Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

big4444, χωρίς παρεξήγηση, άλλα το ξαναέγραψες αυτό και (όπως κατάλαβες) σε γράψαμε όλοι.

Let it go dude

Ναι μάνα μου, έχω νοημοσύνη και καταλαβαίνω. :rolleyes:

Απλά είναι απερίγραπτη η χαρά μου γιατί όπως είπε και ο φίλος μου που παίζαμε μαζί και το ακυρώσαμε επίσης μαζί: αν δεν το έκανα θα ήταν σα να έδινα 35 ευρώ να παραγγείλω χορό και εκεί που πήγαινα να βάλω χέρι να έπιανα παλαμάρι...

Κατά τα λοιπά ας παίξει ο καθένας ότι θέλει.Διαφορετικά γούστα,προτιμήσεις κτλ κτλ.

Και μη μου τρως τα δυο 4ρια βρεεε! :devil: :P

Δημοσ.

Ναι μάνα μου, έχω νοημοσύνη και καταλαβαίνω. :rolleyes:

Απλά είναι απερίγραπτη η χαρά μου γιατί όπως είπε και ο φίλος μου που παίζαμε μαζί και το ακυρώσαμε επίσης μαζί: αν δεν το έκανα θα ήταν σα να έδινα 35 ευρώ να παραγγείλω χορό και εκεί που πήγαινα να βάλω χέρι να έπιανα παλαμάρι...

Κατά τα λοιπά ας παίξει ο καθένας ότι θέλει.Διαφορετικά γούστα,προτιμήσεις κτλ κτλ.

Και μη μου τρως τα δυο 4ρια βρεεε! :devil: :P

κλαίγεσαι,εχω πιει εσπρέσο σκετο,τριπλό...

• Moderators
Δημοσ.

Ο πρώτος ισχύει, αλλά που να βρεις θέση.

Filter: 1-5, Caspian, Europe.

Join, *password*, Join, *password*, Join, *password*, Join, *password*, Join, *password*, αλλαγή server και πάλι από την αρχή για μένα. :P

Κάπως έτσι μπαίνω.

αν δεν το έκανα θα ήταν σα να έδινα 35 ευρώ να παραγγείλω χορό και εκεί που πήγαινα να βάλω χέρι να έπιανα παλαμάρι...

Ευτυχώς που δεν έπινα κι εγώ την ώρα που το διάβαζα. :P

Δημοσ.

Λίγα λόγια κ από μένα για το ΒΕΤΑ...

Χθες το δοκίμασα για πρώτη φορά. Ωραίοι ήχη αν και σε μερικά όπλα στερούνται πραγματικών ήχων. Στο γύρω περιβάλλον σου δίνουν ρεαλιστική αίσθηση του χώρου, να δουμε όμως όταν θα μπουν στο παιχνίδι κ τα jets κα… :P

Με ξενέρωσαν οι διόπτρες στα snipers, θολές και αρκετά παχιές γραμμές. Επίσης το φαινόμενο με την αντανάκλαση του φακού το έχουν φουσκώσει, σε κάθε σημείο φέγει λες κ εισαι φάρος. Το bullet drop υπάρχει κ εδω, μόνο που το βλήμμα που βλέπεις από τη διόπτρα φαίνεται λες κ είναι βλήμμα από tanks… δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιμένος αλλά ας κρατήσουμε τις εντυπώσεις για την ώρα, ελπίζω να μην απογοητευτούμε γιατί προς το παρον δεν μας προβάλει κάτι παραπάνω από το προηγούμενο παιχνίδι (BC2)...

Δημοσ.
Δοξα το Θεο παιδια ξαναεφτιαξε και μαλιστα ειμαι και καλυτερα με 47-55 στο λιγο που επαιξα. Αυτο που εκανα ειναι το εξης. Απεγκατεστησα οτι ειχα απο amd στο pc. Εκανα επανεκκινηση. Υστερα βρηκε νεο υλικο (την καρτα) και μετα πηγα στο σιτε της amd και μου βρηκε με auto detect που εχει τους drivers που χρειαζομαι. Τους εκανα install, επανεκκινηση και οκ.

παιδιά καλησπέρα,ένας χρηστης είπε το παραπάνω αλλά εγω δε κατάλαβα,πως τους διέγραφουν τους drivers?διέγραφουν και τους φακέλους της AMD στον C:\ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...