Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως την κακια μου θα την πω... ασχετα αν εχει ωραια γραφικα, πολυ καλο ηχο ενα μου την εσπασε και ειναι και ο λογος που δε γουσταρω games με οχηματα... στο 9' καθονται 3 τυποι και περιμενουνε πως και πως να καταριψουνε τον συμπαικτη τους για να παρουνε το αεροπλανο... δλδ οχι μονο δεν βοηθανε την ομαδα τους αλλα της κανουνε και κακο... γιαυτο λοιπον κοκκινη καρτα παλι στο BF3 απο εμενα και FTW MW3. υ.γ. μιση βλακεια του game που δε φροντιζει να υπαρχει καποια μεθοδος να μετριασει τη βλακεια των παικτων και μιση βλακεια των παικτων που δε νιωθουνε... αλλα αν δεν ητανε βλακες δε θα ητανε και "μιση βλακεια" σωστα; Οσο για τα παραπανω που λετε σχετικα με νοοτροπιες pro και n00b αυτο ειναι ενα πολυ καλο κινητρο στο καποιος να γινει καλυτερος ή να βρει ενα game που να του ταιριαζει καλυτερα. Δε βρισκω που το κακο και μαλιστα το θεωρω και απολυτα υγιες να θελει καποιος να εχει καλα στατιστικα (ετσι ειμαστε δασκαλεμενοι και μεγαλωμενοι απο τα παιδικα μας ακομη χρονια). Το κακο, κακιστο για την ακριβεια ειναι να βαζεις hacks οποιουδηποτε τυπου γιατι εισαι n00bas και να "χαλας" την ωραια ατμοσφαιρα που επικρατει στο game. Και μαλιστα το ακομη χειροτερο που χρειζουνε ψυχιατρικης βοηθειας ή ακομη και θανατικης ποινης και το εννοω (ειναι αρρωστα αυτα τα ατομα δε θα επρεπε να υπαρχουνε για κανενα λογο στην κοινωνια) ειναι αυτοι που παροτι hackaρουνε περιφανευονται κιολας και κοκορευονται και μεσα τους το χαιρονται... αυτΙά... In kick (-vote, -opt, -whatever) we hope & trust. Χωρίς αυτά, θα έχουμε πρόβλημα.
JohnVani18 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 @Mhs2k Καλύτερα να με σκοτώσει άρμα παρά το κάθε νιάνιαρο που δεν ξέρει να παίζει σωστά και παίρνει sniper για να σε σκοτώνει απο την άλλη άκρη της πίστας και να χαίρεται απο πάνω.
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οσο για τα παραπανω που λετε σχετικα με νοοτροπιες pro και n00b αυτο ειναι ενα πολυ καλο κινητρο στο καποιος να γινει καλυτερος ή να βρει ενα game που να του ταιριαζει καλυτερα. Δε βρισκω που το κακο και μαλιστα το θεωρω και απολυτα υγιες να θελει καποιος να εχει καλα στατιστικα (ετσι ειμαστε δασκαλεμενοι και μεγαλωμενοι απο τα παιδικα μας ακομη χρονια). Το θέμα είναι να μην παίζει για τα στατιστικά του αλλά για το σκοπό της ομάδας. Αν έχεις στην ομάδα κάποιους που παίζουν για τα στατιστικά τους, δεν θα κινούνται μαζί με την squad τους, δε θα την υποστηρίζουν, ούτε revive θα κάνουν, ούτε πυρομαχικά θα σου δώσουν και θα κάθονται σε ένα σημείο περιμένοντας να εμφανιστεί κανείς για να τον φάνε και να φτιάξουν καλό KDR. Έτσι η ομάδα σου έχει πρακτικά λιγότερα άτομα από τον αντίπαλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 In kick (-vote, -opt, -whatever) we hope & trust. Χωρίς αυτά, θα έχουμε πρόβλημα. Που δεν γινόντουσαν καθόλου abuse στο Battlefield 2. Πήγαινες πολύ καλά με το αεροπλάνο και έκαναν kick vote να σε διώξουν. Από το splash damage βόμβας που έτρωγε τανκ, σκότωνες συμπαίκτη καταλάθος και πριν προλάβεις να πεις "sorry" σε έκανε punish. Σημείωση ότι στα 3 punish έτρωγες kick από τον server.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παντως θα μπορούσαν να το κάνουν ετσι ωστε να παίρνεις πόντους με το ομαδικό παιγνίδι,εγγύτητα,αλληλοκάλυψη κλπ
konstantinos77 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όποιο παιχνίδι action ή FPS να παίξεις online, τα ίδια άτομα με την νοοτροπία "αμάν μην πεθάνω και χαλάσω τα φοβερά στατιστικά μου!" έχει πια. Να σου δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα? Ας βγαλουν τα στατιστικα Κ/D να αφησουν μονο το rank level και θα δεις μετα βελτιωση στην νοοτροπια .
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 παντως θα μπορούσαν να το κάνουν ετσι ωστε να παίρνεις πόντους με το ομαδικό παιγνίδι,εγγύτητα,αλληλοκάλυψη κλπ Μα και τώρα έχεις. Suppress, spot, και λοιπές αηδίες. ΑΠλά οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται. @Ghost: Τι να σε πω και τι να σε κάνω? Και το ένα και το άλλο σύστημα, έχουν + και -. Από ένα σημείο και μετά στο 2, έμπαινα, έκανα τη δουλίτσα μου, και να πάτε να αγαπηθείτε. Αν ο server ήταν σοβαρός, πολλές φορές κόσμος έπαιρνε πόδι με την 1η υποψία "αντισυμβατικής" συμπεριφοράς. Μην έχουμε τις αηδίες με τα cheats πάλι, κι όλα τα άλλα παλεύονται. Στην τελική, 4 να μπούμε μαζί σε squad (λίγοι είναι γμτ) και να προχωράμε σοβαρά, θα βρεθούμε. Dekaohtoura, btw.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Να σου δωσω μια λυση σε αυτο το προβλημα? Ας βγαλουν τα στατιστικα Κ/D να αφησουν μονο το rank level και θα δεις μετα βελτιωση στην νοοτροπια . Τα Κ/D με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθούν και σε 3rd party stat trackers σχεδόν σίγουρα, οπότε η νοοτροπία θα παραμείνει. :/
ntouzieras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με την Beta και νομιζει οτι μονο BF δεν ειναι το 3? δεν εισαι ο μονος..εγω νομιζω οτι παιζω μια μιξη medal of honor με call of duty...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=l7K8uOzEkq8&hd=1
vlachaquito Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οσο περνανε οι μερες με το μπετα, τοσο αποκαρδιωνομαι. γραφικα, ηχος, ατμοσφαιρα παιχνιδιου ειναι τελεια. φοβερα πλεονεκτηματα που μπορουν να με κανουν να το προτιμησω σε σχεση με την "θρησκεια" που ειναι το cod. ΑΛΛΑ. οπως ειπαν και οι παραπανω. το παιχνιδι εχει σχεδιαστει για να ειναι ομαδικο. δεν εχω παιξει ακομα σε σερβερ και να δουλεουν ολοι σαν ομαδα. βαζουν βομβα και καθονται στο απεναντι spawn να κανουν kill. σφαιρες ζητημα να εχω δει 20 φορες, μια για καθε επιπεδο που ειμαι στο παιχνιδι δλδ.. μονο οταν μπηκαμε 4 φιλοι το φχαριστηθηκα, και φυσικα τους διαλυσαμε. μετα το βιντεακι ειδικα, οι αμφιβολιες μου εχουν μεγαλωσει ακομα περισσοτερο. το παλικαρι κανει 1 λεπτο για να ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ στην μαχη. ελικοπτερα αεροπλανα κλπ δεν σε αφηνουν να κανεις τπτ, μια και η πιστα δεν εχει που να καλυφθεις.. Και μην μιλησω για δευτερενοντα αρνητικα, αργο respawn, του κολου respawn (ποσες φορες με κανει respawn πανω σε αντιπαλο...), ανουσια upgrades κλπκλπ.... Αν η παρεα μου το αγορασει, τοτε θα το αγορασω και εγω, αν και κατι μου λεει οτι στο τελος δεν θα το ακουμπησω...
LongTom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για εμάς που δεν μας αρέσει το multi παίζει τίποτα από campaign ή έστω skirmish;
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Για εμάς που δεν μας αρέσει το multi παίζει τίποτα από campaign ή έστω skirmish; Campaign μόνο το ολοκληρωμένο παιχνίδι. Η Beta(Alpha) είναι μόνο Multiplayer.
ChRis6 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ειναι ομαδικο παιγνιδι και οχι κουεικ εδω κανεις λαθος. Το quake ειναι ΠΟΛΥ ομαδικο παιχνιδι....Αισθητα περισσοτερο απο το BF3. Μεχρι στιγμης σε οσα παιχνιδια εχω παιξει , ο καθενας ειναι για τη παρτυ του και η καλυτερη ομαδα κερδιζει. Στην αμυνα κερδιζουν παντα οι campers/snipers και στην επιθεση αυτοι που ελεγχουν καλα το γυρω περιβαλλον πριν προχωρισουν πιο περα. Κανε αυτα στο quake ( camping π.χ ) και θα εισαι τελευταιος με 0 frags. Βλεπω campers στο CTF και γελαω κανοντας ενα ακομη frag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα