geniusbeba Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 γεια σας χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω ενα pc με χρ στο ισογειο με netfaster iad συνδεμενο με ετηερνετ και εχω ενα αλλο pc με vista στο 1 οροφο και θελω να του δωσω ασυρματο ιντερνετ πηρα απο e-shop ενα ασυρματο usb το εγκατεστησα αλλα τιποτα μπορει καποιοσ να με βοηθησει να μου πει βημα βημα τι να κανω? ευχαριστω πολυ
poulinos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 γεια σας χρειαζομαι την βοηθεια σας εχω ενα pc με χρ στο ισογειο με netfaster iad συνδεμενο με ετηερνετ και εχω ενα αλλο pc με vista στο 1 οροφο και θελω να του δωσω ασυρματο ιντερνετ πηρα απο e-shop ενα ασυρματο usb το εγκατεστησα αλλα τιποτα μπορει καποιοσ να με βοηθησει να μου πει βημα βημα τι να κανω? ευχαριστω πολυ α>οταν λεμε υποχρεωτικα τα ελληνικα δεν σημαινει οτι γραφουμε με ελληνικα τις ξενες λεξεις. μιση ωρα να το διαβασω και να το διορθωσω.προσεχε λιγο. β.περνας το stick στο pc και μετα ψαχνεις για ασυρματο δικτυο βρισκεις το netfaster βαζεις το κλειδι που ειναι κλειδωμενο και συνδεεσαι.τωρα αν θα πιασει εναν οροφο πανω δεν ξερω.εξαρτατε ποσο μακρια ειναι και ποσα εμποδια κτλ.
pakal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εναν οροφο θα πιανει σημα. περνα τα drivers απο τι καρτα usb και βρες τη συνδεση σου απο το "wireless network connection" και πατα connect. σε περιπτωση που το εχεις κλειδωμενο πατα το κωδικο που εχεις βαλει οταν στον ζητησει. τελος βασικη προυποθεση ειναι να εχεις ενεργοποιημενο το wireless στο router
Thassitis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Καλα ολα αυτα... Εγω εχω ενα omnia και στο pc ασυρματο... Βρισκω το router, μου ζηταει κλειδι αλλα δεν μπορω να βρω το κλειδι. Δεν θυμαμαι να ειχα βαλει καποιον κωδικο. Βοηθηστε με αν μπορειτε.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλα ολα αυτα...Εγω εχω ενα omnia και στο pc ασυρματο... Βρισκω το router, μου ζηταει κλειδι αλλα δεν μπορω να βρω το κλειδι. Δεν θυμαμαι να ειχα βαλει καποιον κωδικο. Βοηθηστε με αν μπορειτε. μπαινεις με καλωδιο μεσα στον ρουτερ που δεν θα σου ζητησει κωδικο και πας και αλλαζεις το κλειδι με ενα νεο.εναλακτικα αμα δεν θυμασαι τιποτα κανεις reset sta default τον ρουτερ και τον ξανασεταρεις απο την αρχη
Sushi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γειά σ όλους! Εχω ενα pc με router στο ένα δωμάτιο και ενα mac στο άλλο, θα ήθελα να κάνω ασύρματη σύνδεση internet, ξέρω για το airport αλλα ειναι ακριβό...υπάρχει καμία προταση????? Thanx!
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εχεις ασυρματο ρουτερ και θες να τα σθυνδεσεις στον ασυρματο ρουτερ?θες να κανεις to mac ασυρματο kai to pc να το κανεις σαν access point se ad hoc mode με μια ασυρματη καρτα?πως παιρνεις ιντερνετ πως θα δινεις ιντερνετ κτλ.τι ακριβως θες νακανεις?το mac εχει ασυρματη καρτα?
Sushi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 εεε.....θα προσπαθήσω να εξήγησω καλύτερα... Εχω ενα router στο pc που ειναι thomson και μου το δωσαν με την συνδεση, θέλω να συνδέσω το mac που ειναι σε αλλο δωματιο ασύρματα με αυτο το router. Το mac ειναι G4 και δεν νομίζω να εχει καρτα...)
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 η θα πρεπει να βαλεις καρτα η να βαλεις ενα repeater που θα πιανει το σημα ασυρματα και θα το δινει με καλωδιο στο mac.ενα που κανει αυτην την δουλεια ειναι ενα belkin repeater που το φερνει το πλαισιο.προσοχη γιατι φερνει και ενα ιδιο που ειναι απλα access point
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.