Προς το περιεχόμενο

προγραμμα προβολης εικονων και φαξ των windows

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Εχω windows vista και μεχρι τωρα οταν ηθελα να τυπωσω μια φωτογραφια μου εβγαζε το προγραμμα¨"προγραμμα προβολης εικονων και φαξ των windows" και ολα καλαΓια καποιο λογο ομως το προγραμμα αυτο χαθηκε και μου βγαζει ενα αλλο με αποτελεσμα να μην μπορω να τυπωσω φωτο(πχ μια φωτο Α4 που πριν τυπωνα χωρις προβλημα τωρα καποιες περιοχες δεν μου τις τυπωνει.Πιο μικρα μεγεθη οκ αλλα Α4 οχι.Τι πρεπει να κανω για να επαναφερω το προαναφερθεν προγραμμα?Thanks.

Δημοσ.

Προφανώς εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα, που έβαλε την επέκταση αρχείου στο μητρώο του.

1. Πάτα δεξί κλίκ πάνω σε μία εικόνα,

2. Επέλεξε την (τελευταία) επιλογή Ιδιότητες,

3. Εκεί που λέει "Άνοιγμα με" πάτα το κουμπί "Άλλαγή" και

4. Επέλεξε το πρόγραμμα που θές και τσέκαρε και την επιλογή "Άνοιγμα αυτου του τύπου αρχείου, πάντα με αυτό το πρόγραμμα".

Δημοσ.

Φιλε εκανα οσα ειπες.Απλα δε βγαζει καθολου ως επιλογη το προγραμμα προβολης εικονων και φαξ των windows.

Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθω να τυπωσω μια φωτογραφια Α4 αλλα καποια σημεια δεν εκτυπωνονται καθολου(σε χαρτι premium ενω σε κανονικο χαρτι τυπωνεται κανονικα).Γιατι γινεται αυτο?Πριν με το προαναφερθεν προγραμμα ολα καλα τωρα ομως.....

Δημοσ.

Εκεί που διαλέγεις πρόγραμμα βρες το φάκελο ''windows photo gallery'' στα program files ή όπως το λέει στα Ελληνικά και επέλεξε το ''windows photo gallery.exe''.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...