Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το revive είναι λίγο προβληματικό ή μου φαίνεται;Αρκετές φορές πρέπει να το κάνεις 3-4 φορές για να νιώσει...

Άστα να πάνε. Κάποιες φορές πιάνει καλύτερα όταν κρατάς πατημένο το κουμπί για 1-2 δυετερόλεπτα αντί να το αφήνεις αμέσως

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα το δικό μου θέμα είναι το πόσο καλά τρέχει. Ακόμα και όταν φτάνω στα 40-50 fps (με overclock του επεξεργαστή) δεν τα νιώθω για τόσα. Μάλλον παίζει ρόλο και ο σερβερ με τον οποίο συνδέεσαι.

Δημοσ.

Wtf?

3/3 φορές σήμερα μπήκα, ξεκίνησα κανονικά και μετά από 1-3 λεπτά κόλλησε το σύμπαν.

Ηard reset μόνο, τπτ άλλο δεν έπιανε.

Αλλάζω οδηγούς τώρα, πάω στους 11.9 αφού οι 11.10beta έχουν φύγει από το site της AMD.

Άμα δεν πιάσει κι αυτό, πάμε για επανεγκατάσταση.

Δημοσ.

τι ειναι αυτοι οι κωδικοι;

Ποιοι κωδικοι ?? τι λες ?

Για Steam, ειναι Leaked dirt 3 keys, βαλτε τα σε αλλο Account, γρηγορα γιατι τι τελειωνουν, γιναν Leaked απο την AMD, θα τα κανε promo με τις new GPU/CPU τους (καντε delete το ποστ μου αμα δημιουργει προβλημα, μην μου ριξετε ban εγω απλα να μοιραστω θελω xD)

Δημοσ.

Ποιοι κωδικοι ?? τι λες ?

Για Steam, ειναι Leaked dirt 3 keys, βαλτε τα σε αλλο Account, γρηγορα γιατι τι τελειωνουν, γιναν Leaked απο την AMD, θα τα κανε promo με τις new GPU/CPU τους (καντε delete το ποστ μου αμα δημιουργει προβλημα, μην μου ριξετε ban εγω απλα να μοιραστω θελω xD)

mphka στο λινκ σου και εχει κατι κωδικους

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω το εξής, διαθέτω το εξής σύστημα AMD Phenom II X4 965 Processor στα 3.4GHz, μνήμη 4GB και κάρτα γραφικών την ΑΤΙ Radeon 4890. Θα είμαι οκ με το συγκεκριμένο παιχνίδι?

Δημοσ.

Ο Core 2 είναι που σε ''ρίχνει'' τόσο.

Σκέφτομαι να πάρω κανέναν μεταχειρισμένο Q95XX ξερωγώ. Προς το παρόν έχω έλλειψη κομποδέματος.

Δημοσ.

παιδιά εγώ παίρνω πίσω ότι είχα πεί για το game. έχει πολύ καλά στοιχεία :) :) πρώτον τρέχει ΠΟΛΥ πιο καλά στο pc μου απο ότι το BC2. δεύτερον είναι πολύ καλοφτιαγμένο και το lag φαίνεται να είναι το μισό απο ότι στο BC2. πάλι καλά.

λές και το φτιαξε άλλη εταιρία είναι :P

ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

insbattle.jpg

Δημοσ.

Το μονο που θελω να δω στην retail εκδοση ειναι τα κλασικα πολυ μεγαλα map

και να εχουν τουλαχιστον το destructibility του bfbc2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...