Προς το περιεχόμενο

Poker stars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γινεται με αυτό το παιχνίδι???Παίζεις με χρήματα???κερδιζεις χρήματα???Γιατί πολύ το ακούω τελευταία και αναρωτιέμαι.ευχαριστω.

Δημοσ.

To poker stars είναι απλά ένα από τα πιο γνωστά sites για να παίξεις πόκερ.

Επειδή τώρα τελευταία αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να ασχολείται με το πόκερ,

σελίδες σαν αυτές ακούγονται.

Όλα αυτά σου προσφέρουν την επιλογή να παίξεις και με ψεύτικα χρήματα ώστε να περάσεις την ώρα σου ή φυσικά και με αληθινά.

Τα πιο πολλά εκτός από πόκερ προσφέρουν και blackjack, virtual roulette, γενικά καζινοπαίχνιδα.

Λεφτά να 'χεις να τρως.

Το συγκεκριμένο site που αναφέρεις θεωρείται αρκετά noob-ικο, επειδή ακριβώς υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός παικτών και λόγω φήμης μπαίνουν συνέχεια νέοι (και άσχετοι παίκτες).

Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι πάλι δεν θα χάσεις τα λεφτά σου μέσα σε 5 λεπτά αν δεν είσαι προσεκτικός ή αν δεν ξέρεις τα παιχνίδια που πας να παίξεις.

Ορίστε και η σελίδα τους αν θες να δοκιμάσεις.

http://www.pokerstars.com/

Δημοσ.

Το pokerstars εχει την φημη οτι γινετε οτι να ναι στις γυρες. Δλδ με top pair εναντιον καποιου που εχει flush draw, κερδιζει στανταρ το flush draw, τοσο που εχω δει ατομα σε καλα τουρνουα να κανουν fold με top pair ενω ξερουν οτι ο αλλος παει για flush.

Εχω δει καθε τι απιστευτο εκει μεσα...

4 of a kind να χανει απο straight flush

AA, να χανει τελικα απο QQ ενω το flop ηταν Α 4 8 (βγηκε QQ μετα) και αλλα διαφορα. Η διαφορα ειναι οτι εκει μεσα τα βλεπω σε παρα πολυ τακτικα διαστηματα, τοσο που κατανταει ενοχλιτικο για καποιον που σκεφτετε pot odds, outs κτλπ.

Ξερω αρκετο κοσμο που το αποφευγει για τα τρελα που γινονται σε καθε Pot.

Στα συν του ομως οτι εχει παντα παρα πολυ κοσμο και μεγαλα τουρνουα καθε ωρα.

Δημοσ.
Το pokerstars εχει την φημη οτι γινετε οτι να ναι στις γυρες. Δλδ με top pair εναντιον καποιου που εχει flush draw, κερδιζει στανταρ το flush draw, τοσο που εχω δει ατομα σε καλα τουρνουα να κανουν fold με top pair ενω ξερουν οτι ο αλλος παει για flush.

AA, να χανει τελικα απο QQ ενω το flop ηταν Α 4 8 (βγηκε QQ μετα) και αλλα διαφορα. Η διαφορα ειναι οτι εκει μεσα τα βλεπω σε παρα πολυ τακτικα διαστηματα, τοσο που κατανταει ενοχλιτικο για καποιον που σκεφτετε pot odds, outs κτλπ.

Θα συμφωνήσω 100% ... Έχω δει παρτίδες και έχω μείνει απλά άφωνος...

Να ρωτίσω, γνωρίζει κανείς κανένα άλλο "site" σαν το PokerStars ή το B.Win?

Δημοσ.

Μιας που μιλάτε για Ποκερ, είναι μια εφημερίδα που δίνει εδώ και κάνα δίμηνο κάτι πράσινα βιβλιαράκια για εκμάθηση υπολογιστών και λογισμικού. Στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρει κάτι σαν " για να βοηθήσουμε το μέλλον των παιδιών μας/σας" μπλα μπλα μπλα. Μέτα το "πως να στίσεις έναν υπολογιστή", "powerpoint", "mac", είχε και "πόκερ το διαδίκτυο". Αυτο τωρα πως το εκλαμβανεις?

Σορρυ για το οφ τοπικ

Δημοσ.
Μιας που μιλάτε για Ποκερ, είναι μια εφημερίδα που δίνει εδώ και κάνα δίμηνο κάτι πράσινα βιβλιαράκια για εκμάθηση υπολογιστών και λογισμικού. Στο εισαγωγικό σημείωμα αναφέρει κάτι σαν " για να βοηθήσουμε το μέλλον των παιδιών μας/σας" μπλα μπλα μπλα. Μέτα το "πως να στίσεις έναν υπολογιστή", "powerpoint", "mac", είχε και "πόκερ το διαδίκτυο". Αυτο τωρα πως το εκλαμβανεις?

Σορρυ για το οφ τοπικ

Κοίταξε , όντως είναι λίγο άκυρο :-D , βέβαια δεν είναι εκπλήσσομαι ... γιατί είναι γνωστό το τι υλικό "προσφέρουν" ορισμένες εφημερίδες κατά καιρούς, και στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Παρόολα αυτά, δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του βιβλίου ... ελπίζω ο συγγραφέας να αναφέρει οτι υπάρχουν τρόποι για να παίξει κανείς ποκερ με εικονικά χρήματα ...

Δημοσ.
Κοίταξε , όντως είναι λίγο άκυρο :-D , βέβαια δεν είναι εκπλήσσομαι ... γιατί είναι γνωστό το τι υλικό "προσφέρουν" ορισμένες εφημερίδες κατά καιρούς, και στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Παρόολα αυτά, δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του βιβλίου ... ελπίζω ο συγγραφέας να αναφέρει οτι υπάρχουν τρόποι για να παίξει κανείς ποκερ με εικονικά χρήματα ...

Φυσικα το ανεφερε να παιξουν με εικονικα χρηματα. Αλλα ανεφερε και πληροφοριες για μερικα online καζινο και για το που μπορει να βγαλει κανεις λεφτα αναλογα με το επιπεδο του, που συχναζουν τα "θυματα", πως να αναγνωριζεις "τυπους" παικτων, ποτε να πονταρει/μην πονταρει, στατιστικα "χεριων" κτλπ. Επισης πληροφοριες για το ποια καζινο ειναι καλοπληρωτες, ποια παρεχουν την μεγαλυτερη ασφαλεια, ποιοι εχουν τους περισσοτερους παικτες, κτλπ.

Τελοσπαντων, ασ μην χαλασω το topic του παιδιου.

Δημοσ.

το party poker +pokerstars ειναι γνωστα αυτην την εποχη γιατι συμμετεχουν σαν χορηγοι στα περισσοτερα tv poker games

Δημοσ.

Το partypoker + pokerstarts ειναι γνωστα κυριως λογω του μεγαλου αριθμου παιχτων και της ποικιλλιας τουρνουα(pokerstars).To οτι κατι συμβαινει στο Pokerstars σε σχεση με τα pot odds - κατ 'εμε - ειναι γεγονος.Εχω απειρες φορες foldaρει καλα φυλλα γιατι στο river εμφανιστηκε χρωμα.

Αν θες δοκιμασε επισης και το poker.gr

• Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτως για το pokerstars οσον αφορα τους παικτες που κυκλοφορουν εκει μεσα.Δυστυχως ομως εχω δει τα αντιστοιχα στο poker.gr(με πραγματικα λεφτα),betfair(πραγματικα λεφτα),sportingbet(πραγματικα λεφτα).Δεν νομιζω πως κατι παιζει με τα odds οπως αναφερεται πιο πανω.Κυριως φταιει η απειρια των παικτων και το πληθος τους.Οταν με Α Κ(suited) 3πλασιαζεις το pot στο button και ο αλλος με Α 5(οff)μπαινει"γιατι εχει Α"και σκαει πχ το υπεροχο flop A 5 Q,ε μετα τραβας τα μαλλια σου.Kαι ειμαι σιγουρος πως οποιος παιζει αρκετο καιρο,εχει ουκ ολιγα τετοια παραδειγματα να διηγηθει.Να πω την αμαρτια μου στο pokerstars εχω κανει το μοναδικο μου flush royal:lol:(..το αλλο ηταν στο psp)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Υπαρχει καποιο site που παιζεις free poker με αλλους?Και να μαζευεις σιγα σιγα λεφτα[οπως στο fb?]

Λεφτα=εικονικα μιλαω παντα ,οχι κανονικα,για την πλακα.

• Moderators
Δημοσ.

Τα περισσοτερα συμπεριλαμβανομενης και της pokerstars, εχουν Play Money για οσους δεν θελου να παιξουν με κανονικα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...