IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά το revive είναι λίγο προβληματικό ή μου φαίνεται;Αρκετές φορές πρέπει να το κάνεις 3-4 φορές για να νιώσει... Άστα να πάνε. Κάποιες φορές πιάνει καλύτερα όταν κρατάς πατημένο το κουμπί για 1-2 δυετερόλεπτα αντί να το αφήνεις αμέσως
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πότε βγαίνουν οι 7970 ? Ποτε βγαίνει το tegra3?
newlynx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Και εμένα το δικό μου θέμα είναι το πόσο καλά τρέχει. Ακόμα και όταν φτάνω στα 40-50 fps (με overclock του επεξεργαστή) δεν τα νιώθω για τόσα. Μάλλον παίζει ρόλο και ο σερβερ με τον οποίο συνδέεσαι.
PraetorianGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://www.battlefield3online.com/battlefield-3-general-discussion/2360-battlefield-3-beta-server-files-leaked-defaced-security-team.html
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Wtf? 3/3 φορές σήμερα μπήκα, ξεκίνησα κανονικά και μετά από 1-3 λεπτά κόλλησε το σύμπαν. Ηard reset μόνο, τπτ άλλο δεν έπιανε. Αλλάζω οδηγούς τώρα, πάω στους 11.9 αφού οι 11.10beta έχουν φύγει από το site της AMD. Άμα δεν πιάσει κι αυτό, πάμε για επανεγκατάσταση.
Massiv0r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλη φαση ειναι εαν το Final δεν εχει καμια σχεση με το Beta, κατι ακυρο (δουλεψε κανονικα σε μενα, θα τελειωσουν γρηγορα..): http://tinyurl.com/42lpwwj
Aplostra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλη φαση ειναι εαν το Final δεν εχει καμια σχεση με το Beta, κατι ακυρο (δουλεψε κανονικα σε μενα, θα τελειωσουν γρηγορα..): http://tinyurl.com/42lpwwj τι ειναι αυτοι οι κωδικοι;
Massiv0r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτοι οι κωδικοι; Ποιοι κωδικοι ?? τι λες ? Για Steam, ειναι Leaked dirt 3 keys, βαλτε τα σε αλλο Account, γρηγορα γιατι τι τελειωνουν, γιναν Leaked απο την AMD, θα τα κανε promo με τις new GPU/CPU τους (καντε delete το ποστ μου αμα δημιουργει προβλημα, μην μου ριξετε ban εγω απλα να μοιραστω θελω xD)
Aplostra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ποιοι κωδικοι ?? τι λες ? Για Steam, ειναι Leaked dirt 3 keys, βαλτε τα σε αλλο Account, γρηγορα γιατι τι τελειωνουν, γιναν Leaked απο την AMD, θα τα κανε promo με τις new GPU/CPU τους (καντε delete το ποστ μου αμα δημιουργει προβλημα, μην μου ριξετε ban εγω απλα να μοιραστω θελω xD) mphka στο λινκ σου και εχει κατι κωδικους
Slobontan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω το εξής, διαθέτω το εξής σύστημα AMD Phenom II X4 965 Processor στα 3.4GHz, μνήμη 4GB και κάρτα γραφικών την ΑΤΙ Radeon 4890. Θα είμαι οκ με το συγκεκριμένο παιχνίδι?
giorgos147 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ο Core 2 είναι που σε ''ρίχνει'' τόσο. Σκέφτομαι να πάρω κανέναν μεταχειρισμένο Q95XX ξερωγώ. Προς το παρόν έχω έλλειψη κομποδέματος.
Luciddream Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 παιδιά εγώ παίρνω πίσω ότι είχα πεί για το game. έχει πολύ καλά στοιχεία :) πρώτον τρέχει ΠΟΛΥ πιο καλά στο pc μου απο ότι το BC2. δεύτερον είναι πολύ καλοφτιαγμένο και το lag φαίνεται να είναι το μισό απο ότι στο BC2. πάλι καλά. λές και το φτιαξε άλλη εταιρία είναι ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ntouzieras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδες, εχει καταφερει κανεις σημερα να παιξει?
konstantinos77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Oι διαφορες του Βattlefield bc1,2 απο το Battlefield σκετο ποιες ειναι ?
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το μονο που θελω να δω στην retail εκδοση ειναι τα κλασικα πολυ μεγαλα map και να εχουν τουλαχιστον το destructibility του bfbc2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα