papiadyths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ε δεν μετρησα fps αλλα ηταν playable πως το λενε σε μεγαλύτερα maps η΄μεσα σε jet ισως θελει μειωση λιγο δε ξερω θα φανει
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 ε δεν μετρησα fps αλλα ηταν playable πως το λενε Use the FRAPS Luke
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ειχαμε να το κατεβασουμε κι απο καπου..
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.enternity.gr/Article/Battlefield-3-beta-video/4377.html αν και ειμαι κοντακιας, εχοντας αγορασει ολους τους προηγουμενους τιτλους περιμενω με ανυπομονισια το ντεμο. μετα την παταγωδη αποτυχια, ειμαι διαθετημενος να δωσω μια ευκαιρια σε αυτο το παιχνιδι. το 2 παντως ηταν απογοητευση.. για να δουμε
trelos3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβασα origin αλλα δεν εχει πουθενα download τι γινεται?
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.enternity.gr/Article/Battlefield-3-beta-video/4377.html αν και ειμαι κοντακιας, εχοντας αγορασει ολους τους προηγουμενους τιτλους περιμενω με ανυπομονισια το ντεμο. μετα την παταγωδη αποτυχια, ειμαι διαθετημενος να δωσω μια ευκαιρια σε αυτο το παιχνιδι. το 2 παντως ηταν απογοητευση.. για να δουμε αναφέρεσαι φυσικά στο Bad Company 2 (προς αποφυγίν παραξηγήσεων), το οποίο ήταν ένα lab-test της Dice και πέραν τούτου μόνο στον τίτλο έμοιαζε στα υπόλοιπα Battlefield. κατα τ'άλλα με βρίσκεις σύμφωνω
stavrakas92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Κατεβασα τα αρχεια του ΒΕΤΑ,οπως ειναι τα ανεβασαν σε διαφορα War*z sites,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα δουλεψει.... Θα μαθουμε αυριο..... Επλιζω να μπορεσω να το παιξω κατευθειαν και να μην χρειαστει να τα ξανακατεβασω....
akpe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Περίεργα πράγματα με το performance μου στην beta... Το σύστημά μου: q9650, 4gb ram ddr2@800, gtx460 768 o/c (clock 856mhz / shaders 1712mhz / ram 2048mhz), win7 64x. Είναι μέσα στα recommended εκτός από την κάρτα γραφικών όπου την κλόκαρα μπάς και δω anti-aliased μέρα. To θέμα είναι πως το performance μου τρελλάθηκε. Συγκεκριμένα στην caspian μέχρι και πριν κανα μισάωρο που έπαιξα δυο-τρείς φορές, με 1680x1050 και τα γραφικά στο medium έτρωγε μικρά (αλλά συχνά) κολλήματα. Μόλις τώρα που ξαναδοκίμασα, με 1920x1080 και τα γραφικά στο high (ανοιχτά AA/AF/Blur/HBAO πωςτολένε) πήγαινε νεράκι! Εντάξει, όχι και νεράκι, αλλά για τα δεδομένα μου, άκρως playable. Πως γίνεν αυτό;! Ελπίζω να υπάρξει περαιτέρω optimization στο release, όχι οτι περιμένω να τρέχω και ultra με 60fps αλλά του κερατά, να πιάνω κανα 25ρι-30ρι με γραφικά στο high (τα AA/AF και τα ρέστα στο medium).
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Από εδώ θα την κατεβάσουμε λογικά ε? http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta Τα Links δεν δουλεύουν για την ώρα.
ChRis6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Από εδώ θα την κατεβάσουμε λογικά ε? http://www.battlefie...lefield3/1/beta Τα Links δεν δουλεύουν για την ώρα. Οχι δεν θα το κατεβασεις απο εκει.Αν διαβασες στο link που δινεις λεει οτι θα το κατεβασεις απο το origin client
jason_rethymno Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 και το beta δλδ τι θα είναι? Θα χει μόνο μία mission το παιχνίδι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν θα το κατεβασεις απο εκει.Αν διαβασες στο link που δινεις λεει οτι θα το κατεβασεις απο το origin client Που θα πάμε όμως στο Origin?
newlynx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αντιγράφοντας από τη σελίδα του battlefield για την beta λέει ON PC, IT WILL AUTOMATICALLY APPEAR IN THE ORIGIN APPLICATION'S FREE GAMES PAGE. Για να δούμε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα