Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα με τι παιζω,δεν δείχνει...

Interesting...

Μήπως να δοκιμάσεις με τη 1 κάρτα μόνο?

Απενεργοποίησε το CF και δες άμα σου βγάζει νέες επιλογές.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aplostra δεν ξέρω αν σου λέει κάτι, πάντως δοκίασα 2 παιχνίδια.Στο πρώτο με το που έκανα και κουνήθηκα ένα μέτρο έπεσα σε τρύπα στο terrain γυρνώντας με δέκα χρόνια πίσω (οπότε αναγκαστικά βγήκα από το σέρβερ) και στο δεύτερο έβλεπα μια ωραιότατη μαυρίλα.Με μια 6950 είμαι...

Δημοσ.

Εγώ μπήκα αλλά δεν ήξερα τι μου γινόταν..

Με 25fps average τρέχει!! Yeii!! :mrgreen:

Όσο για θερμοκρασίες που ανέφερεαν κάποιοι 80άρες, πάνω απο 65 δεν πήγαν οι κάρτες.

Δημοσ.

Σ'εμένα πάντως δεν άρεσε και πολύ,να πω την αμαρτία μου. Δεν ξέρω,το bad company 2 μου βγάζει καλύτερο feeling,πιο στιβαρό και smooth B)

Δημοσ.

ΑΤΙ users έχετε κατεβάσει τους 11.10 preview ε;

http://support.amd.com/us/Pages/AMDCatalyst1110Previewdriver.aspx

Καλό ερώτημα, preview ή 11.9 ; λενε ότι και οι 11.9 εχουν βελτιώσεις για bf3.

με λίγο πείραγμα στην κάρτα (850@1150) έπιασα min 25 στον ανοικτό χάρτη και συνήθως 30αρίζει (στο Metro είναι min 30fps)

Όχι και άσχημα.

Δημοσ.

Όσο περνάει η ώρα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Λίγο να ξεκλειδωθούν τα όπλα και θα είναι μια χαρά.

το 2ο μαπ μόνο με κωδικό τον ξεκλειδώνεις;

Και τι χαζομάρα είναι αυτή να μη μετράει τους πόντους που έκανα αν δεν τελειώσει η γύρα... εγώ θέλω να βγω στα μισά δηλαδή..

Δημοσ.

Όσο περνάει η ώρα μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Λίγο να ξεκλειδωθούν τα όπλα και θα είναι μια χαρά.

το 2ο μαπ μόνο με κωδικό τον ξεκλειδώνεις;

Και τι χαζομάρα είναι αυτή να μη μετράει τους πόντους που έκανα αν δεν τελειώσει η γύρα... εγώ θέλω να βγω στα μισά δηλαδή..

Ντροπή....

Δλδ, τί? Όσο πάμε καλά καθόμαστε και μόλις δε βολεύει φεύγουμε?

Και στο BF2 το ίδιο ίσχυε (ισχύει, δεν πέθανε ακόμα).

Μη παρεξηγηθούμε, φιλικά το λέω.

Δημοσ.

Κρασάρει συνέχεια και με πετάει ακόμη και στο desktop ή στο battlelog όπου δείχνει ότι είμαι in-game αλλά παγωμένα όλα

Συνήθως μετά από 1-2 λεπτά παιχνιδιού συμβαίνει. Μετά πρέπει να κλείσω τη διεργασία bf3.exe από τη διαχείριση εργασιών γιατί διαφορετικά με δείχνει in-game...

Έχει κανείς άλλος παρόμοια προβλήματα;

Δημοσ.

Λοιπόν έπαιξα και εγώ κανένα μισάωρο.

Μέχρι να βρω της video ρυθμίσεις έπαιζα medium μετά τα γύρισα όλα στο ultra χωρίς κανένα πρόβλημα, με το σύστημα της υπογραφής μου και ανάλυση 1920χ1080(μήπως έκανα μαμακία που αγόρασα και δεύτερη 5850 για crossfire?).

Όσο αναφορά το παιχνίδι έπαθα πλάκα με τον ήχο, επίσης μου έκανε εντύπωση ότι τα sniper τον αντιπάλων αντανακλούν το φως , αρκετά ρεαλιστικό, μου άρεσε.

Μου φάνηκε πολύ διαφορετική η κίνηση από το BC2 όχι απαραίτητα κακό.

Εντύπωση μου έκανε πώς παίρνεις πολύ εύκολα πόντους , την πρώτη φορά που κατάφερα να βρω άδειο server με το που μπήκα έκανα δύο βήματα και τελείωσε το game και μου έδωσε διάφορα ribbon, μετάλλια, μέχρι και shotgun μου ξεκλείδωσε (????)

Δημοσ.

το παιχνιδι με προβληματιζει, γιατι μου θυμιζει σε ενα στοιχειο το bad company και με ξενερωνει.

οταν η πιστα ειναι ανοιχτη, πχ στο μετρο στο πανω μερος, το παιχνιδι ειναι η χαρα του καμπερ. καθε 2 βηματα σε σκοτωνουν, γιατι οι σναιπεραδες εχουν στησει τα περιπτερακια τους. η αντανακλαση του φωτος βοηθαει αρκετα, αλλα και παλι δεν σωζεσαι. φανταζομαι τι θα γινει οσο ξεκλειδωνουν οπλα και πιο ισχυρα σναιπερ ερχονται στα χερια τους...

οταν ομως ειναι close combat τοτε το παιχνιδι ειναι απαιχτο. ηχος εφε γραφικα το κανουν λες και εισαι μεσα στην μαχη, τρομερο..

Δημοσ.

Το επαιξα κανα 20λεπτο. Με το συστημα μου, ολα ultra και αναλυση 1920χ1080, ειχα με το afterburner απο 33,5 το λιγοτερο που ειδα εως 52 fps. Μεσος ορος λοιπον καπου στα 42. Ετσι, θα ριξω το 16x στο antistrophic filtering σε 4x που δεν με απασχολει κιολας και θα βαλω και τους drivers της amd για το battlefield να δω αν θα υπαξει διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...