idLy_qiL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μιας που μέχρι πρότινος δεν με απασχολούσαν οι γρήγορες ταχύτητες,και παρότι έχω desktop,είχα αφήσει το wireless ON να χαρεί και κάνας γείτονας.Φαίνεται όμως ένας εξυπνόπουλος το βρήκε και το έχει λυσσάξει.Μπήκα στο interface και στην καρτέλα Port Forwarding βρήκα καμιά 40 παιχνίδια με servers περασμένους και άλλα τόσα προγράμματα. Αν απενεργοποιήσω το ασύρματο και κάνω "remove" τα άχρηστα στο Port Forwarding θα είμαι καλυμμένη ή πρέπει να ψάξω αν έχει πειράξει και τίποτα άλλο; Επίσης,στην καρτέλα με τα logs υπάρχουν μονο μεχρι τον Μαρτιο.Υπάρχει περίπτωση να βρω κάπου τις κινήσεις που έγιναν στο router(DSL-G624T) ;
ptsiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 για να εισαι 100% κανε reset στο router και ετσι θα επαναφερεις ολες τις ρυθμισεις απο την αρχη. επισης μπορεις να "αποκλεισεις" την mac που κανει καταχρηση του internet.
idLy_qiL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ.Υπάρχει τρόπος να δω ποιος απ'όλους είναι ο βλαμμένος όμως;Γιατί είναι 2-3 που μου κάνουν "παρέα"
aGka8l Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 το να αποκλησεις τη mac δεν λεει κατι, αλαζει πολυ εκολα!το καλυτερο ειναι να το κλειδωσεις με wpa/wpa2 και να υσηχασεις
pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ωπα, για να σου εχει και περασμενους σερβερς, σημαινει οτι δεν επαιρνε απλα ιντερνετ απο σενα, αλλα εμπαινε και στο ρουτερ σου. Αρα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι τα αλλαξεις επειγοντως τον κωδικο του ρουτερ σου, να σβησεις ολα τα forward (ετσι θα τον αποθαρρυνεις πληρως), και τελος οπως ειπε και ο aGka8l να βαλεις οπωσδηποτε κλειδωμα wpa2 στο συστημα.
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αφού δεν το χρειάζεσαι κλείστο τελείως το wireless. Είπαμε να παίρνου λίγο internet αλλά αυτό είναι τελείως ... Δώσε θάρρος στο χωριάτη
idLy_qiL Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους.Όντως,δεν μου χρειάζεται το ασύρματο οπότε απλά θα το βάλω off. Χειροκίνητα δεν με αφήνει να βγάλω τα applications από Port Forwarding. Ωπα, για να σου εχει και περασμενους σερβερς, σημαινει οτι δεν επαιρνε απλα ιντερνετ απο σενα, αλλα εμπαινε και στο ρουτερ σου.Αρα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι τα αλλαξεις επειγοντως τον κωδικο του ρουτερ σου, να σβησεις ολα τα forward (ετσι θα τον αποθαρρυνεις πληρως), και τελος οπως ειπε και ο aGka8l να βαλεις οπωσδηποτε κλειδωμα wpa2 στο συστημα. Τι επιγόντως τώρα..Αυτός πρέπει να αλωνίζει κάνα 5μηνο εκεί μέσα Πρέπει να ψάξω αν έχει πειράξει κάτι άλλο;Έψαξα στο google και είδα ότι μπορεί να κάνει πολλά με μια απλή πρόσβαση.Αν κλείσω το ασύρματο και κάνω ένα reset θα είμαι οκ;
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Aπόλυτα οκ. Απλά να έχεις τα username και password τις σύνδεσης για να τα ξαναβάλεις
mcdim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους.Όντως,δεν μου χρειάζεται το ασύρματο οπότε απλά θα το βάλω off.Χειροκίνητα δεν με αφήνει να βγάλω τα applications από Port Forwarding. Εμένα κάποια δημοφιλή παιχνίδια τα έχει από μόνο του το router μου στο port forwarding. Μήπως ισχύει αυτό και για σένα; Έχω το Ρούτερ που μου έδωσε η vivodi
idLy_qiL Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Done =D thnX και πάλι. Εμένα κάποια δημοφιλή παιχνίδια τα έχει από μόνο του το router μου στο port forwarding. Μήπως ισχύει αυτό και για σένα; Έχω το Ρούτερ που μου έδωσε η vivodi Ναι όντως,παρατήρησα μετά το reset ότι είχε πολλά περασμένα από μόνο του αλλά στο user είχε περάσει κάποια από αυτά και ο άλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.