Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Mολις έβαλα τους beta drivers(στο laptop)-5fps, από 19-22fps στα 14-17fps και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισαν τα προβληματάκια!

2.Με το laptopι 19-22fps,σμουθατο σε fullhd,ultra(dx10 λογικά) και τα φίλτρα off φυσικά!Not bad!

Υ.Γ. Περιττό να αναφέρω, ότι ήμουν και ο αγαπημένος της άλλης ομάδας!:devil:

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με άφησε εντελώς αδιάφορο όμως.Προβληματίστηκα, δεν ξέρω...Και επίσης με ανησύχησε πολύ και το γεγονός ότι ενώ έπαιξα λίγο, κατάφερε να με εκνευρίσει αρκετές φορές.Το ίδιο έκανε και το bc2, γι αυτό έφυγε νωρίς...Ίδωμεν.

Δημοσ.

Μολις εβαλα παλι τους παλιους drivers. Παω να δω το παιχνιδι τωρα. Ελπιζω να μην ειμαι οπως πριν....

τι έγινε τελικά?Εχω το ίδιο πρόβλημα.και στο lowest settings να το βάλω σερνεται.

Δημοσ.

Ρε παίδες μια απορία. Για να μαχαιρώσεις κάποιον χρειαζεται να εισαι σε συγκεκριμένη θέση δλδ ακριβώς πίσω του ή να έχεις το μαχαίρει ήδη στο χέρι?? προσπάθησα κανα 2,3 φορεσ κ δεν έγινε τπτ με αποτέλεσμα να πεθάνω εγώ στο τέλος...

Δημοσ.

τι έγινε τελικά?Εχω το ίδιο πρόβλημα.και στο lowest settings να το βάλω σερνεται.

Μια απο τα ιδια. Εβαλα παλι τους παλιους drivers δηλαδη οχι της amd battlefield αλλα τους 11.9 και τι βαλω ultra, τι βαλω high, τι βαλω medium, τι βαλω low σε ολα μα σε ολα 27-33 fps ενω πρωτα πρωτα που το ετρεξα ειχα 33,5 - 52 σε ultra...ελεος τι τα πειραξα...ελεος με τους κ@λοdrivers τους για παιχνιδι....Λαμογια της nvidia να ειναι σαπιοι οι drivers της ati...

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια. Εβαλα παλι τους παλιους drivers δηλαδη οχι της amd battlefield αλλα τους 11.9 και τι βαλω ultra, τι βαλω high, τι βαλω medium, τι βαλω low σε ολα μα σε ολα 27-33 fps ενω πρωτα πρωτα που το ετρεξα ειχα 33,5 - 52 σε ultra...ελεος τι τα πειραξα...ελεος με τους κ@λοdrivers τους για παιχνιδι....Λαμογια της nvidia να ειναι σαπιοι οι drivers της ati...

Δε νομίζω!Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ με nvidia!

Δημοσ.

Δε νομίζω!To ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ με nvidia!

Οχι, για την nvidia πλακιτσα εκανα. Μολις εβαλα παλι catalyst και drivers της καρτας απο την αρχη αφου ειχα διαγραψει καθε τι απο amd στο pc μου και παω να δω.....

Δημοσ.

Τρομαχτικες θερμοκρασιες παιδια. Δεν ξερω αν αξιζει να το ριψοκινδυνευω..

Με 100% το fan 88c... καμια λυση..;

Tοσο πολυ?? Γιατι? Τι συστημα ψυξης εχει η καρτα σου? Ειναι τελειως κλειστη? Αυτη ειναι η καρτα? http://images.bit-tech.net/content_images/2010/12/ati-radeon-hd-6950-review/hd-6950-5-l.jpg

Εγω μεχρι 73 ειδα στο 20λεπτο που επεξα στην αρχη..

Δημοσ.

Μολις εβαλα παλι catalyst και drivers της καρτας απο την αρχη αφου ειχα διαγραψει καθε τι απο amd στο pc μου και παω να δω.....

Με τον 11.9 είχες 33,5 - 52 ;

Δημοσ.

Με τον 11.9 είχες 33,5 - 52 ;

Oχι....δεν ξερω ποιους drivers ειχα πριν....εγω εκανα στο steam εδω και καιρο check for video drivers update και οταν υπηρχε κατι νεο μου το εβαζε αλλιως μου ελεγε οτι ειμαι up to date. Πριν κανα δυο εβδομαδες ειχα βαλει μεσω steam παλι drivers. Με αυτους ειχα 33,5 - 52.

Δημοσ.

Oχι....δεν ξερω ποιους drivers ειχα πριν....εγω εκανα στο steam εδω και καιρο check for video drivers update και οταν υπηρχε κατι νεο μου το εβαζε αλλιως μου ελεγε οτι ειμαι up to date. Πριν κανα δυο εβδομαδες ειχα βαλει μεσω steam παλι drivers.

Αρα είχες τους 11.8 με τους οποίους δεν το είδα καθόλου.

Χμ... έδωσες ιδέα :P

Y.Γ αν τυχόν δοκιμάσεις πρώτος πες πάντως αποτελέσματα γιατι εγώ με βλέπω να το κοιτάω αύριο.

Δημοσ.

Tοσο πολυ?? Γιατι? Τι συστημα ψυξης εχει η καρτα σου? Ειναι τελειως κλειστη? Αυτη ειναι η καρτα? http://images.bit-tech.net/content_images/2010/12/ati-radeon-hd-6950-review/hd-6950-5-l.jpg

Εγω μεχρι 73 ειδα στο 20λεπτο που επεξα στην αρχη..

Αυτη ειναι η καρτα φιλε... http://www.skroutz.gr/s/317222/Sapphire-Radeon-HD6950-1G%CE%92.html και το εβαλα στο high..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...