SoundCheck Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καποιος που να εχει δοκιμασει UPS για το iMac 24''. Τα χαρακτηρηστικα που δινει το site της apple ειναι Line voltage: 100-240V AC, Maximum continuous power:280W (24-inch models) Αυτο που τελικα ψαχνω, ειναι ενα UPS που εκτος απο το να πληρει τα χαρακτηρηστικα για την ταση του ρευματος κλπ (που δεν ξερω αντιστοιχα το UPS ποσο πρεπει να ειναι) , ειναι να μην εχει εξοδους DIN αλλα τις ελληνικες πριζες, software συμβατο με MAC και κατι αλλο που ισως πρεπει να προσεξω. Στο e-shop μου προτειναν VITTENHEIM, ξερω οτι τα APC ειναι καλα, καθως και τα MUSTEk τα οποια ομως εχουν εξοδους DIN, και κατι αλλο που μου ειπαν στο e-shop ειναι οτι πρεπει να κοιταω το UPS να ειναι 2-3 φορες πανω απο την καταναλωση του υπολογιστη. Δηλαδη εκει μου προτειναν οχι κατι στα 600AV αλλα 800. Υπαρχει καποιος που ΕΧΕΙ ή ΞΕΡΕΙ τι ακριβως χρειαζομαι?? Thanx
Whiteyez Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω ένα 600αρι MUSTEK εδώ και 2,5 χρόνια μια χαρά κάνει την δουλειά του στον iMac 24".
SoundCheck Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Whiteyez το Mustek τι εξοδους για ρευμα εχει??? Δεχεται δηλαδη την κανονικη πριζα? γιατι στο eshop γραφει πως εχει τρεις εξοδους DIN( αυτες τις στρογγυλες). οπου το imac δεν μπορει να αλλαξει καλωδιο ρευματος γιατι ερχεται μεσα απο την οθονη. (απο το πισω μερος)
triggerman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Εγω απο την στιγμη που αγορασα το iMac 24 το εχω μονιμα συνδεδεμενο σε αυτο http://acornshop.gr/view_product.php?productid=7541&idcat=23&idsubcat=283&idsubsubcat=-1&key=28fdb4b88884bf1e5026879fe7c6bf71&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f. Κανει πολυ καλα τη δουλεια του,δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα και πληρει και 2 απο τις 3 προυποθεσεις που εθεσες.Δηλαδη εχει μια εξοσο οχι DIN αλλα σουκω,εχει προστασια για τηλεφωνικη γραμμη και ειναι και 800VA που σε υπερκαλυπτει.Η αναλογια VA και Watt ειναι η εξης :Για να βρεις μεχρι ποσα watts χρειαζεσαι διαιρεις τα VA με 1.6.Δηλαδη αυτο το ups που σου προτεινω καλυπτει μεχρι και 500watt.Ελπιζω να βοηθησα
haHa Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Και εγω ενα mustek εχω και εχει σουκω πριζες. Εγω εχω αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701309 αλλα ειναι προηγουμενο μοντελο. Δες πχ καποιο απο αυτα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701319 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701320 Δεν εχει κ ανεμιστηρακι κ ετσι ειναι αθορυβο...
Whiteyez Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Whiteyez το Mustek τι εξοδους για ρευμα εχει??? Δεχεται δηλαδη την κανονικη πριζα? γιατι στο eshop γραφει πως εχει τρεις εξοδους DIN( αυτες τις στρογγυλες). οπου το imac δεν μπορει να αλλαξει καλωδιο ρευματος γιατι ερχεται μεσα απο την οθονη. (απο το πισω μερος) Στο imac δεν είναι ενσωματωμένο το καλώδιο του ρεύματος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο δικό σου, εγώ έχω βάλει δικό μου το οποίο πάει στο UPS δεν ξέρω πώς λέγονται αυτού του είδους τα καλώδια.
Labfrog Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αν έχετε πολύμπριζο συνδεδεμένο με τα mac σας γιατί δεν παίρνετε ένα που να έχει και προστασία από το ρεύμα? Εγώ ένα τέτοιο έχω.
triggerman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αλλο να εχει προστασια για το ρευμα και αλλο ups.Τo ups ειναι μια μπαταρια απο την οποιο τροφοδοτειται το μηχανημα σε περιπτωση που πεσει το ρευμα.Και εξομαλυνει ρευμα και ταση
x_vagos_x Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Εγώ όπου ρώτησα μου έδειξαν τα APC. Και πήρα αυτό με ένα iMac 24" 2.8GHz. Μου δίνει ένα τεταρτάκι σε διακοπή πριν σβήσει. Έχει ότι πρίζες και τέτοια χρειάζεσαι. Για να λειτουργήσει το soft-shutdown όταν τελιώσει η μπαταρία του, δεσμεύει μια θύρα USB.
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Επειδή με απασχολεί κ εμένα το UPS και πρέπει να αγοράσω και εγώ ενα(όταν σταματήσω να μαζεύω λεφτά για σουβλάκια στη Σκύρο ) για επίσης 24" iMac, πειράζει να μπει το UPS σε ντουλάπι? Που σκ@#ά να το βάλω , στα πόδια μου Δν θα είναι οτι κάλυτερο να μην παίρνει αέρα σίγουρα, αλλά θα έχει πρόβλημα?
Whiteyez Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Επειδή με απασχολεί κ εμένα το UPS και πρέπει να αγοράσω και εγώ ενα(όταν σταματήσω να μαζεύω λεφτά για σουβλάκια στη Σκύρο ) για επίσης 24" iMac, πειράζει να μπει το UPS σε ντουλάπι? Που σκ@#ά να το βάλω , στα πόδια μου Δν θα είναι οτι κάλυτερο να μην παίρνει αέρα σίγουρα, αλλά θα έχει πρόβλημα? To 1000αρι MUSTEK που έχω για το mac pro το έχω μέσα σε ντουλάπι αλλά το έχω κάνει έτσι ώστε να μην κλείνει τελείως για να παίρνει και λίγο αέρα. Το έχω σχεδόν ένα μήνα έτσι και λειτουργεί μια χαρά με normal θερμοκρασίες.
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αν δείς εδώ θα καταλάβεις το πρόβλημα : Ο μόνος τρόπος να αεριστεί δλδ θα είναι να ανοίξω τρύπα πίσω, θα είναι αναγκαίο λέτε?
giorgos_k Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ok, thank you! Πρέπει να κάνω μια τρυπούλα μη το κάψουμε το μαύρο
iced Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα με θερμοκρασιες εκει μεσα. Αλλα αν ανουσεις να ανεβασει στροφες το ανεμιστηρακι βγαλτο εγω καλυτερα... Παντως εκει μεσα λεει επειδη δεν θα ακουγεται το ανεμιστηρακι. Το εχω φαει στην μαπα 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.