lakis350 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Θα το δοκιμάσω και αυτό αν και η μνήμη στα bios φαίνεται φυσιολογική. Χλωμά τα πράγματα. Αν κάποιος έχει την ευχαρίστηση να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων..
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το ότι η μνήμη φαίνεται σωστά από άποψη GB δεν σημαίνει τίποτα. Memtest και αν σου το βγάλει οκ τότε δοκίμασε με άλλο dvd drive μήπως αυτό δεν διαβάζει
lakis350 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το drive διαβάζει γιατί κάνει εγκατάσταση κανονικά μέχρι το σημείο που πετάει τη μπλε οθόνη. Τέλος πάντων. Θα δοκιμάσω και το memtest και βλέπουμε. Απλά αναρωτιέμαι τι φταίει από αυτά που κάνω. Θέλει ρυθμίσεις το bios; Τα βλέπει όλα κανονικότατα. Έχω ψιλοπελαγώσει..
lakis350 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Καλημέρα. Δοκίμασα το memtest. Όταν έχω μέσα τη μια μνήμη όλα οκ. Όταν βάλω τη δεύτερη, το memtest κάνει επανεκίνηση του υπολογιστή. Μήπως δε συνεργάζονται; Είναι ίδιες. Τις είχα σε διαφορετικού χρώματος υποδοχές και τις έβαλα σε ίδιο χρώμα (όπως λέει κ το manual) μήπως φταίει αυτό αλλά τίποτα.
guardianx71 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Tην δεύτερη μνήμη που σου κάνει restart την δοκίμασες μόνη της με memtest? αν ναι και σου την βγάζει οκ τότε δες για κάνα bios update. Αν σου βγάζει και μόνη της σφάλματα , εντοπίσαμε τον ένοχο
lakis350 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Τελικά έβαλα και τις δύο μνήμες σε ίδιο χρώμα υποδοχές, έκανα memtest με τη δεύτερη επιλογη (δε θυμάμαι τι έλεγε) και όλα οκ. Έκανα απροβλημάτιστα την εγκατάσταση και όλα δουλεύουν ρολόι. Ευχαριστώ για τη βοήθεια guardianx71..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.