Προς το περιεχόμενο

access point dlink

fragixos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα access point dlink dwl-2100ap.

θελω να το κανω repeater.βρισκω το ρουτερ το κανονικο βαζω στο dlink,key,ssid.αλλα ιντερνετ τιποτα.επισης οταν συνδεεται το dlink μου δειχνει το ονομα του κανονικου μου router.

υπαρχει κανενας πιο ευκολος τροπος για να ξεμπερδεψω?

Δημοσ.

αν το ρουτερ σου ειναι 192.168.1.1 αυτο βαλτο 192.168.1.100.ναι το ιδιο ssid μπορεις να εχεις οποτε θα συνδεεσαι πανω του και θα βλεπεις το ιδιο ssid.τωρα εναλακτικα δωσε αλλο ssid .δωσε ip 10.0.0138.αν κρατησεις το idio ssid δοκιμασε να το εχεις σε αλλο καναλι αν το εχεισ στο ιδιο η το αναποδο.

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό router με τιμή εώς 30 ευρώ για να το χρησιμοποιήσω ώς αναμεταδότη?

Θέλω να το έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου μέσω LAN και να το χρησιμοποιώ ώστε να συνδέομε σε ένα άλλο router ασύρματα...

Δημοσ.
Ξέρετε κανένα καλό router με τιμή εώς 30 ευρώ για να το χρησιμοποιήσω ώς αναμεταδότη?

Θέλω να το έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου μέσω LAN και να το χρησιμοποιώ ώστε να συνδέομε σε ένα άλλο router ασύρματα...

με 30 ευρω ουτε καραμελα δεν θα βρεις.φτηνο και απλο ειναι το belkin στα 47 ευρω στο πλαισιο.to linksys expander ειναι στα 85 και τα level one kαι αυτα λιγοακριβα.για tp link και να υπαρχει........

Δημοσ.

οχι αυτο αλλα αυτο......αυτο που επρεπε το κατεβασαν απο το site.ειναι ακριβως το ιδιο αλλα με μια ethernet.αλλα δεν το βλεπω στο site πλεον.ισως να τελειωσαν.παραγγειλα για ενα γνωστο πριν 2 μερες ενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...