lakis350 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Γειά σας. Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο hardware (mοbο Gigabyte, cpu core2duo intel e8400 3G, ram 4G). Θέλω να εγκαταστήσω ή xp64 sp2 ή vista64 sp1 (σπασμένα και τα δύο). Αυτό για να βλέπει τη μνήμη. Σκέφτηκα να βάλω τα xp32 sp3 (και αυτό σπασμένο). Καμία εγκατάσταση από τις τρεις δεν προχωράει. Βγάζει μπλέ οθόνη ή λέει ότι υπάρχει εσωτερικό σφάλμα. Χρειάζονται ρυθμίσεις στο mobo ή εγώ κάνω κάτι λάθος;
Aligator21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Φυσικά και κάνεις λάθος! Χρησιμοποιείς σπασμένα Windows... Καλύτερα να διαβάσεις λίγο τους κανόνες λειτουργίας
100 010 00 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 .......Θέλω να εγκαταστήσω ή xp64 sp2 ή vista64 sp1 (σπασμένα και τα δύο)........ Μισο να το δει ο λυκος.......... και θα σου πει πως γινεται
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 1. http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00396 2. Προσθήκη στο καλάθι 3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 4. Αποστολή Παραγγελειας
lakis350 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δηλαδή χωρίς νόμιμα windows δεν υπάρχει λύση; Και αυτό γιατί συμβαίνει; Τουλάχιστον να ξέρω... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:08 ---------- Κάποιος να με διαφωτίσει; Και αν είναι να πάρω νόμιμο τι προτείνεις αδμιν; Το xp sp3 που μου λες ή το vista 64; Επειδή θέλω να βλέπει τη μνήμη. Ποιο είναι το πιο συμφέρον;
Hambos19 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 εντάξει ρε παιδιά μην τον αποπέρνετε τοπαλικάρι. Πόσοι από εσάς χρησιμοπιείτε πειρατικά λογισμικά και προγράμματα; Όλοι; Φιλικά πάντα. Και εσυ @lakis350 δεν νομίζω οτί έπρεπε να αναφέρεις οτί έχεις σπασμένα. Και τα γνήσια να πάρεις πάλι το ίδιο πρόβλημα θα γινόταν. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις
lakis350 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ Hambos19. ΟΚ. Λάθος μου. Όμως όταν δεν αρκούν τα οικονομικά σου... Ποιές ρυθμίσεις πρέπει να κοιτάξω; Ευχαριστώ κ πάλι.
Hambos19 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Έγραψες το ISO στην πιο χαμηλή ταχύτητα; Μήπως έχει πρόβλημα το dvd drive σου; Μήπως δεν είοναι καλά τα dvd που γράφεις; Αν δεν γίνει τίποτα από αυτά που σου λέω δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση τα XP από usb flash. Τον οδηγό θα τον βρείς εδώ
lakis350 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Όντως το ISO το έγραψα στη μέγιστη ταχύτητα. Θα δοκιμάσω στη χαμηλότερη και θα επανέλθω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
guardianx71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μemtest , hdd test και ο δίσκος στο bios να μην είναι σε επιλογή raid για αρχή
lakis350 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γειά σας κ πάλι. Δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Έγραψα το ISO σε 4χ αλλά δε γίνεται τίποτα. Ο σκληρός ήταν σε IDE. Έβαλα LEGACY και NOTICE αλλά το ίδιο. Memtest και hddtest δεν ξέρω να κάνω.. Έβαλα το HPET από 32 σε 64 όπως λέει το manual, το γύρισα ξανά σε 32, πάλι τα ίδια. Είχα δύο διαμερίσματα, τα διέγραψα, έκανα ένα, τα ίδια. Η εγκατάσταση προχωρεί μέχρι ενός σημείου κ μετά βγάζει μπλε οθόνη με αυτό το μήνυμα: "A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. SYSTEM SERVICE EXCEPTION If this is the first time you 've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps. Check to make sure any new hardware or software is propeply installed. If this a new installation ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select safe mode." Αυτο το κάνει είτε στη μέση είτε λίγο πρίν μπεί στην κύρια εγκατάσταση των windows. HELP... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:36 ---------- Κανείς για βοήθεια;
guardianx71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Κατέβασε και γράψε αυτό http://www.memtest86.com/memtest86-3.5.iso.zip σε ένα cd και κάνε εκκίνηση από αυτό για το memtest
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.