Προς το περιεχόμενο

Internet στο εξωτερικό

rrrttt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστεί να μείνω καπου 15 μέρες στην Αγγλία ξέρε ικανεις ποια είναι η οικονομικότερη λύση για να εχω ιντερνετ ή τι λύσεις υπάρχουν για να εχω πρόσβαση?

μη μου πειτε μεσω gprs ελληνικών εταιρειών καθώς χρειαζομαι 50-100Mb/day.

Επίσης θα έχω το λαπτοπ κ δε θα είμαι σε σημειο με wifi, εκτος αν πιανει πανω απο 500μετρα...

Δημοσ.

Εγώ στο Λονδίνο που ήμουν για κάποιο διάστημα βρήκα αρκετά ανοιχτά ασύρματα δίκτυα, εννοείται από το κίνητο, δεν κυκλοφορούσα με το λαπτοπ ανοιχτό. Υποθέτω οτι μπορείς να πας σε κάποιο ίντερνετ καφέ ή στο ξενοδοχείο που θα μείνεις, πολυ πιθανόν να υπάρχει ιντερνετ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο σημείο που θα βρ'ισκομαι το μεγαλύτερο δια΄στημα δε θα εχει wifi οπότε η μόνη λυση είναι μαλλον το mobile internet το οπόιο δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί έξω κ αν αξίζει

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι στο σημείο που θα βρ'ισκομαι το μεγαλύτερο δια΄στημα δε θα εχει wifi οπότε η μόνη λυση είναι μαλλον το mobile internet το οπόιο δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί έξω κ αν αξίζει

Για Internet cafe το σκέφτηκες ?

Δημοσ.

Το mobile Ιντερνετ, όπως κ εδώ κοστίζει αρκετά και μάλιστα για τον όγκο των δεδομένων που θες να κατεβάζεις. Αν απλά θες να βλέπεις τα μαίλ σου πάρε ένα 3 skypephone S2. Είναι ένα κινητό που κοστίζει περίιπου 80 λίρες, έχει υποστήριξη skype και νομίζω οτι μπορείς να δώσεις ιντερνετ στο λάπτοπ σου. Κοίταξε στη σελίδα του skype για περισσότερα.

Δημοσ.
Θα χρειαστεί να μείνω καπου 15 μέρες στην Αγγλία ξέρε ικανεις ποια είναι η οικονομικότερη λύση για να εχω ιντερνετ ή τι λύσεις υπάρχουν για να εχω πρόσβαση?

μη μου πειτε μεσω gprs ελληνικών εταιρειών καθώς χρειαζομαι 50-100Mb/day.

Επίσης θα έχω το λαπτοπ κ δε θα είμαι σε σημειο με wifi, εκτος αν πιανει πανω απο 500μετρα...

ανοιχτά ασύρματα δίκτυα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και ο φιλος rrrttt ανοιξε αυτο το θεμα, θα ήθελα να μάθω αν τελικα υπαρχει η δυνατοτητα να εχεις οικονομικη προσβαση internet στο εξωτερικο, μιας και τελος του μηνα θα ταξιδεψω Γερμανια για 3 εβδομαδες. Απ'οτι καταλαβα τα προγραμματα Vodafone mobile broadband, Wind ADSM και Cosmote on the go ειναι οικονομικα ασυμφορα.:shock: . Υπαρχει αλλος τροπος για τη δυνατοτητα συνδεσης στο internet εκτος Ελλαδας με καποιο ποιο οικονομικο τροπο ή μήπως συμφερει καλυτερα να προμηθευτω καποιο mobile internet προγραμμα στη Γερμανια?

Ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Δημοσ.

Σε όλα τα αξιοπρεπή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ακόμα και τα μικρά, υπάρχει δίκτυο WiFi οπού μπορείς να συνδεθείς άμεσα χωρίς ενδιάμεσους πληρώνοντας με πιστωτική.

Το έχω δοκιμάσει σε Γαλλία και Ελβετία καθώς και σε αεροδρόμια. Αν δεν μένεις σε ξενοδοχείο κάνε μια αναζήτηση για hotspot στην περιοχή που θα φιλοξενηθείς. Τα hotspot στο εξωτερικό είναι πολύ συχνά κι αν δεν είναι δωρεάν λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στα ξενοδοχεία.

Με το που συνδέεσαι στο δίκτυο εμφανίζεται στον browser μια σελίδα που σε πληροφορεί για τα πακέτα και τις τιμές σύνδεσης. Διαλέγεις, πληρώνεις με πιστωτική και συνδέεσαι αμέσως. Οι τιμές είναι σε λογικά επίπεδα αν και ελαφρώς τσιμπημένες και πάει με το χρόνο σύνδεσης. Αν θυμάμαι καλά έδωσα 10 ευρώ για 3 ώρες αλλά όσο περισσότερη ώρα αγοράζεις τόσο ποιο συμφέρουσα είναι η τιμή. Η ταχύτητες είναι πολύ καλές. Καμία σύγκριση στην όλη φάση με Ελλάδα. Είμαστε ακόμη πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Δημοσ.

Thanks για τις πληροφοριες, anax111.;) Επειδη δεν θα μενω σε ξενοδοχειο, θα ψαξω αν υπαρχει hotspot στην περιοχη οπου θα διαμενω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...