Προς το περιεχόμενο

Macbook White (Core Duo) και σκληρός δίσκος (εξυπηρέτηση)

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Long story short.

Κατά 99% μου έσκασε ο δίσκος στο λευκό macbook white.

Για να μην αγοράσω άδικα καινούριο δίσκο, αν υπάρχει κάποιος Χριστιανός (και Μωαμεθανός) που να διατίθεται να δοκιμάσουμε τον δίσκο του για να βεβαιωθώ.

Long story following.

Πριν από κάτι εβδομάδες άρχισε το Leopard και "πάγωνε" όποτε είχα heavy disk i/o (torrents/usb copy/http downloads).

Πριν 2-3 ημέρες το έκανε πλέον με το ξεκίνημα.

Πλέον ο δίσκος δεν εμφανίζεται ούτε καν στο disk utility του Tiger installation.

Υποθέτω λοιπόν ότι ο δίσκος "έσκασε" (2 1/2 χρόνια κοντά έχω το macbook).

Αν έχετε κάτι άλλο να προτίνετε να δοκιμάσω πολύ ευχαρίστως.

Δημοσ.

Ωχ...haHa strikes back.

Seagate ήταν ναι. Ιδέα δεν είχα.

Οποιοσδήποτε από τους 3 παραπάνω δίσκους μπαίνει dropped in στο mb?

Δημοσ.
Ωχ...haHa strikes back.

Seagate ήταν ναι. Ιδέα δεν είχα.

Οποιοσδήποτε από τους 3 παραπάνω δίσκους μπαίνει dropped in στο mb?

Ναι κατευθειαν μπαινουν και οι 3 τους..

Υ.Γ.: Εκτος απο την διαφορα σε τιμη,ταχυτητα,χωρητικοτητα, εχε υποψην σου οτι ο wd 7200 εχει 5 χρονια εγγυηση αντι για 3 χρονια που εχουν οι wd 5400.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα τον 5400 δίσκο που φορούσε το MacBook Alu μου και πήρα (μετά από διάβασμα εδώ στο forum) τον WD 320GB στα 7200.

Άλλο πράγμα, το MacBook πετάει, έχει εμφανή διαφορά στην ταχύτητα.

Δημοσ.

Paredwse απο imac (7200) σε macbookpro (5400) δεν ειδα καμια ιδιαιτερη μειωση αποκρισιμοτητας, μην σου πω καθολου. Μηπως ειναι ιδεα μου και να αγορασω και εγω εναν 7200?

Ενταξει στα βιστα που μπαινω καποιες φορες ειναι τραγικο!

• Super Moderators
Δημοσ.
Πρόσφατα άλλαξα τον 5400 δίσκο που φορούσε το MacBook Alu μου και πήρα (μετά από διάβασμα εδώ στο forum) τον WD 320GB στα 7200.

Άλλο πράγμα, το MacBook πετάει, έχει εμφανή διαφορά στην ταχύτητα.

Επειδή και γω είμαι έτοιμος (μετά και το update της Ram στα 4), παρατήρησες διαφορά στον θόρυβο-θερμοκρασία-δονήσεις στο MacBook? Αν έχοντας το στα πόδια μου το "νιώθω" θα εκνευριστώ!

B)

Δημοσ.

Προς bildanos αλλά κυρίως προς paredwse , προσεξες διαφορα και στην μπαταρια;

Για πειτε γιατι αν δεν ειναι τρελες οι διαφορες να βαλουμε και εμεις !

• Super Moderators
Δημοσ.
Paredwse απο imac (7200) σε macbookpro (5400) δεν ειδα καμια ιδιαιτερη μειωση αποκρισιμοτητας, μην σου πω καθολου. Μηπως ειναι ιδεα μου και να αγορασω και εγω εναν 7200?

Ενταξει στα βιστα που μπαινω καποιες φορες ειναι τραγικο!

Ομολογώ ότι δεν είχα το αντίστοιχο μέτρο σύγκρισης (έχω ένα iMac G5 με 7200 αλλά μιλάμε για άλλον επεξεργαστή). Πάντως από το MacBook (5400) στο ίδιο MacBook (7200), είδα διαφορά στην αποκρισιμότητα.

Ή έτσι νομίζω, ξέρετε πώς είναι αυτά, μερικές φορές αυθυποβάλεσαι. :-)

Επειδή και γω είμαι έτοιμος (μετά και το update της Ram στα 4), παρατήρησες διαφορά στον θόρυβο-θερμοκρασία-δονήσεις στο MacBook? Αν έχοντας το στα πόδια μου το "νιώθω" θα εκνευριστώ!

B)

Προς bildanos αλλά κυρίως προς paredwse , προσεξες διαφορα και στην μπαταρια;

Για πειτε γιατι αν δεν ειναι τρελες οι διαφορες να βαλουμε και εμεις !

Δεν είδα καμία διαφορά στη μπαταρία, καμία διαφορά στις δονήσεις ή στον θόρυβο. Και το πρόσεχα γιατί με απασχολούσε κι εμένα.

Ομολογώ ότι δεν παρατήρησα διαφορά στη θερμοκρασία αλλά δεν το πρόσεξα κιόλας...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ομολογώ ότι δεν είχα το αντίστοιχο μέτρο σύγκρισης (έχω ένα iMac G5 με 7200 αλλά μιλάμε για άλλον επεξεργαστή). Πάντως από το MacBook (5400) στο ίδιο MacBook (7200), είδα διαφορά στην αποκρισιμότητα.

Ή έτσι νομίζω, ξέρετε πώς είναι αυτά, μερικές φορές αυθυποβάλεσαι. :-)

Δεν είδα καμία διαφορά στη μπαταρία, καμία διαφορά στις δονήσεις ή στον θόρυβο. Και το πρόσεχα γιατί με απασχολούσε κι εμένα.

Ομολογώ ότι δεν παρατήρησα διαφορά στη θερμοκρασία αλλά δεν το πρόσεξα κιόλας...

Και μια τελευταία ερώτηση πριν τρέξω στο Πλαίσιο: Αυτόν έχεις http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1293389&x=30&category=69981010&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE12C6F42F5763BD0691FB32187D5EB47D2D935B4441C0F23FAB79E2263141339982B4D70C1BF6400CDDD2518BD7A180200433B1A9A7A811603A2502AB8014025905CA1662958D31DF0EE75377D19FFA31CDCECBE3B7C7A5CAE8F6C8992D179BAD00B74F3810CBB5AE4C933DADB4CF4C5E9409CB0DFF18F5BF που έχει και αισθητήρα πτώσης ή τον απλό???

B)

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις κ χωρις τον αισθητηρα, μιας κ εχει αισθητηρα το macbook.

Απλα ο ενσωματωμενος αισθητηρας στον σκληρο εχει το πλεονεκτημα οτι λειτουργει ανεξαρτητα λειτουργικου κλπ...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεις να παρεις κ χωρις τον αισθητηρα, μιας κ εχει αισθητηρα το macbook.

Απλα ο ενσωματωμενος αισθητηρας στον σκληρο εχει το πλεονεκτημα οτι λειτουργει ανεξαρτητα λειτουργικου κλπ...

Το ξέρω αλλά μιας και θα κάνω την κίνηση, λέω να πάρω τον καλύτερο! Το κακό είναι πως για την ώρα το Πλαίσιο τον έχει μόνο στην κεντρική αποθήκη για online παραγγελία και δεν υπάρχει άμεσα διαθέισμος στα καταστήματα...

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303008

τον έχουν πολύ καιρό τώρα και αν πας στο μενίδι που είναι κ οι αποθήκες τους το παίρνεις επί τόπου, κ σε άλλα 2 σημεία τον έχει ετοιμοπαράδοτο αν σε βολέυει περισσότερο

Thnx

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...