sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 θελω να αντιγραψω ενα κειμενο απο ενα εγραφο pdf αλλα με οποιο τροπο και να δοκιμασα δεν καταφερα τιποτα... οταν κανω επικολληση το κειμενο, τα γραμματα ειναι της μορφης ∞Ó¿ÏÔÁ· Ì ÙÔÓ ÙÚfiÔ ÚÂ˘Ì·ÙÔ‰fiÙËÛ˘ ÙÔ˘ η-ٷӷψً ‰È·ÎÚ›ÓÔ˘Ì ÙȘ ÂÓ·¤ÚȘ Î·È ÙȘ ˘fiÁÂÈ ˜ ·ÚÔ¯¤˜ καμια ιδεα για κανενα προγραμμα που μπορει να με βοηθεισει; (οσα εχω βρει... δεν εκαναν τιποτα )
accipio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξέχνα το copy-paste σ' αυτή την περίπτωση. Η λύση: άνοιγμα του εγγράφου με το Finereader και εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων.
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ξέχνα το copy-paste σ' αυτή την περίπτωση. Η λύση: άνοιγμα του εγγράφου με το Finereader και εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων. σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αμεσως κατεβαζω το Finereader που μου ειπες... μηπως εχεις να προτεινεις και καποια καλη εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων;
accipio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το Finereader είναι η καλύτερη απ' όσες έχω δοκιμάσει (δηλ. Finereader - Readiris - Omnipage).
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το Finereader είναι η καλύτερη απ' όσες έχω δοκιμάσει (δηλ. Finereader - Readiris - Omnipage). ααα στην αρχη μπερδευτηκα δεν ειχα καταλαβει πως ηταν το ιδιο εφαρμογή οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων , νομιζα πως επρεπε να βρω μετα το ανοιγμα του εγραφου μια αλλη εφαρμογη ... σε ευχαριστω παρα πολυ θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις...
accipio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ΟΚ, καλή επιτυχία με την αναγνώριση του κειμένου. Να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο στην επιτυχή αναγνώριση παίζει η γραμματοσειρά. Οι απλές (π.χ. Arial, TimesNewRoman κτλ.) αναγνωρίζονται με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ενώ οι καλλιγραφικές με αρκετά προβλήματα.
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 ΟΚ, καλή επιτυχία με την αναγνώριση του κειμένου. Να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο στην επιτυχή αναγνώριση παίζει η γραμματοσειρά. Οι απλές (π.χ. Arial, TimesNewRoman κτλ.) αναγνωρίζονται με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ενώ οι καλλιγραφικές με αρκετά προβλήματα. το κειμενο εχει αυτα τα γραμματα... διαβαζει και ελληνικα σωστα; διαβαζει... παω στοιχημα οτι υπαρχει γραμματοσειρα UB κατι δηλαδη;μακαρι να μην εχω προβλημα...
disqualified Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 παω στοιχημα οτι υπαρχει γραμματοσειρα UB κατι
accipio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Με αυτή τη γραμματοσειρά δε θα έχεις προβλήματα. Σου παραθέτω την αναγνώρισή της από το Screenshot Reader (συνοδευτικό του Finereader πρόγραμμα): 4.1 Συσκευή αρπάγης Συσκευή αρπάγης είναι μια διάταξη που σκοπό έχει να σταματήσει και να διατηρήσει ακινητοποιημένο στους οδηγούς το θάλαμο με το ονομαστικό του φορτίο ακόμα και στη περίπτωση της θραύσης των οργάνων ανάρτησης, (σχέδιο 4.1). Η συσκευή αρπάγης ενεργοποιείται από το ρυθμιστή ταχύτητας του ανελκυστήρα όταν η ταχύτητα του θαλάμου υπερβεί το 15% της ονομαστικής του ταχύτητας. Η συσκευή αρπάγης ενεργοποιείται είτε κατά την κάθοδο, είτε κατά την άνοδο του θαλάμου, εφόσον δεν υπάρχει αρπαγή στο αντίβαρο.
sam sam Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 τι να πω αυτη τη στιγμη μου ελυσες κυριολεκτικα τα χερια... γλυτωνο σημαντικο χρονο απο την εγρασια που πρεπει να κανω... μπορει μεσα σε τετοια φορουμ-sites να λεγεται πολυ ευκολα το "ευχαριστω", εγω παντως το εννοω ...
accipio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δεν κάνει τίποτα. Και όποια βοήθεια χρειαστείς με το Finereader εδώ είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.