Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοξα το Θεο παιδια ξαναεφτιαξε και μαλιστα ειμαι και καλυτερα με 47-55 στο λιγο που επαιξα. Αυτο που εκανα ειναι το εξης. Απεγκατεστησα οτι ειχα απο amd στο pc. Εκανα επανεκκινηση. Υστερα βρηκε νεο υλικο (την καρτα) και μετα πηγα στο σιτε της amd και μου βρηκε με auto detect που εχει τους drivers που χρειαζομαι. Τους εκανα install, επανεκκινηση και οκ.

Αυτη ειναι η καρτα φιλε... http://www.skroutz.gr/s/317222/Sapphire-Radeon-HD6950-1G%CE%92.html και το εβαλα στο high..

Mου κανει πολυ περιεργο. Κουτι τι εχεις? Εχει καλο airflow? Δεν δικαιολογειται εχω την εντυπωση τοση θερμοκρασια. Μια χαρα συστημα ψυξης φαινεται να εχει η καρτα σου.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοξα το Θεο παιδια ξαναεφτιαξε και μαλιστα ειμαι και καλυτερα με 47-55 στο λιγο που επαιξα. Αυτο που εκανα ειναι το εξης. Απεγκατεστησα οτι ειχα απο amd στο pc. Εκανα επανεκκινηση. Υστερα βρηκε νεο υλικο (την καρτα) και μετα πηγα στο σιτε της amd και μου βρηκε με auto detect που εχει τους drivers που χρειαζομαι. Τους εκανα install, επανεκκινηση και οκ.

Ε πες και ποιους έβαλες ντε :D

Δημοσ.

εμενα ολ στα high και μονο τα shadows στο ultra σε 1920*1080 εχω 60 σταθερα χωρις προβληαμ στο gameplay

με τους 11.8 ειμαι δεν εβαλα καν τους αλλους το antistrophing filter χ16 με το συστημα της υπογραφης μου

Δημοσ.

Mου κανει πολυ περιεργο. Κουτι τι εχεις? Εχει καλο airflow? Δεν δικαιολογειται εχω την εντυπωση τοση θερμοκρασια. Μια χαρα συστημα ψυξης φαινεται να εχει η καρτα σου.

Coolermastver elite 430 με καλο airflow. Να θελει παστα η καρτα..; Το θεμα ειναι οτι την αλλαξα και προσφατα.

Δημοσ.

Coolermastvervv elite 430 με καλο airflow. Να θελει παστα η καρτα..;

Τι να πω....καινουρια δεν ειναι σχετικα? Παντα ειχες ψιλες θερμοκρασιες? Σε αλλα βαρια games τι σου γινοτανε?

Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα κατεβάζοντας τα ρολόγια της κάρτας σε safe mode. Από 900-2100-1800 σε 822-2004-1644. Πλέον κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Τι να πω....καινουρια δεν ειναι σχετικα? Παντα ειχες ψιλες θερμοκρασιες? Σε αλλα βαρια games τι σου γινοτανε?

Ναι ρε συ, 6 μηνων ειναι. Κοιτα, στο witcher 2 με ολα στο max με 70% τον ανεμιστηρα, ειχα γυρω στους 65-70. Εχω απελπιστει.. :cry:

Δημοσ.

Καλα παιδια, παλι γυρω στο 30 εχω....πρεπει να ειναι αναλογα τον server...κανα κολλημα της beta.... τι να πω?

Στο wither 2 aekoriginal 21 μια χαρα θερμοκρασια εχεις... Τι να ειναι ρε συ?

Δημοσ.

Λύθηκε το πρόβλημα κατεβάζοντας τα ρολόγια της κάρτας σε safe mode. Από 900-2100-1800 σε 822-2004-1644. Πλέον κανένα πρόβλημα!

Αυτή δεν ήταν κλοκαρισμένη έτσι εργοστασιακά? Να τους την πας πίσω!

Δημοσ.

Αυτη την απορια εχω κι εγω.. Αν ξερει οποιοσδηποτε ας βοηθησει.

ρίξε τα ρολογιά στα default (με msi afterburner) και αν είσαι οκ, να την γυρίσεις και να πάρεις μια normal

είχα πάρει παλιά κι εγώ μια 4870 εργοστασιακά κλοκαρισμένη που είχε πρόβλημα με temps

Δημοσ.

Υπερβολικά πολύ stuttering και χωρίς λόγο. Εκεί που παίζει καλά με 35-60fps ξαφνικά μπορεί ν'αρχίσει τα κολλήματα. (5870 + 11.10 preview driver)

Επίσης πολλά bugs που με τη καμία δε βλέπω να διορθώνονται μέχρι το release. Beta σου λένε άλλα feels like alpha.

Κατά τ'άλλα από gameplay το παιχνίδι σπέρνει και προβλέπεται τρελό κάψιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...