Προς το περιεχόμενο

copy paste απο εγραφο pdf...χωρις να φαινονται "κινεζικα" ...

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αντιγραψω ενα κειμενο απο ενα εγραφο pdf αλλα με οποιο τροπο και να δοκιμασα δεν καταφερα τιποτα... οταν κανω επικολληση το κειμενο, τα γραμματα ειναι της μορφης

∞Ó¿ÏÔÁ· Ì ÙÔÓ ÙÚfiÔ ÚÂ˘Ì·ÙÔ‰fiÙËÛ˘ ÙÔ˘ η-

ٷӷψً ‰È·ÎÚ›ÓÔ˘Ì ÙȘ ÂÓ·¤ÚȘ Î·È ÙȘ ˘fiÁÂÈÂ

˜ ·ÚÔ¯¤˜

καμια ιδεα για κανενα προγραμμα που μπορει να με βοηθεισει;

(οσα εχω βρει... δεν εκαναν τιποτα :-()

Δημοσ.

Ξέχνα το copy-paste σ' αυτή την περίπτωση. Η λύση: άνοιγμα του εγγράφου με το Finereader και εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων.

Δημοσ.
Ξέχνα το copy-paste σ' αυτή την περίπτωση. Η λύση: άνοιγμα του εγγράφου με το Finereader και εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων.

σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αμεσως :-)

κατεβαζω το Finereader που μου ειπες... μηπως εχεις να προτεινεις και καποια καλη εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων;

Δημοσ.
Το Finereader είναι η καλύτερη απ' όσες έχω δοκιμάσει (δηλ. Finereader - Readiris - Omnipage).

ααα στην αρχη μπερδευτηκα δεν ειχα καταλαβει πως ηταν το ιδιο εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων , νομιζα πως επρεπε να βρω μετα το ανοιγμα:X του εγραφου μια αλλη εφαρμογη ...

σε ευχαριστω παρα πολυ:-) θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις...

Δημοσ.

ΟΚ, καλή επιτυχία με την αναγνώριση του κειμένου. Να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο στην επιτυχή αναγνώριση παίζει η γραμματοσειρά. Οι απλές (π.χ. Arial, TimesNewRoman κτλ.) αναγνωρίζονται με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ενώ οι καλλιγραφικές με αρκετά προβλήματα.

Δημοσ.
ΟΚ, καλή επιτυχία με την αναγνώριση του κειμένου. Να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο στην επιτυχή αναγνώριση παίζει η γραμματοσειρά. Οι απλές (π.χ. Arial, TimesNewRoman κτλ.) αναγνωρίζονται με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ενώ οι καλλιγραφικές με αρκετά προβλήματα.

το κειμενο εχει αυτα τα γραμματα...

jxgpd5ba7bu69f062s6m.jpg

διαβαζει και ελληνικα σωστα; διαβαζει...

παω στοιχημα οτι υπαρχει γραμματοσειρα UB κατι

δηλαδη;:confused:μακαρι να μην εχω προβλημα...

Δημοσ.

Με αυτή τη γραμματοσειρά δε θα έχεις προβλήματα. Σου παραθέτω την αναγνώρισή της από το Screenshot Reader (συνοδευτικό του Finereader πρόγραμμα):

4.1 Συσκευή αρπάγης

Συσκευή αρπάγης είναι μια διάταξη που σκοπό έχει να σταματήσει και να διατηρήσει ακινητοποιημένο στους οδηγούς το θάλαμο με το ονομαστικό του φορτίο ακόμα και στη περίπτωση της θραύσης των οργάνων ανάρτησης, (σχέδιο 4.1). Η συσκευή αρπάγης ενεργοποιείται από το ρυθμιστή ταχύτητας του ανελκυστήρα όταν η ταχύτητα του θαλάμου υπερβεί το 15% της ονομαστικής του ταχύτητας. Η συσκευή αρπάγης ενεργοποιείται είτε κατά την κάθοδο, είτε κατά την άνοδο του θαλάμου, εφόσον δεν υπάρχει αρπαγή στο αντίβαρο.

Δημοσ.

B) τι να πω αυτη τη στιγμη μου ελυσες κυριολεκτικα τα χερια... γλυτωνο σημαντικο χρονο απο την εγρασια που πρεπει να κανω...

μπορει μεσα σε τετοια φορουμ-sites να λεγεται πολυ ευκολα το "ευχαριστω", εγω παντως το εννοω :-)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...