Vortexxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 επεσαν οι server ουτε το origin δουλευει
JohnVani18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 @Vortexxx Το έχω ανοιχτό και το κατέβασμα δεν σταμάτησε. @activex Με τέτοιο σύστημα και βγάζεις τόσο..? Το δικό μου τι θα κάνει?
Alejandro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αν έχετε nvidia κάρτα γραφικών, θα πρέπει να περάσετε τους τελευταίους beta drivers που έχουν βγει, αλλιώς δεν ξεκινάει το game...
ChRis6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ολοι οι servers ειναι FULL..... βλεπεις μια αδεια θεση και με το πας να μπεις σου ερχεται το ωραιο μηνυματακι : server is full
fixxxer29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τι τσάμπα ρε μεγάλε; Δυο 560ti έχεις, τη στιγμή που η πλειοψηφία των παικτών έχει μια κάρτα! Δεν αποτελείς αντιπροσωπευτικό δείγμα. Μιας και εγώ έχω 560ti, μπορείς να βγάλεις τη μια και να μου πεις τι πιάνει τότε, για να ξέρω τι να περιμένω; Καλά τα λέω. Επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα , φαντάσου στη χειρότερη περίπτωση ότι η μια 560 βγάζει τα μισα frames , δηλαδή θα κυμαίνεται στα 30-45 fps . Καθόλου άσχημο πιστεύω αν κρίνεις ότι είναι σε beta και το παιχνίδι και οι drivers . Καμία σχέση μ'αυτά που λέγανε...
Aplostra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 3 ερωτήσεις Πως αλλάζουμε ρυθμίσεις στα γραφικά Γιατι δεν δέχεται τα πλήκτρα του ποντικιού σανkeybindings; χάρτες με οχήματα εχει ή με την κανονική εκδοση;
Πέτρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 3 ερωτήσεις Πως αλλάζουμε ρυθμίσεις στα γραφικά Γιατι δεν δέχεται τα πλήκτρα του ποντικιού σανkeybindings; χάρτες με οχήματα εχει ή με την κανονική εκδοση; Την ώρα που παίζεις, πάτα esc. Εμφανίζονται καρτέλες με ρυθμίσεις. Για οχήματα, στο Caspian Border αν και εγώ δεν έβγαλα άκρη εκεί. Τρελό lag, και 3/3 φορές κόλλησε όλος ο υπολογιστής ενώ στο Metro πάει σφαίρα απροβλημάτιστα.
Aplostra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Την ώρα που παίζεις, πάτα esc. Εμφανίζονται καρτέλες με ρυθμίσεις. Για οχήματα, στο Caspian Border αν και εγώ δεν έβγαλα άκρη εκεί. Τρελό lag, και 3/3 φορές κόλλησε όλος ο υπολογιστής ενώ στο Metro πάει σφαίρα απροβλημάτιστα. με εσκειπ,μονο ανάλυση και βσυνκ με αφηνει να αλλαξω οχι τα γραφικα αυτα καθεαυτά,με το ποντικι εχει κανεις αλλο θεμα με τα πλήκτρα του; Ροδέλα και πλαϊνά πλήκτρα ΔΕΝ..
Πέτρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 με εσκειπ,μονο ανάλυση και βσυνκ με αφηνει να αλλαξω οχι τα γραφικα αυτα καθεαυτά,με το ποντικι εχει κανεις αλλο θεμα με τα πλήκτρα του; Ροδέλα και πλαϊνά πλήκτρα ΔΕΝ.. εεεεε??? Τα πάντα μου δίνει σαν επιλογές. Κάρτα? Οδηγοί? Με τον αρουραίο δεν έχω ασχοληθεί, πέρα από τη ροδέλα που λειτουργεί σωστά.
Aplostra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 εεεεε??? Τα πάντα μου δίνει σαν επιλογές. Κάρτα? Οδηγοί? Με τον αρουραίο δεν έχω ασχοληθεί, πέρα από τη ροδέλα που λειτουργεί σωστά. 2Χ6950 τους τελευταιους
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παρατηρησε κανενας αλλος ακραιες θερμοκρασιες παιδια; Με τον ανεμιστηρα στο max η καρτα χτυπαει 85αρια.
ezy7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Παρατηρησε κανενας αλλος ακραιες θερμοκρασιες παιδια; Με τον ανεμιστηρα στο max η καρτα χτυπαει 85αρια. Καλά παρατηρησες με 60% τον ανεμηστηρα εκεί χτυπάω
Πέτρος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 2Χ6950 τους τελευταιους Τους τελευταίους beta εννοείς φαντάζομαι. Τι να σου πω, δεν ξέρω τι παίζει. Τί θέλεις να αλλάξεις? Όλα τέρμα δε στα έχει? Εγώ με αρκετά υποδεέστερο σύστημα (2x5770) και σε όλα max@1080p χωρίς ζόρι.
interkirilos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντος εγώ με Phenom 2 955 4gb 1600 corsair και 9800gtx τζίφος... Όλα low και ανάλυση 1680χ1050(αντί για 1920 που πάει η οθόνη κανονικά) έχω μετα βίας πάνω από 30 fps,όλα αυτά για operation metro,σε Caspian φοβάμαι να δοκιμάσω! Τώρα με βλέπω να αρχίζω τα overclock :'(
Aplostra Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τους τελευταίους beta εννοείς φαντάζομαι. Τι να σου πω, δεν ξέρω τι παίζει. Τί θέλεις να αλλάξεις? Όλα τέρμα δε στα έχει? Εγώ με αρκετά υποδεέστερο σύστημα (2x5770) και σε όλα max@1080p χωρίς ζόρι. δεν εχω ιδεα με τι παιζω,δεν δείχνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα