poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματι εισαι για ποσο καιρο τωρα θα δειξει
spdrosin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 πραγματι εισαι για ποσο καιρο τωρα θα δειξει Ε βασικά από βδομάδα θα επιστρέψω στο D-Link DSL 2640B που ήμουν επίσης πολύ καιρό και απροβλημάτιστα.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αν καταλαβα εχεις ενα dlink 2640b που χαλασε και στο αλλαξαν με αλλο?επισης αρκετα χαλασμενα 2640b αντιθετα με το 624,664 πως λεγοταν το προηγουμενο μοντελο που χαλασαν λιγοτερο.ξερω δεν στα λεω για καλο
spdrosin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 αν καταλαβα εχεις ενα dlink 2640b που χαλασε και στο αλλαξαν με αλλο?επισης αρκετα χαλασμενα 2640b αντιθετα με το 624,664 πως λεγοταν το προηγουμενο μοντελο που χαλασαν λιγοτερο.ξερω δεν στα λεω για καλο Είχε ένα D-Link o πατέρας μου στο γραφείο του, που χάλασε κι ένα εγώ στο σπίτι. Του έδωσα το δικό μου κι εγώ αγόρασα το Linksys. Όμως επειδή εκείνος δεν ασχολείται με το Internet (σπανίως βλέπει κανένα e-mail) θα του δώσω το Linksys και θα πάρω πίσω το δικό μου D-Link. Λοιπόν πολύ το κουράσαμε το θέμα. Όταν χαλάσουν και τα 2 router που παραδόξως σε μένα δουλεύουν μια χαρά χρόνια τώρα θα ενημερώσω - ίσως -. Με τόσα που ακούω ήδη, άμα χαλάσουν εσύ θα λες "στα λεγα, δε στα λεγα", λες και πρέπει να καούν οπωσδήποτε ή λες και τα αγόρασα. Σκέψου τι πρίξιμο θα πεει μετά. Δωρεάν τα πήρα. Λοιπόν, εγώ ενημέρωσα τον κόσμο απο πλευράς μου για το εν λόγω Linksys και τέλος. Αυτά.
avpap75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μηχανάκια με παθητική ψύξη και ανύπαρκτη σχεδίαση που λειτουργούν 24/7, είναι φυσιολογικό να καίγονται ή να χαλάνε. Γι' αυτό λέμε για απλή χρήση Speedtouch στο σπίτι με 53 ευρώ και αφήστε τους άλλους να ψάχνονται για πανάκριβα router και δεν συμμαζεύεται.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 οκ λυθηκε η απορια.ναι δυστυχως πρεπει να καει
kamui Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ απλά το 585v7 είναι απίστευτο (απλά δεν έχει 802.11ν). Έχω 3-4 μήνες να ασχοληθώ μαζί του για D/C και με το firmware 7.4.4.7 και jdownloader μέσα σε 10 δεύτερα έχω αλλάξει ip και κατεβάζω από τα DDL services σφαίρα. Για τα λεφτά που κάνει είναι Τέρας!!!
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει και μοντελο με n αλλα δεν θυμαμαι ουτε ποιο ειναι ουτε αμα υπαρχει καν ελλαδα.αλλα για ολα τα αλλα που λες πραγματι ειναι τερας για τις ελληνικες μπαχαλογραμμες.πολυς κοσμος γλιτωνει disconects.
spdrosin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 οκ λυθηκε η απορια.ναι δυστυχως πρεπει να καει Καλά δεν την παλεύεις εσύ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:40 ---------- Πολύ απλά το 585v7 είναι απίστευτο (απλά δεν έχει 802.11ν). Έχω 3-4 μήνες να ασχοληθώ μαζί του για D/C και με το firmware 7.4.4.7 και jdownloader μέσα σε 10 δεύτερα έχω αλλάξει ip και κατεβάζω από τα DDL services σφαίρα. Για τα λεφτά που κάνει είναι Τέρας!!! Θα το δω τώρα στο σπίτι της κοπέλας μου. Ελπίζω όντως να είναι τόσο καλό, αν και εκεί μόνο για surfάρισμα και κανένα .torrent λειτουργεί. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:41 ---------- Μηχανάκια με παθητική ψύξη και ανύπαρκτη σχεδίαση που λειτουργούν 24/7, είναι φυσιολογικό να καίγονται ή να χαλάνε. Γι' αυτό λέμε για απλή χρήση Speedtouch στο σπίτι με 53 ευρώ και αφήστε τους άλλους να ψάχνονται για πανάκριβα router και δεν συμμαζεύεται. Δεν έχεις άδικο. Συμφωνώ μαζί σου.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 α.αφου θα καει.αλλαπραγματι δεν την παλευω.θελω αδεια. β.αν δεν παιξει το speedtouch σωστα στο σπιτι τις κοπελας σου τοτε δεν θα παιξει κανενα και αυτο θα γινει μονο αμα η γραμμη ειναι προς διαλυση τελειως.πολλες τετοιες γραμμες δυστυχως στην ελλαδα.εχω δει γραμμη απο 15 margin να πεφτει στο -3 κοινως επεφτε η γραμμη.σε μια τετοια δεν θα παιξει ουτε το speedtouch
spdrosin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 α.αφου θα καει.αλλαπραγματι δεν την παλευω.θελω αδεια.β.αν δεν παιξει το speedtouch σωστα στο σπιτι τις κοπελας σου τοτε δεν θα παιξει κανενα και αυτο θα γινει μονο αμα η γραμμη ειναι προς διαλυση τελειως.πολλες τετοιες γραμμες δυστυχως στην ελλαδα.εχω δει γραμμη απο 15 margin να πεφτει στο -3 κοινως επεφτε η γραμμη.σε μια τετοια δεν θα παιξει ουτε το speedtouch Πω ρε άνθρωπε. Τι γκαντέμης και κακορίζικος είσαι εσύ; Νεόδμητη πολυκατοικία είναι. Ολοκαίνουργια γραμμή περάσαμε. Τουλάχιστον από το κουτί της πολυκατοικίας και μέχρι το διαμέρισμα μια χαρά θα είναι. Τώρα πιο πριν κανείς δεν ξέρει. Λοιπόν άϊ σβήσ' τη τώρα. Είσαι πολύ κουραστικός. Άλλη δουλειά δεν έχεις;
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Πω ρε άνθρωπε. Τι γκαντέμης και κακορίζικος είσαι εσύ; Νεόδμητη πολυκατοικία είναι. Ολοκαίνουργια γραμμή περάσαμε. Τουλάχιστον από το κουτί της πολυκατοικίας και μέχρι το διαμέρισμα μια χαρά θα είναι. Τώρα πιο πριν κανείς δεν ξέρει. Λοιπόν άϊ σβήσ' τη τώρα. Είσαι πολύ κουραστικός. Άλλη δουλειά δεν έχεις; δεν ειναι οθτε κακοριζικο ουτε κατι αλλο.στην πολυκατοικια τα προβληματα που μπορει να συνταντισει καποιος ινε στο μεγαλυτερο ποσοστο απο το πρωτο πριζακι μεχρι τα υπολοιπα και σε σπανια περιπτωση απο το ν κατενεμητν της πολυκατοικιας μεχρι πανω.στο 99 τις 100 των περιπτωσεων διορθωνονται.αλλα εγω δεν μιλαω για την πολυκατοικια ποι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι το προβλημα θα ειναι εκει.μιλαω για το κοματι απεξω και επειδη τα βλεπω καθε μα καθε μερα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μπαχαλο ειναι εκει εξω.αν καποιος βλεπει το προβλημα το δικο του και μονο το δικο του ειναι μια σταγονα.δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας οι βλαβες.αν τα εβλεπες απο την δικια μου πλευρα θα ελεγες οτι και λιγα λεω.ατομα να ειναι διπλα στο αστικο κεντρο και να παιζουν 15 mbit αντι για 24.ατομα να ειναι 1500 μετρα και να εχουν attenuation 44.δυο ατομα σε πολυκατοικια να εχουν adsl και οταν κανει συγχρονισμο ο ενας να πεφτει το adsl του αλλου.κατα καιρους ειχα σηκωσει και μερικες φωτο απο μερικες μπαχαλοκαταστασεις αλλα λεω δεν εχει νοημα διοτι θα πρεπε καθε μερα να σηκωνω και καμποσες φωτο για να καταλαβεις γιατι καταστασεις μιλαμε..δεν στο λεω για να στο γκαντεμιασω απλα πολλες φορες κανουμε και τον σταυρο μας εκει που θα ενεργοποιηθει το adsl πως θα παιξει.να βλεπεις ατομα να μενουν μηνες χωρις adsl επειδη πεφτουν σε φερεσυχνο παρολο που ειναι σε κεντρικη περιοχη.πολλα παραξενα.
spdrosin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ειναι οθτε κακοριζικο ουτε κατι αλλο.στην πολυκατοικια τα προβληματα που μπορει να συνταντισει καποιος ινε στο μεγαλυτερο ποσοστο απο το πρωτο πριζακι μεχρι τα υπολοιπα και σε σπανια περιπτωση απο το ν κατενεμητν της πολυκατοικιας μεχρι πανω.στο 99 τις 100 των περιπτωσεων διορθωνονται.αλλα εγω δεν μιλαω για την πολυκατοικια ποι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι το προβλημα θα ειναι εκει.μιλαω για το κοματι απεξω και επειδη τα βλεπω καθε μα καθε μερα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μπαχαλο ειναι εκει εξω.αν καποιος βλεπει το προβλημα το δικο του και μονο το δικο του ειναι μια σταγονα.δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας οι βλαβες.αν τα εβλεπες απο την δικια μου πλευρα θα ελεγες οτι και λιγα λεω.ατομα να ειναι διπλα στο αστικο κεντρο και να παιζουν 15 mbit αντι για 24.ατομα να ειναι 1500 μετρα και να εχουν attenuation 44.δυο ατομα σε πολυκατοικια να εχουν adsl και οταν κανει συγχρονισμο ο ενας να πεφτει το adsl του αλλου.κατα καιρους ειχα σηκωσει και μερικες φωτο απο μερικες μπαχαλοκαταστασεις αλλα λεω δεν εχει νοημα διοτι θα πρεπε καθε μερα να σηκωνω και καμποσες φωτο για να καταλαβεις γιατι καταστασεις μιλαμε..δεν στο λεω για να στο γκαντεμιασω απλα πολλες φορες κανουμε και τον σταυρο μας εκει που θα ενεργοποιηθει το adsl πως θα παιξει.να βλεπεις ατομα να μενουν μηνες χωρις adsl επειδη πεφτουν σε φερεσυχνο παρολο που ειναι σε κεντρικη περιοχη.πολλα παραξενα. Βρε δε λέω. Εννοείται είναι θέμα τύχης και που θα πέσεις. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως λίγο-λίγο ο συγχρονισμός πέφτει, ό, τι routerm κι αν βάλεις. Πήγα προχθές στο γραφείο του πατέρα μου να πάρω πίσω το D-Link μου (που μόλις έβαλα) κι από εκεί που ήταν απ' όσο θυμόμουν γύρω στα 23Mbps (Attenuation πολύ χαμηλό - δε θυμάμαι πόσο) πλέον παίζει στα 18. Εγώ με Attenuation 20 από 22Mbps είμαι πλέον στα 16 (αφού ζήτησα να μου ανεβάσουν πριν κανά 6μηνο το Margin στο 8) και η κοπέλα μου με 15 Attenuation και 6 Margin συγχρονίζει στα 16 με το ζόρι. Πολλά παίζουν ρόλο, ξέρω, αλλά αυτό που βλέπω εδώ και 4 χρόνια που έχω ADSL είναι πως κόβουν οι ISPs από τους "παλιούς" για να "χωρέσουν" οι "καινούργιοι". Βάλε και τα τεχνικά προβλήματα και χαιρετίσματα.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 μεγα λαθος που κανουν πολλοι. ηταχυτητα συγχρονισμου καθοριζεται μονο και αποκλειστικα απο αυτα .α.μηκος χαλκου β.ποιοτητα χαλκου γ.προφιλ πελατη το ποσο πιτα ειναι ενα dslam den επηρεαζει την ταχυτητα που κλειδωνεις αλλα την ταχυτητα που κατεβαζεις. παραδειγμα εχεις μια γραμμη που κλειδωνει 23 Megabit και πρεπει να κατεβαζει περιπου 2,4 Mbyte/second αν χαλασει η ποιοτητα του χαλκου τοτε το 23 megabit Πχ θα παει στα 18 και το μεγιστο των 18 mbit ειναι 1.9 Mbyte /second. αν κλειδωνεις στα 23 Mbit αλλα ο Ispσου εχει πιταρισμενο dslam τοτε εσυ θα συνεχισεις να βλεπεις 23 mbit αλλα πλεον δεν θα μπορεις να κατεβαζεις με 2,4 mbyte/second αλλα πχ με 1 mbyte,sec για αυτο εβλεπες ατομα να κλειδωνουν 24 και να κατεβαζουν σαν 4.η παλια με τον οτε κλειδωνες στα 2 mbit και αντι για 200kilobytes Κατεβαζες με 30.εσυ ομως εβλεπες δυο megabit.στην περιπτωση του χαλκου ειναι σαν να στενευτεις τον λαιμο ενος μπουκαλιου οποτε δεν περναει γρηγορα νερο στην περιπτωση του πιτa dslam το μπουκαλι ειναι το ιδιο αλλα το γεμιζεις ποιο αργα απο μιο μικρη βρυση.ενα απλο παραδειγμα.
spdrosin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 μεγα λαθος που κανουν πολλοι.ηταχυτητα συγχρονισμου καθοριζεται μονο και αποκλειστικα απο αυτα .α.μηκος χαλκου β.ποιοτητα χαλκου γ.προφιλ πελατη το ποσο πιτα ειναι ενα dslam den επηρεαζει την ταχυτητα που κλειδωνεις αλλα την ταχυτητα που κατεβαζεις. παραδειγμα εχεις μια γραμμη που κλειδωνει 23 Megabit και πρεπει να κατεβαζει περιπου 2,4 Mbyte/second αν χαλασει η ποιοτητα του χαλκου τοτε το 23 megabit Πχ θα παει στα 18 και το μεγιστο των 18 mbit ειναι 1.9 Mbyte /second. αν κλειδωνεις στα 23 Mbit αλλα ο Ispσου εχει πιταρισμενο dslam τοτε εσυ θα συνεχισεις να βλεπεις 23 mbit αλλα πλεον δεν θα μπορεις να κατεβαζεις με 2,4 mbyte/second αλλα πχ με 1 mbyte,sec για αυτο εβλεπες ατομα να κλειδωνουν 24 και να κατεβαζουν σαν 4.η παλια με τον οτε κλειδωνες στα 2 mbit και αντι για 200kilobytes Κατεβαζες με 30.εσυ ομως εβλεπες δυο megabit.στην περιπτωση του χαλκου ειναι σαν να στενευτεις τον λαιμο ενος μπουκαλιου οποτε δεν περναει γρηγορα νερο στην περιπτωση του πιτa dslam το μπουκαλι ειναι το ιδιο αλλα το γεμιζεις ποιο αργα απο μιο μικρη βρυση.ενα απλο παραδειγμα. Μάλιστα. Ωραία παραβολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.