Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Origin προσωπικά . Το κατέβασε full speed και παίζει μια χαρά.

Οσον αφορά τα γραφικά , τσάμπα μας φόβισαν με τις δηλώσεις τους προ ημερών..

Το σύστημα τις υπογραφής μου τρέχει στα 60-85 ( συνήθως γύρω στα 75) fps ανάλογα το map , όλα ultra και ΑΑ max σε 1920χ1080. Επίσης κάτι έλεγαν για πάνω από 1 GB Vram με ultra και πάλι δεν είδα κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με Origin προσωπικά . Το κατέβασε full speed και παίζει μια χαρά.

Οσον αφορά τα γραφικά , τσάμπα μας φόβισαν με τις δηλώσεις τους προ ημερών..

Το σύστημα τις υπογραφής μου τρέχει στα 60-85 ( συνήθως γύρω στα 75) fps ανάλογα το map , όλα ultra και ΑΑ max σε 1920χ1080. Επίσης κάτι έλεγαν για πάνω από 1 GB Vram με ultra και πάλι δεν είδα κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.

Τι τσάμπα ρε μεγάλε; Δυο 560ti έχεις, τη στιγμή που η πλειοψηφία των παικτών έχει μια κάρτα! Δεν αποτελείς αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Μιας και εγώ έχω 560ti, μπορείς να βγάλεις τη μια και να μου πεις τι πιάνει τότε, για να ξέρω τι να περιμένω; :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι , αλλαξε.

Password: videokilledtheradiostar

ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι ....

Ευχαριστώ, αυτό ήταν.

Πρώτες εντυπώσεις μου: Πολλά στραβά, πολλές διαφορές (κάποιες καλές, κάποιες άσχημες) σε σχέση με το BF2 (Gold Standard για εμένα), αλλά... κάψιμο! Πολύ και καλό κάψιμο.

Στο σύστημά μου, 60fps constant (vsync on) χωρίς να έχω αλλάξει ρυθμίσεις (από που?).

Caspian Border, ούτε για αστείο, τρελό Lag.

Δημοσ.

οντως τα γραφικα τρεχουν μια χαρα, εγω με συστημα της πλακας και παιζει 30-40 frames ολα στο high. και εχω στειλει και τις ram για rma και ειμαι μονο με 2gb. θα πειραξω λιγο τα γραφικα και δεν θα εχω προβλημα.

γραφικα τελεια, ηχος τελειως, το παιχνιδι εχει φοβερη αισθηση. με ξενερωνει απιστευτα το θεμα με τα spawn που ειχα και με το bad company 2, οπου μετα απο 3 λεπτα ξεπροβαλουν αντιπαλοι απο καθε κατευθυνση της πιστας.

και παλι, το επιπεδο αληθοφανειας ειναι απιστευτο, οπως ειπε και ο συγκατοικος μου ειναι "λες και εισαι μεσα σε ταινια"..

το θεμα σε συγκριση με το καινουργιο cod δεν ειναι πιο θα ειναι πιο καλο, αλλα αν το κοντ θα ειναι εξισου φοβερο...

πως παιζεις την caspian border???

Δημοσ.

Ακομα δεν μου διχνει κατι στο καταστημα...λογικο? Ακομα γκρι μου ειναι.... :(

Θα στρώσει μόνο του. Και το δικό μου έτσι ήταν μέχρι πριν από 5 λεπτά και τώρα κατεβάζει με 780 ΚΒ/sec. Υπομονή...

Δημοσ.

Γιατί όταν πάω να κάνω Register στο Origin μου βγάζει το mail μου Email is unavailable!!! :devil: :devil:

Γιατί όταν πάω να κάνω Register στο Origin μου βγάζει το mail μου Email is unavailable!!! :devil: :devil:

Γιατί βάζεις πες λάθος password!!!! :-D :-D :-D

ok, κατεβάζω και εγώ.

Δημοσ.

Γιατί βάζεις πες λάθος password!!!! :-D :-D :-D

ok, κατεβάζω.

αχ0αχ0αχ0αχ!!!!

Δημοσ.

22-30fps σε [email protected] με stock 5850 και 4gb ram. Σε ultra εκτος ΑΑ και με τον 11.9.

Ωρα για πειράγματα και δοκιμή του 11.10pre. Θέλει λίγο πουσάρισμα το θέμα.

Με την πρώτη ματιά δεν έπαθα και καμιά ιδιαίτερη πλακά στον οπτικό τομέα, περίμενα καλύτερα αποτελέσματα ιδικά από τον φερόμενο επαναστατικό φωτισμό...

Είμαι ο μόνος ε ; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...