hal9001 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 και εγω XP εχω και παιζω οτι καινουριο παιχνιδι κυκλοφορει. το BF3 γιατι να ειναι η εξαιρεση δλδ? σωνει και καλα να σπρωξουν τα 7 ? ευχαριστω δε θα παρω. λειτουργικο θα αλλαξω οταν δε θα με εξυπηρετει πια στην δουλεια μου και οχι για να παιξω ενα παιχνιδι που ηταν να βγει πριν 3 χρονια!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 και εγω XP εχω και παιζω οτι καινουριο παιχνιδι κυκλοφορει. το BF3 γιατι να ειναι η εξαιρεση δλδ? Γιατί πλέον αναβαθμίστηκαν τα παιχνίδια..Υπάρχει dx11 και dx10(αν και μαρκετινκ..έτσι έχει).Αν θέλουμε παιχνιδάρες και να αξιοποιούμε τα συστήματα μας. Καιρός να φύγεις και συ και όσοι ζείτε στην αρχαϊκή εποχή,και να βάλετε τα 7.Τί το κάνετε το σύστημα που δεν υποστηρίζετε πλέον;; σωνει και καλα να σπρωξουν τα 7 ? ευχαριστω δε θα παρω. λειτουργικο θα αλλαξω οταν δε θα με εξυπηρετει πια στην δουλεια μου και οχι για να παιξω ενα παιχνιδι που ηταν να βγει πριν 3 χρονια! Ωραία τότε μην διαμαρτύρεσαι γιατί όχι xp αυτό το παιχνίδι.Απλά δεν θα παίξεις το παιχνίδι αυτό
hal9001 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί πλέον αναβαθμίστηκαν τα παιχνίδια..Υπάρχει dx11 και dx10(αν και μαρκετινκ..έτσι έχει).Αν θέλουμε παιχνιδάρες και να αξιοποιούμε τα συστήματα μας. Καιρός να φύγεις και συ και όσοι ζείτε στην αρχαϊκή εποχή,και να βάλετε τα 7.Τί το κάνετε το σύστημα που δεν υποστηρίζετε πλέον;; ωραια να βγει λοιπον σε DX10 το παιχνιδακι να το παιξουν και οι XP users. τα XP ειναι μια χαρα για την δουλεια μου, σταθερα και ξερω πως να κινουμε στο συστημα σε περιπτωσης καποιου σκαλωματος. τα 7 μου ειναι παντελως αχρηστα αυτη τη στιγμη. το θεωρω αστειο που υπαρχουν ατομα που σκανε τοσα χρηματα για αναβαθμισεις συστηματων μονο και μον για τα παιχνιδια.. και στην ακρη οι εταιριες να τριβουν τα χερια τους. Ωραία τότε μην διαμαρτύρεσαι γιατί όχι xp αυτό το παιχνίδι.Απλά δεν θα παίξεις το παιχνίδι αυτό εγω δεν διαμαρτυρηθηκα. απαντησα για το αλλο παιδι που εβγαλε το παραπονο του. δε με νοιαζει να παιξω το BF3 αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να περασω τα 7. ειναι απλο. και ειναι πλειοψηφια οι XP users
hurin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ διαφώνω και για το win7 exclusive, αλλά και για το dx10-11 exclusive. Θα προτιμούσα να υπήρχει το dx9 για καλύτερη απόδοση, ειδικά στο online κομμάτι του παιχνιδιού που χρειάζεσαι υψηλότερα και σταθερότερα fps.
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ε ναι βαλε ssd να τον εχεις στα xp... ελεος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Όταν δηλαδή τα παιχνίδια ήθελαν XP για να παίξουν, τί λέγαμε; "Ω θεοί! Θα φύγουμε από τα 98 SE! Ιεροσυλία!" :P
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Έχουμε πει λογικά θα χει dx10 ..Και δεν μιλήσαμε να σκάσουμε φράγκα για τα παιχνίδια.Αλλά αν θέλεις να παίξεις τέτοια παιχνίδια στο μέλλον,ε θα θέλεις και σύστημα.(Όπως είχε γίνει και με το bf2)Και λογικό είναι να σταματάνε την υποστήριξη στα xp..Λειτουργικό 10ετίας..Το σταματάει και η m$ όπου να ναι.. .Ούτε και γω έχω σκάσει ποτέ μου για να παίζω παιχνίδια..
xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Όταν δηλαδή τα παιχνίδια ήθελαν XP για να παίξουν, τί λέγαμε; "Ω θεοί! Θα φύγουμε από τα 98 SE! Ιεροσυλία!" :P :D :D :D λιώνωωωωω χαχαχαχαχα, πάλι για αναβάθμιση με βλέπω, είχα δώσει 250 ευρω (2 γιγα ραμ, καρτα γραφικων gts250, 650 wat τροφοδοτικο) για να παίξω το bfbc2 και τώρα θα δώσω άλλα τόσα για μητρική και επεξεργαστή !!!καλά πάμε κάθε καλοκαίρι θα αλλάζω PC......
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ διαφώνω και για το win7 exclusive, αλλά και για το dx10-11 exclusive. Θα προτιμούσα να υπήρχει το dx9 για καλύτερη απόδοση, ειδικά στο online κομμάτι του παιχνιδιού που χρειάζεσαι υψηλότερα και σταθερότερα fps. Με αυτή τη λογική φίλε δεν θα ''γλιτώσουμε'' ποτέ από τις κονσόλες και το Dx9..... Εάν θες καλύτερες επιδόσεις να πάρεις το ανάλογο PC.
Titanomaxos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ διαφώνω και για το win7 exclusive, αλλά και για το dx10-11 exclusive. Θα προτιμούσα να υπήρχει το dx9 για καλύτερη απόδοση, ειδικά στο online κομμάτι του παιχνιδιού που χρειάζεσαι υψηλότερα και σταθερότερα fps. Aμα θες καλυτερη αποδοση βαλε LOW DETAILS και παιξε, ασε τους αλλους που τα σκάνε να ευχαριστηθούν ένα DETAIL και ενα FEATURE παραπάνω... Αλλιως παρε κονσολα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Οι 4 χάρτες του DLC σύμφωνα με τον Zh1nt0: Wake Island, Strike at Karkand, Gulf of Oman och Sharqi Peninsula.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Όσο περνάνε οι μέρες και βγαίνουν στοιχεία,άλλο τόσο θυμάμαι το bf2 ..
hurin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Με αυτή τη λογική φίλε δεν θα ''γλιτώσουμε'' ποτέ από τις κονσόλες και το Dx9..... Εάν θες καλύτερες επιδόσεις να πάρεις το ανάλογο PC. Aμα θες καλυτερη αποδοση βαλε LOW DETAILS και παιξε, ασε τους αλλους που τα σκάνε να ευχαριστηθούν ένα DETAIL και ενα FEATURE παραπάνω... Αλλιως παρε κονσολα... Μάλλον δεν καταλάβατε τι θέλω να πω. Θεωρώ πιο σωστό να μην αποκλείονται οι παίκτες με λιγότερο δυνατά pc. Το αν θα παίζω σε low ή ultra-high-crysis settings είναι μια επιλογή που μπορείς να κάνεις, ενώ να το παίξεις σε dx9 και low settings στο απαγορεύουν. Το pc μου είναι i7-940, 6gb ram, 250gts και φυσικά με ssd (η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει ποτέ ο ssd).
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για σας που δεν θεωρείται σωστή την αναβάθμιση αυτή..Δικό σας dx11 premium graphics !!Να γιατί δεν θα χει dx9 ..Που θα δεις τέτοια γραφικά . http://www.youtube.com/watch?v=gYjck5sD1RM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα