poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 παραβολη.χμμ .θρησκευτικα μου ακουγεται.καιρο ειχα να την ακουσω αυτην την λεξη.απλα το ειπα οσο πιο απλα γινεται διοτι πολυς κοσμος το μπερδευει αυτο
spdrosin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 παραβολη.χμμ .θρησκευτικα μου ακουγεται.καιρο ειχα να την ακουσω αυτην την λεξη.απλα το ειπα οσο πιο απλα γινεται διοτι πολυς κοσμος το μπερδευει αυτο Ακριβώς. Παράδειγμα - παραβολή, παρόνοιμες λέξεις. Τέλος πάντων. Αυτά.
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 μεγα λαθος που κανουν πολλοι.ηταχυτητα συγχρονισμου καθοριζεται μονο και αποκλειστικα απο αυτα .α.μηκος χαλκου β.ποιοτητα χαλκου γ.προφιλ πελατη το ποσο πιτα ειναι ενα dslam den επηρεαζει την ταχυτητα που κλειδωνεις αλλα την ταχυτητα που κατεβαζεις. Κι όμως, το πόσο «πιταρισμένο» είναι το DSLAM μπορεί να επηρεάζει με έμμεσο τρόπο το πού κλειδώνεις: Όσο πιο πολλοί στο DSLAM, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να είναι και κάποιοι από τη γειτονιά μου. Όσο περισσότεροι από τη γειτονιά μου, τόσο περισσότερο crosstalk, που εκτός από τα σφάλματα μετάδοσης ρίχνει και την ταχύτητα συγχρονισμού.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Κι όμως, το πόσο «πιταρισμένο» είναι το DSLAM μπορεί να επηρεάζει με έμμεσο τρόπο το πού κλειδώνεις: Όσο πιο πολλοί στο DSLAM, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να είναι και κάποιοι από τη γειτονιά μου. Όσο περισσότεροι από τη γειτονιά μου, τόσο περισσότερο crosstalk, που εκτός από τα σφάλματα μετάδοσης ρίχνει και την ταχύτητα συγχρονισμού. μην φτασουμεε να μιλαμε για crosstalk η για διαζευμενα ζευγη η για φερεσυχνα διπλα σε adsl με 200 volt ταση.ολα αυτα τα βαζω στην κατηγορια θεμα χαλκου.h οτι παιζουν εξωτερικες τασεις η η ρεγκλλετα σου εδω και 20 χρονιαεχει γινει απο σιδερο σκουριακαι δεν μονωνεται τελεια το ενα ζευγαρι απο το αλλο.γενικως αμα το πιασεις απο που μπορει να χασει το adsl εδω στην ελλαδα σε πιανει απελπισια.
spdrosin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 μην φτασουμεε να μιλαμε για crosstalk η για διαζευμενα ζευγη η για φερεσυχνα διπλα σε adsl με 200 volt ταση.ολα αυτα τα βαζω στην κατηγορια θεμα χαλκου.h οτι παιζουν εξωτερικες τασεις η η ρεγκλλετα σου εδω και 20 χρονιαεχει γινει απο σιδερο σκουριακαι δεν μονωνεται τελεια το ενα ζευγαρι απο το αλλο.γενικως αμα το πιασεις απο που μπορει να χασει το adsl εδω στην ελλαδα σε πιανει απελπισια. Όντως. Έτσι είναι.
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 σημερα που γυρνουσα στην ηρακλειοου και τον αλλο δρομο που παει προς την εθνικη κοιταω πανω δεξια και βλεπω ενα box σιδερενιο με ανοιχτο το καπακι.ολα θα εχουν γινει εκει ..... και μετα αντενα παιξει το adsl σωστα.
spdrosin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 σημερα που γυρνουσα στην ηρακλειοου και τον αλλο δρομο που παει προς την εθνικη κοιταω πανω δεξια και βλεπω ενα box σιδερενιο με ανοιχτο το καπακι.ολα θα εχουν γινει εκει ..... και μετα αντενα παιξει το adsl σωστα. Φτάνει. Έχει ξεφτιλιστεί το offtopic. Tέλος.
spdrosin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε γαμώ τι καραγκαντέμαρος είσαι ρε poulinos; Μόλις το είδα εσένα σκέφτηκα. Έλεος. Κάηκε το D-Link μου. Μην τολμήσεις κι απαντήσεις - θα σε σταυρώσω. Πωπωπω. Τύφλα να έχει ο Μητσοτάκης δηλαδή.
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε γαμώ τι καραγκαντέμαρος είσαι ρε poulinos; Μόλις το είδα εσένα σκέφτηκα. Έλεος. Κάηκε το D-Link μου. Μην τολμήσεις κι απαντήσεις - θα σε σταυρώσω. Πωπωπω. Τύφλα να έχει ο Μητσοτάκης δηλαδή. χαχα.εγω ειχα πει οτι θα καει το siemens οχι το d-link.αν και αμα ειναι το 2640b τοτε δεν με εκπλησει και πολυ.δεν ειναι θεμα γκαντεμιας.απλα οταν βλέπεις ποια ρουτερ τιν παλευουν και ποια οχι ξερεις απο πριν ποια καιγονται και ποια οχι.πχ crypto f320 f330 δεν υπαρχει οθτε μια στις 100 να μην σου καει.ειναι δεδομενο.
spdrosin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 χαχα.εγω ειχα πει οτι θα καει το siemens οχι το d-link.αν και αμα ειναι το 2640b τοτε δεν με εκπλησει και πολυ.δεν ειναι θεμα γκαντεμιας.απλα οταν βλέπεις ποια ρουτερ τιν παλευουν και ποια οχι ξερεις απο πριν ποια καιγονται και ποια οχι.πχ crypto f320 f330 δεν υπαρχει οθτε μια στις 100 να μην σου καει.ειναι δεδομενο. Ρε εξαφανίσου που σου λέω.
spdrosin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 λολ παει το εχουμε χαλασει το θεμα Ναι. Τώρα το κατάλαβες εσύ. Με σένα που μπλέξαμε. Άντε γεια τώρα.
giorgoslouk Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Το Speedtouch φίλε μου αποτελεί άριστη επιλογή,υπόδειγμα σταθερότητας.Αν πάλι σε ενδιαφέρει το Voip,κοίτα κατά Fritz μεριά αν και είναι δύσκολο πλέον να τα βρείς και αρκετά ακριβά θα έλεγα.
spdrosin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Το Speedtouch φίλε μου αποτελεί άριστη επιλογή,υπόδειγμα σταθερότητας.Αν πάλι σε ενδιαφέρει το Voip,κοίτα κατά Fritz μεριά αν και είναι δύσκολο πλέον να τα βρείς και αρκετά ακριβά θα έλεγα. Το κατάλαβα αυτό, αλλά είσαι λίγο εκτός θέματος. Διάβασε και λίγο πιο πάνω.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 εγω σου φταιω που σου καηκε?δεν πιστευω στην γκαντεμια.απλα αποδεξου οτι καποια ρουτερ καιγονται.β.και το 780,874,787 thomson exoyn voip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.