ata1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μιας και ψήνομαι εδώ και χρόνια (τελευταίος όροφος) είπα να κάνω κάτι για αυτό φέτος! Ρώτησα για τέντες και επειδή έχω δει αρκετά μεγάλη διαφορά στις τιμές θέλω να μου πείτε που περίπου κυμαίνονται. Για 8 μέτρα μπαλκόνι σε μήκος και με 3m πλάτος τέντας μου έχουν πεί από 430 μέχρι 580 ευρώ. Για ύφασμα ένα paradise και η τέντα οικονομική με σωλήνες. Επειδή είμαι επαρχία να το ψάξω ακόμα ή οι τιμές είναι normal? Εννοείται για την 430 μιλάω την άλλη την ανέφερα γιατί μου έκανε εντύπωση το εύρος της διαφοράς! Να προσέξω κάτι άλλο? Όσο μετά για την ταράτσα με έχει διαφωτίσει αρκετά αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260524&highlight=%CE%A4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82&page=2 Αν έχει κάποιος κάτι ακόμα να προτείνει ακούω! Πάντα κάτι οικονομικό όμως. Για πλήρη μόνωση για 200τμ ταράτσα που ζήτησαν 8000ευρώ περίπου.
Timour21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Αυτό που πρέπει να προσέξεις κυρίως εκτός απο την τιμή, είναι και η ποιότητα. Ένα φτηνό ύφασμα ενδέχεται να σκιστεί με τον πρώτο άνεμο. Θα σου πρότεινα να στραφείς σε άλλα υφάσματα (αρκετά δημοφιλή είναι κάποια που έχουν το όνομα γνωστού προπονητή αθηναϊκής ομάδας), για να μην χρειαστεί να τα ξαναπληρώσεις στο άμεσο μέλλον.
ata1983 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί λίγο. Αυτά τα τεντόπανα που λες ήξερα και εγώ αλλά όταν ρώτησα μου είπαν ότι είναι λίγο πιο αυθεντικά μεν αλλά λόγω του ότι έχουν περισσότερο ναυλον μέσα που σημαίνει το μπαλκόνι θερμοκήπιο. Απ'ότι μου είπανε τα Ιταλικά είναι τα πιο κατάλληλα για τη ζέστη της Ελλάδας. Η διαφορά στην τιμή εξάλλου γύρω στα 40-50 ευρώ ήτανε οπότε δεν ήταν αυτό το θέμα + τα 7 χρόνια εγγύηση αν σκιστεί ας μου βάλουν καινούρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.