Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pappoys τι settings εχεις και παιζεις με 35-60 Fps με την 5870?

Επισης σε ενα game που επαιξα ειχα την εντυπωση πως σε καποια φαση ημουν αορατος

Να εξηγησω:

Ειχα φτασει αισιως τα 15 Kills και ολα εδειχναν πως εκει θα τελειωνα μιας και τελειωνε κ ο γυρος σε λιγο

ΑΛΛΑ μετα απο ενα death μου και ενα κολληματακι στο spawn βγηκα ξαφνικα και θεριζα...ολοι πεταγωντουσαν μπροστα μου

ειτε εκαναν spawn μπροστα μου αλλα εγω τους ετρωγα 3-3 μεχρι που κατεληξα με +13 kills μεσα σε 1μισο λεπτο

Μου φανηκε περιεργο και ειπα να το μοιραστω ^_^

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παίδες μια απορία. Για να μαχαιρώσεις κάποιον χρειαζεται να εισαι σε συγκεκριμένη θέση δλδ ακριβώς πίσω του ή να έχεις το μαχαίρει ήδη στο χέρι?? προσπάθησα κανα 2,3 φορεσ κ δεν έγινε τπτ με αποτέλεσμα να πεθάνω εγώ στο τέλος...

Πίσω ή πλάι = 1 hit kill

Από μπροστά θέλει κάπου 2, τρώει ενέργεια, οπότε αν είναι σχεδόν νεκρός θα τον φάει κατευθείαν.

Δημοσ.

Αυτή δεν ήταν κλοκαρισμένη έτσι εργοστασιακά? Να τους την πας πίσω!

Ναι, το εργοστασιακό της ήταν ανεβασμένο.

post-88018-0-71125900-1317337813_thumb.jpg

post-88018-0-61789000-1317337819_thumb.jpg

Δημοσ.

pappoys τι settings εχεις και παιζεις με 35-60 Fps με την 5870?

Όλα Ultra με 2xMSAA και SSAO.

Δοκίμασα και χωρίς Anti-aliasing και HBAO αλλά δεν είχε αισθητή διαφορά στα fps.

Δημοσ.

Οσοι εχετε ati απλα κατεβαστε τον driver που σας προτεινει.. 5870 ειχα και εγω και ολο προβληματα ηταν απειρα κολληματα κτλπ..με το που εβαλα αυτους τους drivers με ολα ULTRA 60fps stable ;) Enjoy the ultimate game ^^

Δημοσ.

Τελικα μου εμφάνισε κι εμενα το μενου ρυθμίσεων :P τα έβαλα ολα τερμα σε 1920 αλλα έβγαλα εντελώς το occlusion κόντευα να κάνω εμετό απο τη γυαλάδα....

Το μαους ρε παιδια..... εχω ενα logitech ΜΧ320 και δεν μπορώ να ρυθμίσω τα πλήκτρα του!!

Δημοσ.

Ευτυχώς πάντως που βγήκε η beta.Να ναι καλά τα παιδιά που με γλυτώσαν από τα νεύρα μου κυρίως και έπειτα από 35 ευρώ... :mrgreen:

big4444, χωρίς παρεξήγηση, άλλα το ξαναέγραψες αυτό και (όπως κατάλαβες) σε γράψαμε όλοι.

Let it go dude

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, κάποιος που να ξέρει τον τωρινό κωδικό για το Caspian Border?

και εγώ θέλω!!

βρήκα αυτούς άλλα δεν ξέρω εάν είναι πρόσφατη

shoppingcartsareagoodride

Appletini

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...