Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, Conquest 64. Jeeps, Tanks, AA vehicles, Fighter jets, Attack Choppers.
Aplostra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, Conquest 64. Jeeps, Tanks, AA vehicles, Fighter jets, Attack Choppers. ψςςςςς κι εγω θελω!!!!
IMMORTALFRANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πολύ απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχει κωδικό η caspian......
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πολύ απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχει κωδικό η caspian...... είναι κάτι του τύπου "enter at your own risk"
Πέτρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και εγώ θέλω!! βρήκα αυτούς άλλα δεν ξέρω εάν είναι πρόσφατη shoppingcartsareagoodride Appletini Ο πρώτος ισχύει, αλλά που να βρεις θέση. Ευχαριστώ, πάντως!
Bigi444444 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 big4444, χωρίς παρεξήγηση, άλλα το ξαναέγραψες αυτό και (όπως κατάλαβες) σε γράψαμε όλοι. Let it go dude Ναι μάνα μου, έχω νοημοσύνη και καταλαβαίνω. Απλά είναι απερίγραπτη η χαρά μου γιατί όπως είπε και ο φίλος μου που παίζαμε μαζί και το ακυρώσαμε επίσης μαζί: αν δεν το έκανα θα ήταν σα να έδινα 35 ευρώ να παραγγείλω χορό και εκεί που πήγαινα να βάλω χέρι να έπιανα παλαμάρι... Κατά τα λοιπά ας παίξει ο καθένας ότι θέλει.Διαφορετικά γούστα,προτιμήσεις κτλ κτλ. Και μη μου τρως τα δυο 4ρια βρεεε!
Aplostra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μάνα μου, έχω νοημοσύνη και καταλαβαίνω. Απλά είναι απερίγραπτη η χαρά μου γιατί όπως είπε και ο φίλος μου που παίζαμε μαζί και το ακυρώσαμε επίσης μαζί: αν δεν το έκανα θα ήταν σα να έδινα 35 ευρώ να παραγγείλω χορό και εκεί που πήγαινα να βάλω χέρι να έπιανα παλαμάρι... Κατά τα λοιπά ας παίξει ο καθένας ότι θέλει.Διαφορετικά γούστα,προτιμήσεις κτλ κτλ. Και μη μου τρως τα δυο 4ρια βρεεε! κλαίγεσαι,εχω πιει εσπρέσο σκετο,τριπλό...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πρώτος ισχύει, αλλά που να βρεις θέση. Filter: 1-5, Caspian, Europe. Join, *password*, Join, *password*, Join, *password*, Join, *password*, Join, *password*, αλλαγή server και πάλι από την αρχή για μένα. Κάπως έτσι μπαίνω. αν δεν το έκανα θα ήταν σα να έδινα 35 ευρώ να παραγγείλω χορό και εκεί που πήγαινα να βάλω χέρι να έπιανα παλαμάρι... Ευτυχώς που δεν έπινα κι εγώ την ώρα που το διάβαζα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Στην προηγούμενη σελίδα;
PETERANOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 και το pass ειναι... shoppingcartsareagoodride
ChRis6 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ φαση εχει το mobile respawn . Παιρνεις το objective μονος σου σχεδον
klidpsol Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγα λόγια κ από μένα για το ΒΕΤΑ... Χθες το δοκίμασα για πρώτη φορά. Ωραίοι ήχη αν και σε μερικά όπλα στερούνται πραγματικών ήχων. Στο γύρω περιβάλλον σου δίνουν ρεαλιστική αίσθηση του χώρου, να δουμε όμως όταν θα μπουν στο παιχνίδι κ τα jets κα… Με ξενέρωσαν οι διόπτρες στα snipers, θολές και αρκετά παχιές γραμμές. Επίσης το φαινόμενο με την αντανάκλαση του φακού το έχουν φουσκώσει, σε κάθε σημείο φέγει λες κ εισαι φάρος. Το bullet drop υπάρχει κ εδω, μόνο που το βλήμμα που βλέπεις από τη διόπτρα φαίνεται λες κ είναι βλήμμα από tanks… δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιμένος αλλά ας κρατήσουμε τις εντυπώσεις για την ώρα, ελπίζω να μην απογοητευτούμε γιατί προς το παρον δεν μας προβάλει κάτι παραπάνω από το προηγούμενο παιχνίδι (BC2)...
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δοξα το Θεο παιδια ξαναεφτιαξε και μαλιστα ειμαι και καλυτερα με 47-55 στο λιγο που επαιξα. Αυτο που εκανα ειναι το εξης. Απεγκατεστησα οτι ειχα απο amd στο pc. Εκανα επανεκκινηση. Υστερα βρηκε νεο υλικο (την καρτα) και μετα πηγα στο σιτε της amd και μου βρηκε με auto detect που εχει τους drivers που χρειαζομαι. Τους εκανα install, επανεκκινηση και οκ. παιδιά καλησπέρα,ένας χρηστης είπε το παραπάνω αλλά εγω δε κατάλαβα,πως τους διέγραφουν τους drivers?διέγραφουν και τους φακέλους της AMD στον C:\ ?
Bigi444444 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Απεγκατέστησέ τους από τον πίνακα ελέγχου, απλώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα