Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το εχω κατεβασμένο απο μια χτεσινή έκδοση, μολις τρεχει συνδέεται στο origin αλλα ακομα θελει κωδικο σαν να μην ειναι free η beta...

free ειναι ,αλλα με κωδικο που δινεται δωρεαν

αν κανεις οτι το κατεβαζεις απο origin ,αν πατησεις στο i (info) σου λεει το κλειδι..τσιμπα το απο εκει

Δημοσ.

Εμενα δεν μου διχνει πλεον τιποτα στο καταστημα ουτε στους φιλους μου κλπ. Εχει φαει κολλημα και το εχω ανοιγοκλεισει πανω απο 3 φορες... :)

Δημοσ.

Αλλαξε ο κωδικός για το Caspian Border?

Ναι , αλλαξε.

Password: videokilledtheradiostar

ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι ....

Δημοσ.

Ναι , αλλαξε.

Password: videokilledtheradiostar

ΕDIT : αυτο ηταν πριν απο λιγη ωρα. Μπορει να το αλλαξαν παλι ....

Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτοί οι κωδικοί;

Θα μπορούμε να παίξουμε και Caspian Border map ?

Δημοσ.

Εμένα πάντως κατεβάζει με 1mb/s από το origin (και κατεβάζω και το bs από την προσφορά του gog ταυτόχρονα...).Με τέτοιο χαμό δεν το περίμενα με τίποτα...

Δημοσ.

Ποτέ ξανά pre-order από Origin κλπ. Υποσχέθηκαν πολλά δελεαστικά και δεν τήρησαν τίποτε. Early access στην beta δεν είδα ποτέ (όπως και πολλοί άλλοι), δεν έκατσα να περιμένω σε ουρές ώστε να πάρω αυτά που πλήρωσα γιατί ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να τους τον δώσω. Ούτε καν late access στην beta αφού το Origin δεν λέει να τρέξει. Και απορώ πραγματικά τι θα γίνει στις 25/10 που βγαίνει το κανονικό. Άραγε θα δουλέψουν όλα όπως πρέπει και θα μπορούμε να το κατεβάσουμε ή θα περάσει καμιά εβδομάδα; Άλλη φορά pre-order μόνο από καταστήματα, σε DVD, που μας σέβονται λίγο περισσότερο και σε ένα βαθμό μπορούν να εκτιμούν τις δυνατότητές τους. Το Origin πάντως απέτυχε παταγωδώς να διαχειριστεί σωστά την πελατεία του και θα το πληρώσει χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...