Προς το περιεχόμενο

Πρόταση αγοράς για ADSL2+ Router (over PSTN).

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωστος απλα και το eshop παλι δεν ειναι οτι καλυτερο σε εγγυησεις.και ναι βαλε το firmware γιατι χωρις αυτο μπορει να κανεις ποστ στο ινσομνια και χανονται:P

Δημοσ.
Στο 160 να βαλεις το .14 firmware που εχει βγει, ειναι απαραιτητο

Πάντα βάζω το τελευταίο firmware σε όλες μου τις συσκευές. ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ----------

σωστος απλα και το eshop παλι δεν ειναι οτι καλυτερο σε εγγυησεις.και ναι βαλε το firmware γιατι χωρις αυτο μπορει να κανεις ποστ στο ινσομνια και χανονται:P

Καλά ναι έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά και τί να κάνεις; Αν και ξέρω το ένα από τα 2 άτομα που δουλεύουν εκεί και ποτέ (σχεδόν) δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.
Πάντα βάζω το τελευταίο firmware σε όλες μου τις συσκευές. ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ----------

Στο λεω για να το ψαξεις απο τωρα γιατι επισημα μεχρι πριν μερικες μερες στο site ειχαν το .12, αλλα αν ψαχτεις θα το βρεις, μπορει να το εχουν ριξει και επισημα

Δημοσ.

Καλά άκυρο το router έτσι; Διάβασα και τις 17 σελίδες του θέματος στο adslgr κι απαριθμούν οι χρήστες πάρα πολλά προβλήματα, από το πρώτο firmware μέχρι το τελευταίο.

Δημοσ.

δεν θα βρεις και ενα ρουτερ που δεν θα πουν αρνητικα αυτο ειναι το σιγουρο.οταν ξεκοκαλιζεις κατι τελειως ε σιγουρα θα βρεις αρνητικα.οπως πχ ο αλλος γραφει οταν συνδεω κατι se β οι g συσκευες βγαινουν.φτιαχνεται με firmware αλλα ποσοι εχουν b syskeyes?

Δημοσ.

Εγώ πάντος που το πήρα απο to e-shop και το έχω για απλή χρήση internet - download (torrent,ftp,http) μια χαρά μου παίζει.Δεν έχω κοιτάξει ακόμα πιο firmware έχει.Επίσης το e-shop δίνει και ένα usb adapter στα 99e.

Δημοσ.
δεν θα βρεις και ενα ρουτερ που δεν θα πουν αρνητικα αυτο ειναι το σιγουρο.οταν ξεκοκαλιζεις κατι τελειως ε σιγουρα θα βρεις αρνητικα.οπως πχ ο αλλος γραφει οταν συνδεω κατι se β οι g συσκευες βγαινουν.φτιαχνεται με firmware αλλα ποσοι εχουν b syskeyes?

Μα έχουν ΌΛΟΙ πρόβλημα σχεδόν. Πάντως η αλήθεια είναι πως έχουν βγάλει πολλά firmwares πράγμα που σημαίνει πολλά προβλήματα. Καλά αυτοί στη Linksys έτσι το πετάξανε στην αγορά; :-(

Δημοσ.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα (γύρω στα 100 ευρώ) πήγαινε καρφί για Draytek σειρά 2720 ή καλύτερα σε 2800 . Εφάμιλλα των cisco σε πολύ καλύτερη τιμή , αν όχι πάρε ένα linksys και ό,τι σου βγεί .

Δημοσ.
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα (γύρω στα 100 ευρώ) πήγαινε καρφί για Draytek σειρά 2720 ή καλύτερα σε 2800 . Εφάμιλλα των cisco σε πολύ καλύτερη τιμή , αν όχι πάρε ένα linksys και ό,τι σου βγεί .

:rolleyes: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και η εταιρεία που μου λέει πολλά.

Δημοσ.
:rolleyes: Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και η εταιρεία που μου λέει πολλά.

αγνωστη στην ελλαδα αλλα καλη.

to cisco το πληρωνεις για το cli και κανει απειρα.απλα σε νορμαλ χρηση δεν υπαρχει λογος για cisco

Μα έχουν ΌΛΟΙ πρόβλημα σχεδόν. Πάντως η αλήθεια είναι πως έχουν βγάλει πολλά firmwares πράγμα που σημαίνει πολλά προβλήματα. Καλά αυτοί στη Linksys έτσι το πετάξανε στην αγορά; :-(

οτι βγαινουν πολλα ειναι και καλο και κακο.καλο γιατι ασχολουνται κακο γιατι βγηκε γρηγορα.αλλα αυτο γινετε παντα.στις καρτες γραφικων συνεχεια drivers στα mobo σε 5 μηνες 10 bios και παει λεγοντας.οσο οι ετερειες θελουν να πουλανε τοσο πιο γρηγορα τα βγαζουν ημιτελη.πχ η crypto σπανια βγαζει firmware αλλα μαπα το καρπουζι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...