Grabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 έχω έναν φίλο στην πολυκατοικία που έχει ασύρματο δίκτυο και μου έχει δώσει τον κωδικό να μπαίνω αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τα αρχεία του άλλου.τι πρέπει να κάνω??:rolleyes:
pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το ασυρματο δικτυο περιλαμβανει και ιντερνετ; Ιντερνετ εσυ εχεις; Κοινοχρηστους φακελους κανατε; Ειστε στο ιδιο IP Range (τι IP εχετε; ) Ειστε στο ιδιο workgroup;
Grabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το ασυρματο δικτυο περιλαμβανει και ιντερνετ;Ιντερνετ εσυ εχεις; Κοινοχρηστους φακελους κανατε; Ειστε στο ιδιο IP Range (τι IP εχετε; ) Ειστε στο ιδιο workgroup; φυσικά και έχει ιντερνετ στο λάπτοπ μου δίνει αυτός, στο πισι έχω δικό μου οχι δεν θυμάμαι οχι
fabio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 βαλτε και στα δυο pc του ασυρματου το ιδιο workgroup (my computer/properties/vomputer name) δημιουργειστε κοινοχρηστους φακελους και θα ειστε οκ
Grabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 αν δεν τα κάνουμε αυτά υπάρχει άλλος τρόπος???
pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ο λογος που δεν τα κανετε ολα αυτα; Χωρις να δηλωσεις κατι κοινοχρηστο, οτι μπορει να δει ο αλλος, πως μπορει καποιος να το δει; Βεβαια το συνωμοσιακο μου δε με αφηνει σε ησυχια, και αρχιζω και σκεφτομαι οτι ισως ο "φιλος" σου δεν σου εδωσε τον κωδικο αλλα τον βρηκες μονος σου, και απλα ειπες να κανεις και μια βολτιτσα μεσα στο pc του... (αλλα τι λεω... παλι ονειρευομαι).
Grabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 σας ρωτάω για άλλον τρόπο γιατί θέλουμε να ανταλάξουμε κάτι αρχεία μουσικής και βίντεο και μου λέει ότι δεν έχει χρόνο να φτιάξει φακέλους.αυτό είναι όλο!
fabio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δηλαδη θελετε να ανταλλασετε αρχεια αλλα ταυτοχρονα δεν θελετε να ειναι προσβασιμα παρα μονο απο το pc στο οποιο βρισκονται.... Ή εχεις μπερδευτει ή δεν μας τα λες καλα (και ολα).....
pournaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μα δε φτιαχνεις φακελους, τους ηδη υπαρχοντες απλα κανεις δεξι κλικ και επιλεγεις το κοινη χρηση. Απο κει και περα σε παει ο οδηγος. Επισης, χωρις να ειναι στο ιδιο range, και χωρις να ειναι στο ιδιο workgroup, για να μπορεσεις να κανεις κοινη χρηση... καλυτερα να αρχισει να φτιαχνει φακελους.
Grabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δηλαδη θελετε να ανταλλασετε αρχεια αλλα ταυτοχρονα δεν θελετε να ειναι προσβασιμα παρα μονο απο το pc στο οποιο βρισκονται.... ναι βρήκα τώρα και το IP
fabio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Νομιζα οτι ειναι σαφεσταση η αντιφαση !! Δεν γινεται κατι να ειναι δημοσιο και ιδιωτικο ταυτοχρονα !!! Και btw δεν θελει κανενα 2ωρο να κανεις 2 φακελους και κυριως δεν χρειαζεται γιατι ενεργοποιοντας το sharing (μισο λεπτο δουλεια) αυτοματα δημιουργουνται public φακελοι που αν θες χρησημοποιεις. Απο τα properties καθε φακελου μπορεις να κανεις καθε φακελο shared (αλλα 15sec ανα φακελο) Πριν αρχισει να τα κανει δωστου και μια αλλαξια μην ιδρωσει και παθει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.