άλλους να πέτανε αετό.. Φεύγεις απο τον σερβερ!

android.png

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες!? Πόσες φορές θα τ πούμε?? Το bf είναι ομαδικό παιχνίδι! Δεν τ παίζεις μόνος..αν δεν έχεις ομάδα έστω την squad να έχεις φίλους κ να επικοινωνείς. Κ αν δεν έχεις ts ή ventrilo. Πολύ απλά δεν παίζεις,αν δεν μπεις σε αυτή την νοοτροπία..τότε τι να το κανεισ τ bf? Όσο για το kdr,αν είσαι μέσα στην νοοτροπία του παιχνιδιού θα τελειώνεις πάντα πρώτος με πόντους κ μετά το kdr..κ άμα βλέπεις άλλους να πέτανε αετό.. Φεύγεις απο τον σερβερ!

android.png

Συμφωνω , αλλα στο OP METRO δεν ειναι αδυνατο να κερδισεις , αν η "ομαδα" δεν εχει ομαδικο πνευμα . Ελπιζω στα υπολοιπα maps να μην ειναι ετσι.... Αλλιως παιζουμε και ΜοH

Δημοσ.

Συμφωνω , αλλα στο OP METRO δεν ειναι αδυνατο να κερδισεις , αν η "ομαδα" δεν εχει ομαδικο πνευμα . Ελπιζω στα υπολοιπα maps να μην ειναι ετσι.... Αλλιως παιζουμε και ΜοH

Λόγο ότι δεν έχω διαθέσιμο υπολογιστή αυτές τις μέρες..δεν την έχω παίξει πάνω από 5λεπτά..Αλλά από τα vids,η πίστα αυτή είναι για cod τυπάκια.και το έχτε πει και εδώ.Ε να μην υπάρχουν και εξαιρέσεις ;Δεν γίνεται :P

Δημοσ.

δεν εισαι ο μονος..εγω νομιζω οτι παιζω μια μιξη medal of honor με call of duty...

την ιδια σκεψη ειχα και εγω. :-(

και απο οτι φαινεται αυτο δεν ειναι θεμα του συγκεκριμενου map/game mode της Beta,αλλα το ολο concept του gameplay του παιχνιδιου.

Eιναι αυτο που λεω εδω και καιρο,τα COD και HALO εχουν κανει μεγαλη ζημια στο FPS genre.η για να μαστε πιο σωστοι,οι κονσολες ειναι που εχουν κανει μεγαλη ζημια στα videogames.

Δημοσ.

Έκανε ζημιά το Halo ?

Το Halo 1 είχε από τα καλύτερα MP που έχω παίξει.

Το BF3 δεν είναι COD που λέτε μερικοί, απλώς η πίστα που έχει η Beta είναι λίγο μούφα..

Δημοσ.
Το Halo 1 είχε από τα καλύτερα MP που έχω παίξει.

ακριβως.και πεσανε ολοι να το αντιγραψουν.οπως και το συστημα με το automatic life regeneration και τα duel weapons.

με αποτελεσμα το ιδιαιτερο gameplay του καθε νεου τιτλου/τιτλου σειρας να αρχιζει να εξαφανιζεται σιγα σιγα και ο χωρος των παιχνιδιων να ομογενοποιειται.

για ποιο λογο να παιζω ενα COD-like BF3,αφου μπορω να παιζω το ιδιο το COD? και ποτε θα παιξω ενα καινουργιο πραγματικο BF αφου πλεον η σειρα εχει αποκτησει διαφορετικο gameplay χαρακτηρα;

Δημοσ.

Νομιζω το καλυτερο που θα εχει το BF3 ειναι αυτο με το damage , η θολουρα και η κοκκινιλα που εβλεπες οταν ειχες παρει πολυ damage και δεν εβλεπες μπροστα σου στο bad company 2 ,τωρα εχει μειωθει σε μερικα δευτερολεπτα.

Ευτυχως, γιατι αν συνεχιζαν ετσι και στο 3 τον οφθαλμιατρο δεν τον γλυτωναμε

Δημοσ.

Too much information νομίζω.

:-P:-P:-P:-P αντε μωρέ:-P . Μίας κ δεν έχω υπολογιστή,διαβάζω εδώ κ στο bf.gr τα δρομενα..

Οφ τοπικ..μίας κ είμαι αθήνα παμε για καφέ να μου πεις κ του τα bf..να ξεχρεωσω κιολας..

android.png

Δημοσ.

Ένα θέμα που αναφέρθηκε και στο battlefield.gr, είναι το hit registration. Σε δωμάτιο ρίχνω σε κάποιον και μου ρίχνει και αυτός. Μου δείχνει το σύμβολο ότι τον πετυχαίνω 2 φορές αλλά με σκοτώνει εκείνος με headshot. Όταν μου τον δείχνει η killcam έχει 100% health... Ελπίζω στην τελική έκδοση να είναι βελτιωμένο.

Δημοσ.

μηπως ειναι θεμα lag? διοτι το παραπανω μου τυχαινε και εμενα συχνα στην beta.

μπα,εχει τύχει να ψεκάσω τον αλλο απο μισό μετρο απόσταση και να φάω μια και να ταβλιαστω,ενέργεια του 100%

Δημοσ.

περιεργο.παιζω την beta (PS30 με εναν φιλο μου.αυτος βγαινει στα kills συνεχεια στην τριαδα και δεν εχει παρατηρησει τετοιο προβλημα.σε εμενα ομως συμβαινει συχνα ακριβως αυτο που περιγραφετε.

αυτο που καταλαβα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι γεματο bugs ενω ειναι να βγει σε 3 βδομαδες.και κατι τετοιο για μια μεγαλη παραγωγη ειναι τελειως απαραδεκτο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...