Grobath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδες, εχει καταφερει κανεις σημερα να παιξει? Και μενα σήμερα μου βγάζει πολλά error. Έχουν ανακοινώσει πόσα map θα έχει η final version;
aliakas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 πως διάολο κουμπώνω στα όπλα τα items που έχω ξεκλειδώσει ? ας πούμε έχω ξεκλειδωσει το laser και δεν μου το βγάζει να το βάλω στο όπλο
pappous_soulis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Όταν είσαι στο screen που περιμένεις να κάνεις spawn, γράφει κάπου πάνω customize. Πατάς εκεί, σου βγάζει τα διαθέσιμα kits, πατάς loadout κι από κει διαλέγεις ότι θες.
aekoupoli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 με το συστημα μου δν εχω πεσει ποτε κατω απο τα 40 frames κ συνηθως ειμαι γυρω στα 50 για εξω απο το μετρο μιλαω με ολα ultra και FHD αναλυση,οποτε αν ειναι ετσι κ στην τελικη εκδοση πιστευω ειμαι μια χαρα
Bizniz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εμένα ? δε μου ανοίγει το παιχνίδι σε full screen, παρά το ότι το μαρκάρω από τα options μόλις το μαρκάρω για full screen κολλάει για λίγο και μετά επανέρχεται σε window mode το έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα ?
aekoupoli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 πατα alt + enter για full screen,εμενα δν μου δουλευει το vsync ενω το εχω τικαρισμενο μεσα στο μετρο τα περναει τα 60 frames
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το παιχνίδι σε Window mode, έχει πιο πολλά FPS από ότι σε Fullscreen mode. Ή bug του παιχνιδιού είναι ή είναι ανώριμοι οι Drivers. Πρώτη φορά βλέπω να συμβαίνει αυτό, συνήθως γίνεται το αντίθετο..
Bizniz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 πατα alt + enter για full screen,εμενα δν μου δουλευει το vsync ενω το εχω τικαρισμενο μεσα στο μετρο τα περναει τα 60 frames Το πατάω αλλά δε μου δίνει σημασία Ούτε το vsync μου δουλεύει κι εμένα Επίσης δε φαίνεται να υπάρχει διαφορά, είτε 800x600 βάλω είτε 1920x1200, είτε κάποια ενδιάμεση, σε window mode πάντα Εχω βάλει τους 11.10, αλλά και με τους 11.08 και 11.09 beta ήταν το ίδιο
fixxxer29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 To vsync δε δουλεύει μέσα απ'το παιχνίδι. Αν το κάνεις force απ'το control panel δουλεύει μια χαρα
Toufas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αχ αυτα τα binds να μην μπορουν να μπουν σωστα!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μιας και θα έκανα νέο pc αυτόν τον καιρό,πείτε μου και σεις ,αν θα είμαι έστω οκ με το παιχνίδι: πάνω-κάτω INTEL CORE I5-2500K 3.30 8GB DDR3 CL9 1600MHz ATI Radeon HD6870 2GB DDR5 με ένα τροφοδοτικό thermaltake 750W
Luciddream Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μιας και θα έκανα νέο pc αυτόν τον καιρό,πείτε μου και σεις ,αν θα είμαι έστω οκ με το παιχνίδι: πάνω-κάτω με ένα τροφοδοτικό thermaltake 750W δεν ξέρω τι απαιτήσεις γραφικών έχεις αλλα εγώ με q6600 στα 3.6 και ati 6870 και το παιχνίδι πετάει. αυτά με τα γραφικά στο low που δεν με χαλάνε καθόλου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 DICE: BF3 beta graphics not equal to final version Και το είχα πει, στην Beta είναι ''κομμένο'' το Ultra.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα