Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδια...

Κατεβασα το battlefield 3 to beta αλλα οταν το παιχνιδι παει να ξεκινηση λεει οτι χρειαζεται τουλαχιστον directX 10.1 . Εγω εχω την Ati 2900xt που υποστηριζει directx 10 και δεν μπορει να αρζισει το παιχνιδι....τι μπόρω να κανω ρε παιδια...

Δημοσ.

Καλησπερα Παιδια...

Κατεβασα το battlefield 3 to beta αλλα οταν το παιχνιδι παει να ξεκινηση λεει οτι χρειαζεται τουλαχιστον directX 10.1 . Εγω εχω την Ati 2900xt που υποστηριζει directx 10 και δεν μπορει να αρζισει το παιχνιδι....τι μπόρω να κανω ρε παιδια...

Μόνο αναβάθμιση. Εφόσον δεν υποστηρίζει dx 10.1 η κάρτα σου δεν μπορεί να ξεκινήσει καν το game.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα τα μελη! Μια συντομη ερωτηση παιδια...με επεξεργαστη i5,μνημη 8GB, καρτα γραφικων GT330M και αναλυση 1280x1024 θα τσουλαει το θεμα ή βατερλο?

ps. Λεπτομερειες σχετικα με την καρτα:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-330M.22437.0.html

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω το εξής, διαθέτω το εξής σύστημα AMD Phenom II X4 965 Processor στα 3.4GHz, μνήμη 4GB και κάρτα γραφικών την ΑΤΙ Radeon 4890. Θα είμαι οκ με το συγκεκριμένο παιχνίδι?

Σας παρακαλώ επειδή το έχω κάνει preorder το παιχνίδι και θέλω να δω αν θα το προχωρήσω η να το ακυρώσω για να μην δίνω τσάμπα λεφτά. Αν είναι εύκολο κάποιος να μπορέσει να κάνει μία εκτίμηση σε αυτό που ζητάω.

Ευχαριστώ πολύ , καλό βράδυ.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...