spartacus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 από λήψη και μετάδοση εχει μόνο τα εξής προσωρινές μνήμες λήψης το ειχε στο 50 και το εβαλα στο 261 προσωρινες μνήμες μετάδοσης ήταν στο 50 και το έβαλα στο 49 ήταν οι μονες επιλογές που ειχαν αριθμούς άρα μάλλον ειναι αυτά ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- αυτο το patch τι περίπου κάνει; αν θέλω να γυρίσω όπως ήμουν πριν πως το κάνω; σ' ευχαριστώ πολύ, μου απαντάς όταν μπορέσεις.
100 010 00 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 από λήψη και μετάδοση εχει μόνο τα εξής προσωρινές μνήμες λήψης το ειχε στο 50 και το εβαλα στο 261 προσωρινες μνήμες μετάδοσης ήταν στο 50 και το έβαλα στο 49 ήταν οι μονες επιλογές που ειχαν αριθμούς άρα μάλλον ειναι αυτά ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- αυτο το patch τι περίπου κάνει; αν θέλω να γυρίσω όπως ήμουν πριν πως το κάνω; σ' ευχαριστώ πολύ, μου απαντάς όταν μπορέσεις. τωρα που το εγραψες ...... ετσι ειναι στα ελληνικα, αρα σωστα >netsh int ip reset reset.txt Με αυτη την εντολη επαναφερεις το tcp/ip σου στο default windows settings, αν κατι δε σου αρεσει, αυτο που εκανα ειναι να σε κανω πολυ επιθετικο, να σου ανοιξω ολες τις tcp πορτες, επειδη τα windows χρησιμοποιουν απο τη πορτα 16384 εως 48κατι (δε θυμαμαι ακριβως) και στις κανω 65314 προς διαθεση για το tcp/ip, σου αυξησα προτεραιοτητες, σου ενεργοποιησα autotuning, rss(receive side scaling λεγεται), congestion control και αρκετα αλλα. Πιστευω οτι θα καταλαβεις τη διαφορα ακομη και με το ματι, ασχετα αν σου επεσε το latency η οχι. Ενα παρομοιο εφτιαξα για το φιλαρακι philip εδω.......... ριξε μια ματια, το αναφερει κατω κατω Τα λεμε αυριο φιλος γιατι κομματιαστηκα
100 010 00 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Παραθετω μια δικια μου μετρηση σημερα το πρωι με am200 ρουτερ με flash firmware απο am300. Ισως το γρηγοροτερο ρουτερ που εχω μετρησει netalyzr ριξτε μια ματια εκει που λεει......... ¨TCP connection setup latency: 0ms The time it takes your computer to set up a TCP connection with our server is 0 msec, which is good. ¨
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.