Sadako Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά, το κινητάκι το έχω περίπου μια εβδομάδα, μου άρεσε πάρα πολύ, το πρόσεχα πραγματικά σαν τα μάτια μου. Σήμερα όμως εντόπισα στην οθόνη του μια μικρογρατσουνιά. Δεν μπορώ να φανταστώ πως προέκυψε, μόνο ίσως όταν έδωσα για 10 λεπτά το κινητό στην κοπέλα μου να το φυλάξει στην τσάντα της ενώ δοκίμαζα κάποια ρούχα. Ψιλοξενέρωσα να πω την αλήθεια, μήπως γνωρίζει κανείς τον τρόπο(καθαρισμό κάπως) να το κάνω να φαίνεται λιγότερο; Το κακό(??) είναι πως δεν φαίνεται να είναι μια γραμμή γρατσουνιά, αλλά περισσότερο μοιάζει με μια μικρή "μουτζούρα"
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 σε 5 μηνες ουτε που θα το σκεφτεσαι κινητο ειναι, συμβουλη μου...αγνοησε το
Sadako Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ναι οκ, δεν είπα ότι θα πεθάνω κιόλας, αλλά κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι έβαζαν κάτι και δεν φαινόταν τόσο (κάτι "πρακτικό" σαν.. οδοντόκρεμα , δεν θυμάμαι τώρα), και είπα μήπως ξέρει κανείς τίποτα. Τελικά όσο περισσότερο τα προσέχεις, τόσο πιο εύκολα την παθαίνεις. Το παλιό μου κινητό, είχε φάει βούτες κλπ, στο περίβλημα είχε κάποιες γρατσουνιές, αλλά η οθόνη τσίλικη..
shadowmann Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 απλά όταν ξέρεις ότι θα σε ενοχλούν τέτοιες λεπτομέρειες βάζεις ένα screen protector και τελείωσες.
nick#18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 φιλε μου οπως το λες ειναι μικρογρατζουνια...ειναι καταμεσης? με ενα screen protector θα ειναι οκ..Και μια ερωτισουλα: αυτο που ειχε πανω το εβγαλες? γιατι αν οχι δεν επαθε τιποτα η οθονη σου... και επισης οπως σου ειπαν σε λιγο δεν θα σε νοιαζει...ετσι εκαν και με το s500i μου και τωρα το πεταω οπου να νε...(το εχω σκληραγωγισει ομως...εχει φαει πτωση απο 1ο οροφο σε χωμα...εχει πιει μπυριτσα...μια χαρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.