ΠάρηςΓ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Παιδες εχω ενα λαπτο και η οθόνη εχει πιάσει μπιχλα εσωτερικά..Βεβαια πιστευω πως μπορώ να βγαλω το μπροστα φυλλο και να το καθαρίσω αλλα δε ξερω φοβάμε μην κανω ζημιά... Αλλοι λενε πως ειναι καμένα πιξελ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ γιατι μετακινουντε οι βρωμιες με το καιρό... Εβγαλα και φωτογραφία βαλτε μεγαλη αναλυση να δειτε τι παιζει
emkatsom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Σίγουρα είναι εσωτερικά; Αν ναί, προσπάθησε να ανοίξεις την οθόνη του λάπτοπ(αν δε ξέρεις από τέτοια και δεν είσαι σίγουρος, ξέχνα το αμέσως!) ή αν δε μπορείς απευθύνσου σε κάποιον ειδικό ή κατάστημα με service να στο ανοίξουν και να το καθαρίσετε. Δύσκολο να σου πάρουν λεφτά για κάτι τέτοιο... Καμμένα pixels δεν είναι σίγουρα πάντως!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Σε ευχαριστώ που ασχοληθηκες. Κοιτα δεν καθαρίζει ευκολα. Την εχω βγαλει την οθόνη αλλα ερχετε πακέτο μαζί με το "τζαμι".Δηλαδη πρεπει να λυσω και την οθονη εσωτερικά... Θα παω να δω στη LG μηπως εχουν τιποτα
tYrAnOs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Χαχαχα πως τα καταφερες!!! τρελο , οπως ειπε κ ο φιλος emkatsom καλυτερα να πας σε καπιο καταστημα αμα στη χαλασουν θα εχεισ κ καπιων να κατηγορησεις τωρα για το τσαμπε δεν θα ειμουνα και πολυ σιγουρος
ΠάρηςΓ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δε νομιζω να κατσει καποιος να λυση οθονη. Γιατι πρεπει να λυση την ιδια την οθονη. Ελπιζω να με καταλαβενεται.. Ειναι ελατωματικη.Και αλλοι το εχουν πάθει.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 να στο φτιαξουν χλωμο .να σου πουν παρε αλλη οθονη πιο πιθανο.αν εισαι εγγυηση δωρεαν αν οχι τοτε ξεχασε το.και σου εχω πει να πλενεσαι pari
PGouv Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Θα ερθω να μου το φτιάξει ο Πουλινός και ο Φουσκωτούλης
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αυτο το παιδι δεν θαμαθει και δεν θα μεγαλωσει ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.