louben Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Ο αδελφος μου εδω και καιρο αγορασε εναν σταθερο υπολογιστη με προεγκατεστημενα τα windows xp τα οποια δυστυχως ειναι μη γνησια.Υπαρχει καποιος τροπος(δια της ευθειας ή μη οδου) να μπορει να κανει update κανονικα γιατι εδω και καποιο καιρο κατι τετοιο δε γινεται.Εγω εχω vista γνησια δεν ξερω αν αυτο βοηθαει.Ευχαριστω.
apostolis78 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γεια χαρα σε ολους.ΠΑιδια μια ερωτηση.Ο αδελφος μου εδω και καιρο αγορασε εναν σταθερο υπολογιστη με προεγκατεστημενα τα windows xp τα οποια δυστυχως ειναι μη γνησια.Υπαρχει καποιος τροπος(δια της ευθειας ή μη οδου) να μπορει να κανει update κανονικα γιατι εδω και καποιο καιρο κατι τετοιο δε γινεται.Εγω εχω vista γνησια δεν ξερω αν αυτο βοηθαει.Ευχαριστω. Υπάρχει τρόπος. Να αγοράσει νόμιμα τα Windows XP.
giorgos2710 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Control Panel - System- Αutomatic Updates- και κανεις κλικ εκει που λεει WIndows Update Website Πατας Custom και μετα install updates.Αν υπαρχει καποιο προγραμμα wga μην το κανεις install
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Το forum δεν παρέχει πληροφορίες για παράκαμψη ελέγχου παράνομου λογισμικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.