Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε δεν μετρησα fps αλλα ηταν playable πως το λενε :mrgreen:

σε μεγαλύτερα maps η΄μεσα σε jet ισως θελει μειωση λιγο δε ξερω θα φανει

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.enternity.gr/Article/Battlefield-3-beta-video/4377.html

αν και ειμαι κοντακιας, εχοντας αγορασει ολους τους προηγουμενους τιτλους περιμενω με ανυπομονισια το ντεμο. μετα την παταγωδη αποτυχια, ειμαι διαθετημενος να δωσω μια ευκαιρια σε αυτο το παιχνιδι. το 2 παντως ηταν απογοητευση.. για να δουμε

Δημοσ.

http://www.enternity.gr/Article/Battlefield-3-beta-video/4377.html

αν και ειμαι κοντακιας, εχοντας αγορασει ολους τους προηγουμενους τιτλους περιμενω με ανυπομονισια το ντεμο. μετα την παταγωδη αποτυχια, ειμαι διαθετημενος να δωσω μια ευκαιρια σε αυτο το παιχνιδι. το 2 παντως ηταν απογοητευση.. για να δουμε

αναφέρεσαι φυσικά στο Bad Company 2 (προς αποφυγίν παραξηγήσεων), το οποίο ήταν ένα lab-test της Dice και πέραν τούτου μόνο στον τίτλο έμοιαζε στα υπόλοιπα Battlefield.

κατα τ'άλλα με βρίσκεις σύμφωνω

Δημοσ.

Κατεβασα τα αρχεια του ΒΕΤΑ,οπως ειναι τα ανεβασαν σε διαφορα War*z sites,δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα δουλεψει....

Θα μαθουμε αυριο.....

Επλιζω να μπορεσω να το παιξω κατευθειαν και να μην χρειαστει να τα ξανακατεβασω....

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα με το performance μου στην beta...

Το σύστημά μου:

q9650, 4gb ram ddr2@800, gtx460 768 o/c (clock 856mhz / shaders 1712mhz / ram 2048mhz), win7 64x.

Είναι μέσα στα recommended εκτός από την κάρτα γραφικών όπου την κλόκαρα μπάς και δω anti-aliased μέρα.

To θέμα είναι πως το performance μου τρελλάθηκε. Συγκεκριμένα στην caspian μέχρι και πριν κανα μισάωρο που έπαιξα δυο-τρείς φορές, με 1680x1050 και τα γραφικά στο medium έτρωγε μικρά (αλλά συχνά) κολλήματα. Μόλις τώρα που ξαναδοκίμασα, με 1920x1080 και τα γραφικά στο high (ανοιχτά AA/AF/Blur/HBAO πωςτολένε) πήγαινε νεράκι!

Εντάξει, όχι και νεράκι, αλλά για τα δεδομένα μου, άκρως playable.

Πως γίνεν αυτό;! Ελπίζω να υπάρξει περαιτέρω optimization στο release, όχι οτι περιμένω να τρέχω και ultra με 60fps αλλά του κερατά, να πιάνω κανα 25ρι-30ρι με γραφικά στο high (τα AA/AF και τα ρέστα στο medium). :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...