therock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Επειδη μετα απο καιρο πηρα την πρωτη μου Nvidia καρτα, θα ηθελα να θεσω καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις που μου προεκυψαν. 1)Οι drivers Που περιεχονται στο δισκακι εγκαταστασης ειναι μερος forceware η generic τυπου? Δηλαδη αφου τους εγκαταστησω, θα χρειαστει να εγκαταστησω και τους τελευταιους forceware απο τη σελιδα της nvidia? Γενικοτερα, χρειαζεται καν να περασω τους drivers του κουτιου, η παω απευθειας για forceware? 2)Οι cuda συμπεριλαμβανονται στο πακετο, η τους εγκαθιστ ω και αυτους χωριστα. Βρηκα λινκ για τους cuda, απλως αναρωτιεμαι αν χρειαζονται ξεχωριστη εγκατασταση. Ρωταω γιατι αφοτου εγκατεστησα τους forceware εξακολουθουσα να μην μπορω να τρεξω το gpu memtest του OCCT λογω πιθανης ελλειψης υποστηριξης CUDA. 3)Τελος για Vista και Win7 απο που κατεβαζω το direct-x 10? Επειδη συνεχως το 9.0c τρυπωνει στο συτημα μου, και λογικα το 10 θα ειναι καλυτερο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 therock είπε: 1)Οι drivers Που περιεχονται στο δισκακι εγκαταστασης ειναι μερος forceware η generic τυπου? Δηλαδη αφου τους εγκαταστησω, θα χρειαστει να εγκαταστησω και τους τελευταιους forceware απο τη σελιδα της nvidia? Γενικοτερα, χρειαζεται καν να περασω τους drivers του κουτιου, η παω απευθειας για forceware? Μην εγκαταστήσεις τους οδηγούς που έρχονται στο πακέτο.. Απλά μπές nVidia.com και κατέβασε τους l8est της κάρτας σου. therock είπε: 3)Τελος για Vista και Win7 απο που κατεβαζω το direct-x 10? Επειδη συνεχως το 9.0c τρυπωνει στο συτημα μου, και λογικα το 10 θα ειναι καλυτερο. Μπαίνει με το SP1 των Vista. /Μαρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.