Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανέβασα ένα video για να δείτε πώς παίζει σε Q6600 3.6 με 4GB ram στα 800mhz και ΑΤΙ 6870. το fraps μου μειώνει τα fps σε 30, απο πολύ περισσότερα (δεν έχω δεί ακριβώς πόσα). η ανάλυση είναι 1920χ1080 βέβαια στο video το χω μειώσει στο μισό για να ανέβει πιο έυκολα στο youtube. (ναι τρώω λίγο ξύλο εδώ αλλα δεν μπήκα ούτε για να πάρω kill ούτε με βοήθησε και το fraps σε αυτό :P)

http://www.youtube.com/watch?v=7U_1ED7iHzs

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε όλα μου τα παιχνίδια μέχρι τώρα παίζω σε ανάλυση 1920*1200 και δεν θα ήθελα να πέσω με τίποτα σε αυτό.

Τώρα αν χρειαστεί να ρίξω σε 2-3 ρυθμισούλες τύπου shadow detail ή anti-aliasing ένα κλικ κάτω δεν έχω πρόβλημα γιατί το παιχνίδι το θέλω. Στο πρώτο που είπα όμως περί ανάλυσης είμαι κάθετος.

Δημοσ.

Μόνο αναβάθμιση. Εφόσον δεν υποστηρίζει dx 10.1 η κάρτα σου δεν μπορεί να ξεκινήσει καν το game.

Ισχύει αυτό?Μονο όσες κάρτες υποστηρίζουν 10.1 και άνω, μπορούν να παίξουν το παιχνίδι?

Δημοσ.

Η ati 4850 512mb πάντως δεν την παλεύει σε ανάλυση 1280χ1024 , κι ας έχω AA/AF και Ambient occlusion off.

Εγώ με 2x 4850 έβγαζα 20 με 30 frame σε 1080p, και δεν την παλεύει σε 1280x1024..?

Σίγουρα έχεις άλλο θέμα.

Δημοσ.
Προσδιόρισε λίγο τι εννοείς "οκ".

Σε τι ανάλυση παίζεις και τι απαιτήσεις έχεις όσον αφορά τα γραφικά;

Μπορείς να κοιτάξεις στην άλλη σελίδα τα δικά μου specs? Θέλω να παίζω σε 1920χ1080..τ αλλά ας είναι κ low..

Ε θέλει dx10 ή 11..για να τρέξει και 1gb ..

android.png

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο βαρύ βρε παιδιά λέμε!Μην τρελένεστε!Και επίσης δε χρειάζεται ούτε 60 ούτε 80 fps για να παίξει ανθρώπινα.Και 35-40 είναι ανεκτά.

Luciddream καλύτερα να το βγάζεις με κάμερα για να καταλαβαίνουμε πως τρέχει.Δε μας νοιάζουν τα γραφικά εδώ.Γιατί όπως και να έχει η εγγραφή κόβει...Πάντως η beta για να ηρεμήσετε επειδή αναρωτιέστε πολλοί, με μια 6870 και νορμάλ υπόλοιπο σύστημα παίζει φυσιολογικά στα 1920...

Δημοσ.

Σε όλα μου τα παιχνίδια μέχρι τώρα παίζω σε ανάλυση 1920*1200 και δεν θα ήθελα να πέσω με τίποτα σε αυτό.

Τώρα αν χρειαστεί να ρίξω σε 2-3 ρυθμισούλες τύπου shadow detail ή anti-aliasing ένα κλικ κάτω δεν έχω πρόβλημα γιατί το παιχνίδι το θέλω. Στο πρώτο που είπα όμως περί ανάλυσης είμαι κάθετος.

Θα χρειαστεί να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς στα γραφικά.

Πιστεύω θα παίζεις μεταξύ mid-high ρυθμίσεων. Για ultra με τίποτα.

Μπορείς να κοιτάξεις στην άλλη σελίδα τα δικά μου specs? Θέλω να παίζω σε 1920χ1080..τ αλλά ας είναι κ low..

Ε θέλει dx10 ή 11..για να τρέξει και 1gb ..

Λογικά με κάποιες ρυθμίσεις στο high και κάποιες στο ultra θα σου τρέχει καλά.

Δημοσ.

Λογικά με κάποιες ρυθμίσεις στο high και κάποιες στο ultra θα σου τρέχει καλά.

Ωραία..Ας είναι playable και είναι και low δεν με πειράζει..την ανάλυση μόνο μου αρέσει στα 1080..

Πάντως η beta για να ηρεμήσετε επειδή αναρωτιέστε πολλοί, με μια 6870 και νορμάλ υπόλοιπο σύστημα παίζει φυσιολογικά στα 1920...

Όσοι ρωτάμε για συστήματα δεν νομίζω να ενδιαφερόμαστε για την beta τόσο,αλλά για το τελικό προϊόν που θα παίζουμε αργότερα..Μην λέμε παράλογα..

Δημοσ.

E καλά δεν έχουμε μαντικές ικανότητες.Αυτό δε μπορεί κανένας να στο απαντήσει αν δε βγει στην τελική του μορφή, εκτός κι αν όλοι εδώ μέσα παίζουν την τελική έκδοση και δεν το ξέρω.Με βάση τι έχουμε δει λέμε.Το παράλογο είναι να ρωτάμε πως θα τρέχει το τελικό προιόν βάσει αυτών που έχουμε δει αν αλλάξουν τελικώς τα γραφικά...Για να μην είναι υποφερτό σε low δεν το νομίζω.Μικρές θα είναι οι διαφορές.Και δεν είναι απαραίτητο να είναι πιο ελαφριά η beta...

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο βαρύ βρε παιδιά λέμε!Μην τρελένεστε!Και επίσης δε χρειάζεται ούτε 60 ούτε 80 fps για να παίξει ανθρώπινα.Και 35-40 είναι ανεκτά.

35 fps δεν ειναι καθολου ανεκτα οταν μιλας για avg ,γιατι εκει θα πρεπει να εξετασεις τα min ορια ποσο πανε .Οταν εισαι πχ avg 35 τοτε σε πολλες περιπτωσεις θα σερνεσαι οταν θα μαζευονται στην οθονη σου πολλα αντικειμενα (ελικοπτερα ,στρατιωτες κτλ ) και θα πεφτεις στα 10-15 .Αυτο ειναι κατι που μπορεις ευκολα να το τσεκαρεις στο bc2 το οποιο εκτος των αλλων παντα το θεωρουσα βαρυ παιχνιδι σε αναλυση 1920 με ολα high .Aυτο ομως εξαρταται απο το συστημα και συγκεκριμενα απο την καρτα του καθενα .Οπως και να εχει παντως τα 35 fps avg ειναι για μενα μη ανεκτο επιπεδο για τετοιο game και μαλιστα σε multiplayer που χρειαζεσαι πολλα fps...

Δημοσ.

Το τελικό build θα είναι πολύ πιο βαρύ.

Για όλα Ultra + Tessellation θα θες 2*580.

H Beta δεν έχει Tessellation γι' αυτό και παίζει smooth.

35 fps δεν ειναι καθολου ανεκτα οταν μιλας για avg ,γιατι εκει θα πρεπει να εξετασεις τα min ορια ποσο πανε .Οταν εισαι πχ avg 35 τοτε σε πολλες περιπτωσεις θα σερνεσαι οταν θα μαζευονται στην οθονη σου πολλα αντικειμενα (ελικοπτερα ,στρατιωτες κτλ ) και θα πεφτεις στα 10-15 .Αυτο ειναι κατι που μπορεις ευκολα να το τσεκαρεις στο bc2 το οποιο εκτος των αλλων παντα το θεωρουσα βαρυ παιχνιδι σε αναλυση 1920 με ολα high .Aυτο ομως εξαρταται απο το συστημα και συγκεκριμενα απο την καρτα του καθενα .Οπως και να εχει παντως τα 35 fps avg ειναι για μενα μη ανεκτο επιπεδο για τετοιο game και μαλιστα σε multiplayer που χρειαζεσαι πολλα fps...

Στην Beta δεν βλέπω να υπάρχουν ''σκαμπανεβάσματα''

Τα FPS παραμένουν σταθερά, πέφτουν ελαφρώς όταν υπάρχει καπνός αλλά τίποτα το τρομερό.

Δημοσ.

Aυτό που είπε ο Psycho_Warhead...Δεν έχει μεγάλες διακυμάνσεις...ΚΑι π[ίστεψέ με με 35 στο συγκεκριμένο game μια χαρά παίζεις.

Τώρα για το τελικό, κάντε υπομονή και θα δείτε (εγώ μπορεί και να μη δω ποτέ. :-D ).Ό,τι και να λέμε από τώρα είναι εικασίες.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...