Προς το περιεχόμενο

Gaming pc

billzolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και τα 2 μια χαρα ειναι αλλα τι εννοεις σε σκοτωνω?αμα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα με το enerman γιατι να παρεις τα αλλα τα πιο ακριβα..?Τελοσπαντων αμα ειναι να διαλεξεις ενα απτα 2 παρε το seasonic..

Και γιατί παρακαλώ επέλεξες το seasonic...?Εγω ας πούμε ότι θέλω το chieftec...Είναι καλό όσο το seasonic??Η είναι χειρότερο...Να ξέρω αν είναι χειρότερο να μην το πάρω :P

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και γιατί παρακαλώ επέλεξες το seasonic...?Εγω ας πούμε ότι θέλω το chieftec...Είναι καλό όσο το seasonic??Η είναι χειρότερο...Να ξέρω αν είναι χειρότερο να μην το πάρω :P

Όχου, το seasonic είναι καλύτερο γιατί είναι seasonic, τι άλλο να πώ ? Άμα θες δικαιολογίες googlare λίγο και θα τα βρεις, (no offence πάντα).

Δημοσ.

To ιδιο πραγμα ειναι ρε δεν εχουν διαφορες..Aπλως τα seasonic ειναι απτα πιο φημισμενα psu,δεν εχουν βγαλει προβληματα..Παντως παλι σου λεω να παρεις το enermax..:-)

Δημοσ.
To ιδιο πραγμα ειναι ρε δεν εχουν διαφορες..Aπλως τα seasonic ειναι απτα πιο φημισμενα psu,δεν εχουν βγαλει προβληματα..Παντως παλι σου λεω να παρεις το enermax..:-)

Καλώς.Θα δω.Η το seasonic θα πάρω η το enermax.Λοιπόν βρήκα ένα κουτάκι το οποίο μου γυάλισε το μάτι..Για δείτε και πείτε μου γνώμες..Γιατί είναι και ποιο μεγάλο και ποιο στυλάτο..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000292&product=1011804

Δημοσ.
Καλώς.Θα δω.Η το seasonic θα πάρω η το enermax.Λοιπόν βρήκα ένα κουτάκι το οποίο μου γυάλισε το μάτι..Για δείτε και πείτε μου γνώμες..Γιατί είναι και ποιο μεγάλο και ποιο στυλάτο..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=14&category=1000000292&product=1011804

Τσου...

Lian Li ftw από πλαίσιο..

Δημοσ.

Δε λεει καθολου το κουτακι...σκετη πλαστικουρα ειναι...τιποτα παραπανω.

+1 για το Lian Li που λεει και ο Νικος απο πανω.

Δημοσ.
Τσου...

Tα Lian li ειναι πανακριβα. Το haf 922 που ειναι 10 ευρο ακριβοτερο ειναι μεγαλυτερο, με 10 φορες καλυτερο air flow και παρ'οτι δεν ειναι απο αλουμουνιο ειναι εξισου στιβαρη κατασκευη

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο εχω και το προοριζω για το σαλονι:-DΑπο ντιζαιν -airflow ειναι πολυ καλο και οι ανεμιστηρες ειναι σχεδον αθορυβοι με μονη εξερεση τον επανω που τονα αλλαξα(εχει συνολικα 5).Οσον αφορα την παλστικουρα δεν ενοχλει γιατι μοιαζει με φινιρισμα πιανου.Υπαρχει και σε αλουμινιο αλλα ειναι πιο ακριβο.Θυμιζει περισσοτερο high-end ενισχυτη παρα pc case:lol:

Δημοσ.
Tα Lian li ειναι πανακριβα. Το haf 922 που ειναι 10 ευρο ακριβοτερο ειναι μεγαλυτερο, με 10 φορες καλυτερο air flow και παρ'οτι δεν ειναι απο αλουμουνιο ειναι εξισου στιβαρη κατασκευη

Δεν είναι κακό το haf (αν και ιδιαίτερα καγκούρικο για τα γούστα μου), αλλά το "10φορές καλύτερο airfow" από πού προκύπτει;

Δημοσ.
Ακριβως το ιδιο εχω και το προοριζω για το σαλονι:-DΑπο ντιζαιν -airflow ειναι πολυ καλο και οι ανεμιστηρες ειναι σχεδον αθορυβοι με μονη εξερεση τον επανω που τονα αλλαξα(εχει συνολικα 5).Οσον αφορα την παλστικουρα δεν ενοχλει γιατι μοιαζει με φινιρισμα πιανου.Υπαρχει και σε αλουμινιο αλλα ειναι πιο ακριβο.Θυμιζει περισσοτερο high-end ενισχυτη παρα pc case:lol:

Για ποιό κουτί μιλάς? Για αυτο ? NZXT LEXA RedLine Edition Case (LEX-201)

Αν ναι είναι καλό? Γιατι τα παιδιά λένε πλαστικούρα κλπ-ενώ λέει αλουμίνιο!!...Εγω είχα ώς σίγουρο το Thermaltake V9 VJ40001W2Z Case ..Αλλά είναι λίγο μικρό.Οπότε κοίταξα και το άλλο το ΝΖΧΤ το οποίο έιναι πολύ στυλάτο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:40 ----------

Τσου...

Τσου....Και ακρίβο και περισσότερο για υδρόψυξη....

Thermaltake V9 VJ40001W2Z Case ή NZXT LEXA RedLine Edition Case (LEX-201) ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

Δημοσ.

η μακακια ειναι οτι το πλαισιο δεν εχει το element s..τι ζωαδια που ειναι..

Για ποιό κουτί μιλάς? Για αυτο ? NZXT LEXA RedLine Edition Case (LEX-201)

Αν ναι είναι καλό? Γιατι τα παιδιά λένε πλαστικούρα κλπ-ενώ λέει αλουμίνιο!!...Εγω είχα ώς σίγουρο το Thermaltake V9 VJ40001W2Z Case ..Αλλά είναι λίγο μικρό.Οπότε κοίταξα και το άλλο το ΝΖΧΤ το οποίο έιναι πολύ στυλάτο..

μην κοιτας τα κουτια απτο ποσο στυλατα ειναι..Θα κοιτας πρωτα τι χρειαζεσαι,αν ειναι καλα(απο πολλους παραγοντες θα το βρεις αυτο)και αν σε εξυπηρετουνε..Τωρα αν εχουν και καλη εμφανιση καλως..Αλλα ειναι δευτερευων αυτο..:-)

Thermaltake V9 VJ40001W2Z Case ή NZXT LEXA RedLine Edition Case (LEX-201) ???

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

παντως εγω θα σου ελεγα να το thermaltake λογω του οτι ειναι οτι ακριβως χρειαζεσαι..Παντως το NZXT εχει περισσοτερους ανεμιστηρες αλλα για ροη αερα δεν ξερω και κατα ποσο καλη κατασκευη ειναι..Αυτα θα στα πουν αυτοι που το δοκιμασαν..

Παιδια δεν νομιζω να του αρεσει το haf,δηλαδη και σε ποιον αρεσει..Τι ειναι ετσι σαν τανκ μιλαμε..

edit : αμα ειναι να δωσεις καπου στα 100 για κουτι παρε το Lian li απτο πλαισιο

Δημοσ.

Για το lexa μιλαω.Το αλουμινενιο εχει αρκετα ακριβοτερα(120Ε).Απο θεματα design-χωρων-στιβαροτητας-ποιοτητας -airflow,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για τα 85ευρω που πληρωσα.:-)Και εγω το lianli θα αγοραζα αλλα απο οταν το ειδα απο καντα σε ενα καταστημα plaisio(σταυρουπολη θεσσ/νικη)μου φανηκε υπερβολικα συντηριτικο θυμιζοντας ενα απλο ΟΕΜ κουτι των 90ς.Γουστα βεβαια ειναι αυτα.

Δημοσ.
Και εγω το lianli θα αγοραζα αλλα απο οταν το ειδα απο καντα σε ενα καταστημα plaisio(σταυρουπολη θεσσ/νικη)μου φανηκε υπερβολικα συντηριτικο θυμιζοντας ενα απλο ΟΕΜ κουτι των 90ς.Γουστα βεβαια ειναι αυτα.

και γω το ιδιο πιστευω..:-DΠολυ λιτο ρε παιδι μου..:-(Σαν ενα πραμα με 8 γωνιες ειναι να ουμ..

Δημοσ.
και γω το ιδιο πιστευω..:-DΠολυ λιτο ρε παιδι μου..:-(Σαν ενα πραμα με 8 γωνιες ειναι να ουμ..

Λοιπόν εγώ θέλω ένα καλό κουτι να τα χωράει όλα μέχρι 85 ευρώ..Αυτό που είχα βρεί στην αρχή ήταν το thermaltake.Άν έχετε να προτείνετε κανένα καλύτερο,μεγαλύτερο η οτι άλλο πείτε μου..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:21 ----------

Νομίζω ότι βρήκα το κουτί που θα πάρω κιόλας...

Θα πάρω η αυτο Thermaltake V9 VJ40001W2Z Case η αυτό CoolerMaster Storm Scout SGC-2000-KKN1-GP

Ποιό μου προτείνετε..Εμένα προσωπικά μου αρέσει το δεύτερο!!!:-D

Δημοσ.

yy...2ο ftw...

Aλλα μην περιμενεις μεγαλη διαφορα κ απ'τα αλλα στην κατηγορια του...στριμοκωλο κ αυτο...mid case ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...