Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σου κατεβαινει απο origin? Yeap.
pc_admin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω το εχω κατεβασμένο απο μια χτεσινή έκδοση, μολις τρεχει συνδέεται στο origin αλλα ακομα θελει κωδικο σαν να μην ειναι free η beta... free ειναι ,αλλα με κωδικο που δινεται δωρεαν αν κανεις οτι το κατεβαζεις απο origin ,αν πατησεις στο i (info) σου λεει το κλειδι..τσιμπα το απο εκει
stratigos24 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα δεν μου διχνει πλεον τιποτα στο καταστημα ουτε στους φιλους μου κλπ. Εχει φαει κολλημα και το εχω ανοιγοκλεισει πανω απο 3 φορες...
ChRis6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αλλαξε ο κωδικός για το Caspian Border? Ναι , αλλαξε. Password: videokilledtheradiostar ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι ....
zvarthangalos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ με το origin store μήπως έπεσαν οι servers?
interkirilos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι , αλλαξε. Password: videokilledtheradiostar ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι .... Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτοί οι κωδικοί; Θα μπορούμε να παίξουμε και Caspian Border map ?
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 μπηκα επαιξα κανα 10λεπτο και με πεταξε..επεσαν οι σερβερ?? παντως το παιχνιδι κορυφαιο...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ με το origin store μήπως έπεσαν οι servers? Ούτε εγώ μπορώ να συνδεθώ. Επίσης η σελίδα του Origin έχει πέσει.
Bigi444444 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα πάντως κατεβάζει με 1mb/s από το origin (και κατεβάζω και το bs από την προσφορά του gog ταυτόχρονα...).Με τέτοιο χαμό δεν το περίμενα με τίποτα...
ntouzieras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 και μενα κατεβαινει τωρα, αλλα αποτι βλεπω τα ping ειναι χαλια, το μικροτερο που βρισκω ειναι 124...
Alejandro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ποτέ ξανά pre-order από Origin κλπ. Υποσχέθηκαν πολλά δελεαστικά και δεν τήρησαν τίποτε. Early access στην beta δεν είδα ποτέ (όπως και πολλοί άλλοι), δεν έκατσα να περιμένω σε ουρές ώστε να πάρω αυτά που πλήρωσα γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να τους τον δώσω. Ούτε καν late access στην beta αφού το Origin δεν λέει να τρέξει. Και απορώ πραγματικά τι θα γίνει στις 25/10 που βγαίνει το κανονικό. Άραγε θα δουλέψουν όλα όπως πρέπει και θα μπορούμε να το κατεβάσουμε ή θα περάσει καμιά εβδομάδα; Άλλη φορά pre-order μόνο από καταστήματα, σε DVD, που μας σέβονται λίγο περισσότερο και σε ένα βαθμό μπορούν να εκτιμούν τις δυνατότητές τους. Το Origin πάντως απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί σωστά την πελατεία του και θα το πληρώσει χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της.
DJ_Duker Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Το τελικό προϊόν θα ναι μόνο μέσω origin ή θα το δούμε και Steam;
ntouzieras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 δεν προκειται να το δεις steam, τα "σπασανε" εδω και καιρο που η EA ανοιξε το δικο της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα