sentoner Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδια,εχω ενα ασυρματο ρουτερ της u.s robotics(maxg usr model 9108) στο 2ο οροφο του σπιτιου μου και θελω να εχω σημα στο υπογειο,καθως προσφατα εφτιαξα ενα playroom εκει και εχω βαλει το ps3 μου...Προς το παρον δεν πιανει σχεδον καθολου...Μπορω να κανω κατι; Υπαρχει η λυση να επεκτεινω την τηλεφωνικη γραμμη μεχρι το υπογειο,ομως εχει μεγαλη φασαρια... Αν αλλαζα κεραια η κατι τετοιο; Ας πουμε αν χρησιμοποιουσα 2-3 τετοια καλωδια;Θα εχω μεγαλη απωλεια;
pakal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 με τα καλωδια θα εχεις απωλεια αλλα θα εχεις internet. προτεινω να προσπαθησεις να βαλεις το ρουτερ σε ενα καλο σημειο(παραθυρο) μπας και παρακαμψεις καμια πλακα και να παρεις μια καλη κεραια. αν ειναι ημιυπογειο και εχει κανα παραθυρακι εχεις πιο πολλες πιθανοτητες.
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 αν βαλει τοσο μεγαλο καλωδιο μετα παιζει ναμην πιανει στον οροφο που θα ειναι το ρουτερ.το καλυτερο θα ηταν ειτε κανα ethertnet ειτε κανα power line και αυτο με ερωτηματικο.για wireless με repeater ισως παιξει και με κερεα βεβεα ωστε να το χωρισει στην μεση αλλα και παλι ισως χρειαστει παραπανω απο ενα repeater και μετα μειωμενες ταχυτητας και διαφορα αλλα προβληματα.το πιο καλο θα ηταν απο κανα παραθυρο να κατεβει κανα καλωδιο σε κανα access point και μετα να παιρνει το υπογειο ασυρματα απο το access point η αμα ειναι κοντα απευθειας με καλωδιο.
sentoner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δεν με ενδιαφερει να πιανει και στον οροφο οταν επεκτεινω την κεραια,απλα να μν εχω τρελη απωλεια σηματος...Αν φτανει στο υπογειο σημα 20% ξερω γω,τι να το κανω...Απ'τον 2ο στον 1ο που εκανα κατι παρομοιο πιο παλια ειχα ελαχιστη απωλεια... Ετσι κι αλλιως για προσωρινη λυση το σκεφτομαι,απο φθινοπωρο θα επεκταθει η γραμμη και στο υπογειο... Τι λετε,αξιζει να δοκιμασω?
sentoner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δεν ξερω,δεν τα χω δοκιμασει ποτε...Πως ακριβως λειτουργουν αυτα;
ptsiou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 αν αποφασησεις να βαλεις καλωδιο θα σου προτεινα τη λυση του ethernet
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 το powerline απλα περναει daTA μεσα απο το ρευμα.προυποθετει να ειναι στην ιδια φαση αμα εχεις τριφασικο.επισης καποιοι λενε οτι με Ups και πολυπριζα ψηλοχανει οποτε δοκιμασε αυτο που ειπες αλλιως μετα καλωδιο δικτυου.
sentoner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Θα το δοκιμαω σημερα...Καλωδια ethernet υπαρχουν τοσο μεγαλα που θελω;Γιατι θα πρεπει να χει μηκος γυρω στα 30m...
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 και να μην υθπαρχει ετοιμο πας και σου φτιαχνουν ενα.
sentoner Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Τελικα εκανα αυτο με την επεκταση κεραιας και λειτουργει μια χαρα,εχω σημα 85-90%...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.