ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Kαι 2 βιντεακια(1 ηταν ουσιαστικα,αλλα το frap το'κανε 2) απο το δικο μου σύστημα!
KilliK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ειμαι ο μονος που εχω ξενερωσει με την Beta και νομιζει οτι μονο BF δεν ειναι το 3?
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 E καλά δεν έχουμε μαντικές ικανότητες.Αυτό δε μπορεί κανένας να στο απαντήσει αν δε βγει στην τελική του μορφή, εκτός κι αν όλοι εδώ μέσα παίζουν την τελική έκδοση και δεν το ξέρω.Με βάση τι έχουμε δει λέμε.Το παράλογο είναι να ρωτάμε πως θα τρέχει το τελικό προιόν βάσει αυτών που έχουμε δει αν αλλάξουν τελικώς τα γραφικά...Για να μην είναι υποφερτό σε low δεν το νομίζω.Μικρές θα είναι οι διαφορές.Και δεν είναι απαραίτητο να είναι πιο ελαφριά η beta... Καλημέρα . Ε ναι δεν λέω πως είστε μάντεις..απλώς πάνω κάτω πως φαίνεται να παίζει η βετα κ πως θα είναι στην τελική η διάφορα. Τοσο πολύ θα διαφέρει η τελική?ε θα μπορούμε να κλείσουμε τ 11 κ να παμε σε 10..λογικά. Ε υπερβολικόι εννοούσα όσους βγαίνουν κ λένε θα θέλει τρελό υπολογιστή κ πολύ δυνατό.. Βλέπε τον psychowarhead απο πάνω:-P .σε online καταστάσεις χρειάζεσαι όσα πιο πολλά fps γίνεται.. Πριν ρώτησα τοσο πολύ θα αλλάξει τ τελικό προιόν?γιατι πχ να μην τ κάνουν πιο ελαφρύ?:-P Όπως κ να χει ψυχραιμία σε όλα
newlynx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ένα ωραίο βίντεο από Caspian.Αυτή την πίστα έπρεπε ακόμα να έχουμε (την πρόλαβα για 5 λεπτά) ώστε να δούμε πως τρέχει το παιχνίδι.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Καποιες παρατηρήσεις πάνω στο παιγνιδι. Ο κόσμος που το παίζει,πρεπει να εχει iq 10 ή ειναι 5 χρονών,δεν γινεται να στέκονται φιλοι και οχτροί για 1-2 λεπτα διπλα δίπλα και να μη καταλαβαίνουν τπτ.. Δεν υπαρχει ομαδικότητα,ολοι συμπεριφέρονται λες και παιζουν κολ οφ ντιουτι,δεν κανει κανείς ρεβαιβ,υποστήριξη 0 κλπ,ολοι πανε για το κιλ Το παιγνιδι εχει αμέτρητα προβλήματα αλλα δεν ασχολουμε γιατι λενε οτι η μπετα ειναι αλφα και οτι το τελικο προιον ειναι διαφορετικό με τα περισσότερα προβλήματα λυμένα,τοτε τι μπετα παίζουμε; Ας το πουνε ντεμο. Παίζει να εχουν βγει τσιτ
Bigi444444 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δεν υπαρχει ομαδικότητα,ολοι συμπεριφέρονται λες και παιζουν κολ οφ ντιουτι,δεν κανει κανείς ρεβαιβ,υποστήριξη 0 κλπ,ολοι πανε για το κιλ Παίζει να εχουν βγει τσιτ Το πρώτο τα λέει όλα για μένα.Δεν πάει να έχει τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά;Όταν πας να παίξεις και ο καθένας βαράει το χαβά του εκεί μέσα τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα;Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να παρατήσω και το bc2.Η άθλια συμπεριφορά της κοινότητας.Ο άλλος έμπαινε μόνο για να φτιάξει kdr και αν έβλεπε ότι το χαλούσε έφευγε κιόλας...Οπότε τι να συζητάμε, πάνε οι παλιές εποχές...Όσο και να προσπάθησαν στο 3ο να περιορίσουν κάποια πράγματα όλα αυτά τα στατιστικά που κρατάνε και η αριθμολαγνεία θα καταστρέψουν και τούτο.Αν μπουν δε στη μέση από τώρα και τα τσιτέρια, έδεσε το γλυκό... xtrmsnpr, δε μπορούμε να ξέρουμε πώς θα παίζει η τελική.Η μπέτα πάντως δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.Πραγματικά.Στα 1920 με μια 5850 ή κάτι παραπλήσιο παίζει μια χαρά.
Alejandro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Το πρώτο τα λέει όλα για μένα.Δεν πάει να έχει τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά;Όταν πας να παίξεις και ο καθένας βαράει το χαβά του εκεί μέσα τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα;Αυτός ήταν και ο λόγος που με έκανε να παρατήσω και το bc2.Η άθλια συμπεριφορά της κοινότητας.Ο άλλος έμπαινε μόνο για να φτιάξει kdr και αν έβλεπε ότι το χαλούσε έφευγε κιόλας...Οπότε τι να συζητάμε, πάνε οι παλιές εποχές...Όσο και να προσπάθησαν στο 3ο να περιορίσουν κάποια πράγματα όλα αυτά τα στατιστικά που κρατάνε και η αριθμολαγνεία θα καταστρέψουν και τούτο. Σοφά λόγια! Είχαμε και παλιά τα στατιστικά αλλά τώρα με το battlelog ξέφυγε η κατάσταση. Ο καθένας για την πάρτη του παίζει. Επί ένα τέταρτο χθες "παρακαλούσα" κάποιον να δώσει σφαίρες... Αν καταργούνταν το KDR και υπήρχε μόνο στατιστικό για νίκες / ήττες ή και για teamwork, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδιά είμαι μεντικ και ΔΕΝ καλυπτει κανείς να σηκώσω κάποιον απο την ομαδα,κοβουν ολοι σα τα ζωα,χώρια που πεφτει χειροβομβίδα,τρεχεις να σωθεις και ολοι καθονται και κοιτάζουν σα χάνοι,εχω απελπιστεί με το νοητικό επιπεδο των παικτών...Αυτο με τις σφαίρες που αναφέρθηκε......εχω μεινει 500 φορες με το πιστολάκι,εν τω μεταξύ τα ξεκλειδώματα που εχει το παιγνίδι,γιαι μου φαίνονται αστεία;
newlynx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ και εγώ με τα παραπάνω σχετικά με τα στατιστικά . Το KDR κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Αν δεν φύγει (που δεν το βλέπω) θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Η καλύτερη λύση είναι να μπείτε σε clan (όπως έκανα και εγώ από πέρυσι) και να βρείτε την ηρεμία σας.
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Συμφωνώ και εγώ με τα παραπάνω σχετικά με τα στατιστικά . Το KDR κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Αν δεν φύγει (που δεν το βλέπω) θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Η καλύτερη λύση είναι να μπείτε σε clan (όπως έκανα και εγώ από πέρυσι) και να βρείτε την ηρεμία σας. ναι αλλα θέλουν τιμσπικ αυτες κι εγω παίζω με μουσική..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όποιο παιχνίδι action ή FPS να παίξεις online, τα ίδια άτομα με την νοοτροπία "αμάν μην πεθάνω και χαλάσω τα φοβερά στατιστικά μου!" έχει πια.
Bigi444444 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ναι, δυστυχώς ισχύει.Όλα τα σύγχρονα fps έχουν αυτό το θέμα.Βασικά όλα τα online παιχνίδια θα έλεγα εγώ, αλλά τέσπα.Ο άλλος μπαίνει όχι για να ευχαριστηθεί, αλλά για να το παίξει pro και να μην τον πουν νουμπά.Δυστυχώς. Σκέφτομαι να ξαναπεράσω το mohaa...
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 xtrmsnpr, δε μπορούμε να ξέρουμε πώς θα παίζει η τελική.Η μπέτα πάντως δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις.Πραγματικά.Στα 1920 με μια 5850 ή κάτι παραπλήσιο παίζει μια χαρά. Εντάξει τότε .Και η τελική ας είναι έτσι..Και όχι τα δραματικά που γράφουν.
Mhs2k Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως την κακια μου θα την πω... ασχετα αν εχει ωραια γραφικα, πολυ καλο ηχο ενα μου την εσπασε και ειναι και ο λογος που δε γουσταρω games με οχηματα... στο 9' καθονται 3 τυποι και περιμενουνε πως και πως να καταριψουνε τον συμπαικτη τους για να παρουνε το αεροπλανο... δλδ οχι μονο δεν βοηθανε την ομαδα τους αλλα της κανουνε και κακο... γιαυτο λοιπον κοκκινη καρτα παλι στο BF3 απο εμενα και FTW MW3. υ.γ. μιση βλακεια του game που δε φροντιζει να υπαρχει καποια μεθοδος να μετριασει τη βλακεια των παικτων και μιση βλακεια των παικτων που δε νιωθουνε... αλλα αν δεν ητανε βλακες δε θα ητανε και "μιση βλακεια" σωστα; Οσο για τα παραπανω που λετε σχετικα με νοοτροπιες pro και n00b αυτο ειναι ενα πολυ καλο κινητρο στο καποιος να γινει καλυτερος ή να βρει ενα game που να του ταιριαζει καλυτερα. Δε βρισκω που το κακο και μαλιστα το θεωρω και απολυτα υγιες να θελει καποιος να εχει καλα στατιστικα (ετσι ειμαστε δασκαλεμενοι και μεγαλωμενοι απο τα παιδικα μας ακομη χρονια). Το κακο, κακιστο για την ακριβεια ειναι να βαζεις hacks οποιουδηποτε τυπου γιατι εισαι n00bas και να "χαλας" την ωραια ατμοσφαιρα που επικρατει στο game. Και μαλιστα το ακομη χειροτερο που χρειζουνε ψυχιατρικης βοηθειας ή ακομη και θανατικης ποινης και το εννοω (ειναι αρρωστα αυτα τα ατομα δε θα επρεπε να υπαρχουνε για κανενα λογο στην κοινωνια) ειναι αυτοι που παροτι hackaρουνε περιφανευονται κιολας και κοκορευονται και μεσα τους το χαιρονται... αυτΙά...
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 εγω παντως την κακια μου θα την πω... ασχετα αν εχει ωραια γραφικα, πολυ καλο ηχο ενα μου την εσπασε και ειναι και ο λογος που δε γουσταρω games με οχηματα... στο 9' καθονται 3 τυποι και περιμενουνε πως και πως να καταριψουνε τον συμπαικτη τους για να παρουνε το αεροπλανο... δλδ οχι μονο δεν βοηθανε την ομαδα τους αλλα της κανουνε και κακο... γιαυτο λοιπον κοκκινη καρτα παλι στο BF3 απο εμενα και FTW MW3. υ.γ. μιση βλακεια του game που δε φροντιζει να υπαρχει καποια μεθοδος να μετριασει τη βλακεια των παικτων και μιση βλακεια των παικτων που δε νιωθουνε... αλλα αν δεν ητανε βλακες δε θα ητανε και "μιση βλακεια" σωστα; Οσο για τα παραπανω που λετε σχετικα με νοοτροπιες pro και n00b αυτο ειναι ενα πολυ καλο κινητρο στο καποιος να γινει καλυτερος ή να βρει ενα game που να του ταιριαζει καλυτερα. Δε βρισκω που το κακο και μαλιστα το θεωρω και απολυτα υγιες να θελει καποιος να εχει καλα στατιστικα (ετσι ειμαστε δασκαλεμενοι και μεγαλωμενοι απο τα παιδικα μας ακομη χρονια). Το κακο, κακιστο για την ακριβεια ειναι να βαζεις hacks οποιουδηποτε τυπου γιατι εισαι n00bas και να "χαλας" την ωραια ατμοσφαιρα που επικρατει στο game. Και μαλιστα το ακομη χειροτερο που χρειζουνε ψυχιατρικης βοηθειας ή ακομη και θανατικης ποινης και το εννοω (ειναι αρρωστα αυτα τα ατομα δε θα επρεπε να υπαρχουνε για κανενα λογο στην κοινωνια) ειναι αυτοι που παροτι hackaρουνε περιφανευονται κιολας και κοκορευονται και μεσα τους το χαιρονται... αυτΙά... Οχι,το να κάθεσαι σε μια γωνια τσιφ τσιφ τσιφ και να κάνεις κιλ ενω η ομαδα σου γαμιέται,ειναι οτι χειρότερο και πρέπει να υπάρχει φρεντλι φαιαρ για να σε σκοτώνουν οι δικοι σου. ειναι ομαδικο παιγνιδι και οχι κουεικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα