Προς το περιεχόμενο

Μήνυμα a potentially dangerous request.form value was detected from the client asp

leukonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δουλευω σε Visual Studio 2005 (.net 2 ) και γράφω σε c#.Το project είναι web pased οπότε μιλάμε για σελίδεσ aspx. Εχω τοποθετήσει σε μια σελίδα εναν rich text editor (συγκεκριμένα αυτόν http://freetextbox.com/) όταν όμως πάω να διαβάσω το κείμενο (ως html εφόσον μιλάμε για rich text) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

a potentially dangerous request.form value was detected from the client asp.net

Η μόνη λύση που να δουλέυει είναι να βάλω στην σελίδα αυτο

ValidateRequest="true" που όμως δεν είναι αποδεκτό ως λύση.Δοκίμασα επίσης τα παρακάτω αλλά δυστηχώς δεν γίνεται τίποτα.Μπορεί κάποιος να μου δόσει τα φώτα του?

HttpUtility.HtmlEncode(FreeTextBox1.Text)

Server.HtmlEncode(FreeTextBox1.Text)

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να διαβάσω το περιεχόμενο και να το αποθηκεύσω στη βάση δεδομένων (oracle 10g) και φυσικά να μπορώ να το δείξω αργότερα.

Δημοσ.

Ελαχιστη εμπειρια εχω με asp.

Aυτο σημαινει απο οσο ξερω οτι περνας tags στην asp και σε προειδοποιεί.

ΟΙ παρακατω εντολες ειναι κατόπιν εορτής.

Εγω θα σου προτεινα να το αφησεις validateRequest="false" για να μη κανει αυτη τη μουφα validation και να φτιαξεις μια συναρτηση utility η να χρησιμοποιήσεις τις ετιμες που ανεφερες παραπάνω..

Αλλιως εαν θες τοσο πολυ να υπαρχει το validation που και παλι δεν βλεπω νοημα πριν στειλεις τα δεδομένα με javascript κανεις escape τα tags απο το richtextbox.Αλλα γιατι να περικλεκεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...