d3m0n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Το πλαίσιο το συναρμολογεί και το φέρνει σπιτι μου τζάμπα!!! Σιγά μην είναι τσάμπα!! Θα ήθελες!! Και όσο για αυτά που ειπώθηκαν για το O/S.Ρε παιδιά είμαστε καλά??Του λέτε τράβα αγόρασε τα win7???Αν το συμφέρον του καταναλωτή είναι να πάει να σκάσει ~200€ για O/S τότε καλύτερα να πάρει μια πιο φθηνή κάρτα και να επενδύσει αυτά τα λεφτά σε μια Dx11 κάρτα που δεν αργούν να βγουν ή να πάρει έναν SSD...
billzolo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Σιγά μην είναι τσάμπα!!Θα ήθελες!! Και όσο για αυτά που ειπώθηκαν για το O/S.Ρε παιδιά είμαστε καλά??Του λέτε τράβα αγόρασε τα win7???Αν το συμφέρον του καταναλωτή είναι να πάει να σκάσει ~200€ για O/S τότε καλύτερα να πάρει μια πιο φθηνή κάρτα και να επενδύσει αυτά τα λεφτά σε μια Dx11 κάρτα που δεν αργούν να βγουν ή να πάρει έναν SSD... Έχω ρωτήσει τους ανθρώπους στο πλαίσιο και μου είπαν ότι έχουν την δυνατότητα να τον συναρμολογήσουν και να τον φέρουν σπιτι μου χωρίς καμία επιβάρυνση..Άνω των 100 ευρω δεν έχει μεταφορικά και ρώτησα επίσης για την συναρμολόγηση και μου είπαν οτι ειναι free..Τι να σου πω τώρα...
d3m0n Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Έχω ρωτήσει τους ανθρώπους στο πλαίσιο και μου είπαν ότι έχουν την δυνατότητα να τον συναρμολογήσουν και να τον φέρουν σπιτι μου χωρίς καμία επιβάρυνση..Άνω των 100 ευρω δεν έχει μεταφορικά και ρώτησα επίσης για την συναρμολόγηση και μου είπαν οτι ειναι free..Τι να σου πω τώρα... Εε καλά τότε αφού ρώτησες... Τα μεταφορικά το ξέρω ότι είναι τσάμπα για την συναρμολόγηση όμως είμαι επιφυλακτικός...
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Και όσο για αυτά που ειπώθηκαν για το O/S.Ρε παιδιά είμαστε καλά??Του λέτε τράβα αγόρασε τα win7???Αν το συμφέρον του καταναλωτή είναι να πάει να σκάσει ~200€ για O/S τότε καλύτερα να πάρει μια πιο φθηνή κάρτα και να επενδύσει αυτά τα λεφτά σε μια Dx11 κάρτα που δεν αργούν να βγουν ή να πάρει έναν SSD.. συμφωνω βασικα..Αμα ειναι τοσα πολλα μην γινεις μ@λακας και πας και τα αγορασεις..Κρατα τα ultimate και ΑΝ με το καλο λεω ΑΝ πεσουν καμποσο οι τιμες στα 7 τα τσιμπας.. οσο για την εγκατασταση ειναι free,πλαισιο και eshop.. edit : 1ον)θα ασχοληθεις με lightscribe? 2ον)αυτο τι το χρειαζεσαι?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980764&product=1032941 3ον)ψαξτο λιγο για το πληκτρολογιο/ποντικι.Αν εισαι ψειρας με τα πληκτρα και θες να ειναι σαν των λαπτοπ παρε αυτο Logitech Illuminated ,αν γουσταρεις τρελο gaming αυτο Logitech G15 Για ποντικι αν παλι ειναι για τρελο gaming παρε αυτο Logitech G5 .Αν παλι τιποτα απαυτα παρε το πακετακι που διαλεξες παρα πολυ καλο.. Και κατι αλλο..Θα παρεις στο μελλον dx11 καρτα???? Και κατι τελευταιο()Aυτη τη μητρικη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302450&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR3&category=69977721&catalog=20 Η αλλη που διαλεξα στην αρχη εκανα μακακια γιατι δεν εχει νοημα να την παρεις,δεν δικαιολογουν τα +25 ευρω τα 2firewire που εχει και εχει και 1 λιγοτερη esata..
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 απο τα ultimate εχεις την δεινότητα αναβάθμισης νομίζω
billzolo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 συμφωνω βασικα..Αμα ειναι τοσα πολλα μην γινεις μ@λακας και πας και τα αγορασεις..Κρατα τα ultimate και ΑΝ με το καλο λεω ΑΝ πεσουν καμποσο οι τιμες στα 7 τα τσιμπας..οσο για την εγκατασταση ειναι free,πλαισιο και eshop.. edit : 1ον)θα ασχοληθεις με lightscribe? 2ον)αυτο τι το χρειαζεσαι?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980764&product=1032941 3ον)ψαξτο λιγο για το πληκτρολογιο/ποντικι.Αν εισαι ψειρας με τα πληκτρα και θες να ειναι σαν των λαπτοπ παρε αυτο Logitech Illuminated ,αν γουσταρεις τρελο gaming αυτο Logitech G15 Για ποντικι αν παλι ειναι για τρελο gaming παρε αυτο Logitech G5 .Αν παλι τιποτα απαυτα παρε το πακετακι που διαλεξες παρα πολυ καλο.. Και κατι αλλο..Θα παρεις στο μελλον dx11 καρτα???? Και κατι τελευταιο()Aυτη τη μητρικη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1302450&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR3&category=69977721&catalog=20 Η αλλη που διαλεξα στην αρχη εκανα μακακια γιατι δεν εχει νοημα να την παρεις,δεν δικαιολογουν τα +25 ευρω τα 2firewire που εχει και εχει και 1 λιγοτερη esata.. Έχεις δίκιο..lightscribe δεν θα χρειαστει...οπότε έξω...Πληκτρολόγιο ποντίκι τα ΄θελω ασύρματα...Το δικτυο το θέλω γιατι δέν έχω την δυνατότητα να βάλω καλωδιο και θα έχω ίντερνετ μέσω ασύρματου δικτύου...Οκ την αλλάζω την μητρική με αυτη που πρότεινες τώρα...dx11 κάρτα τι εννοείς??Κάρτα γραφικών??Κοίταξε άν έχει βγεί κάτι πολύ καλο και αξίζει μπορεί..γιατί όχι!
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Έχεις δίκιο..lightscribe δεν θα χρειαστει...οπότε έξω...Πληκτρολόγιο ποντίκι τα ΄θελω ασύρματα...Το δικτυο το θέλω γιατι δέν έχω την δυνατότητα να βάλω καλωδιο και θα έχω ίντερνετ μέσω ασύρματου δικτύου...Οκ την αλλάζω την μητρική με αυτη που πρότεινες τώρα...dx11 κάρτα τι εννοείς??Κάρτα γραφικών??Κοίταξε άν έχει βγεί κάτι πολύ καλο και αξίζει μπορεί..γιατί όχι! Για το lightscribe απλως ρωτησα ρε,σιγα δεν χαθηκε και ο κοσμος για 80λεπτα!Παρτο να το χεις μπορει να ξυπνησεις μια μερα και να θες να χεις..Oκ για το δικτυο.. Για την καρτα γραφικων καλυτερα να αποφασισεις απο τωρα για να παρεις μια πιο φθηνη..Δεν λεει να παρεις κατι 200+ ευρω και μετα απο 1 χρονο να την αλλαξεις..Παρε μια 4870 εχουν πεσει και οι τιμες,δεν θα τα παιζει ολα τελεια αλλα μια χαρα,και οτι λεφτα σου μεινουνε τα βαζεις στο τερας την dx11:lol:
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μπορεί και να μου βγουν αλλά έχω πόρωση..Ειδικά για κάτι παιχνίδια όπως το flight simulator x... Αυτό τώρα το λές; Μήπως να πάμε σε i7 σύνθεσή;
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Αυτό τώρα το λές;Μήπως να πάμε σε i7 σύνθεσή; οχι σε παρακαλω δεν αντεχω αλλο..
billzolo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Για το lightscribe απλως ρωτησα ρε,σιγα δεν χαθηκε και ο κοσμος για 80λεπτα!Παρτο να το χεις μπορει να ξυπνησεις μια μερα και να θες να χεις..Oκ για το δικτυο..Για την καρτα γραφικων καλυτερα να αποφασισεις απο τωρα για να παρεις μια πιο φθηνη..Δεν λεει να παρεις κατι 200+ ευρω και μετα απο 1 χρονο να την αλλαξεις..Παρε μια 4870 εχουν πεσει και οι τιμες,δεν θα τα παιζει ολα τελεια αλλα μια χαρα,και οτι λεφτα σου μεινουνε τα βαζεις στο τερας την dx11:lol: Άν έχεις καμία άλλη πρόταση για το δίκτυο..Πές μου..Απλά το θέλω για να πιάνει γερά σήμα..Πιστεύω ότι dx11 κάρτες δεν υπάρχουν ακόμα..Θα πάρω κανονικά τιν 4890 που με τα vista που έχουν τέλεια υποστίριξη με dx10 θα είναι γαμάτα και όταν βγουν θα περιμένω λίγο να πέσουν και θα πάρω μία..Τώρα..υπάρχει περίπτωση αν είναι να βάλω επιπλέον την dx11 και να έχω 2 κάρτες γραφικών??Γιατί έχω ακούσει κάτι τέτοια..Για 2 κάρτες γραφικών μαζί!!! ΕΠΙΣΗΣ...Τροφοδοτικό έχω βάλει το SeaSonic M12-600 PSU (600W) το οποίο είναι στα 78ε..Βρήκα το Chieftec CFT-650-14C 24pin PSU (650W) στα 84ε.. Μήπως αξίζει περισσότερο να βάλω το δεύτερο??? Η διαφορά 6 ευρώ είναι ούτως η άλλως οπότε αν αξίζει...να το αλλάξω!!!
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Άν έχεις καμία άλλη πρόταση για το δίκτυο..Πές μου..Απλά το θέλω για να πιάνει γερά σήμα..Πιστεύω ότι dx11 κάρτες δεν υπάρχουν ακόμα..Θα πάρω κανονικά τιν 4890 που με τα vista που έχουν τέλεια υποστίριξη με dx10 θα είναι γαμάτα και όταν βγουν θα περιμένω λίγο να πέσουν και θα πάρω μία..Τώρα..υπάρχει περίπτωση αν είναι να βάλω επιπλέον την dx11 και να έχω 2 κάρτες γραφικών??Γιατί έχω ακούσει κάτι τέτοια..Για 2 κάρτες γραφικών μαζί!!! ΕΠΙΣΗΣ...Τροφοδοτικό έχω βάλει το SeaSonic M12-600 PSU (600W) το οποίο είναι στα 78ε..Βρήκα το Chieftec CFT-650-14C 24pin PSU (650W) στα 84ε.. Μήπως αξίζει περισσότερο να βάλω το δεύτερο??? Η διαφορά 6 ευρώ είναι ούτως η άλλως οπότε αν αξίζει...να το αλλάξω!!! μια χαρα ειναι το δικτυο.. αυτο που λες για 2 καρτες γραφικων ειναι πολυ γνωστο και το χρσιμοποιουνε παρα πολλοι,ειναι το λεγομενο crossfire για ati και sli για nvidia απλως δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που τα υποστηριζουν..Το crysis ομως υποστηριζει μια χαρα το crossfire..Τελοςπαντων..dx11 δεν εχει βγει ακομα αλλα θα βγει συντομα απτην ατι,το καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος.. edit : oσο για το τροφοδοτικο,εδω το seasonic ειναι ψιλουπερβολη που εβαλα,(και το εβαλα αμα ειναι να σου κρατησει χρονια ακομη),φαντασου το chieftec...
billzolo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 μια χαρα ειναι το δικτυο.. αυτο που λες για 2 καρτες γραφικων ειναι πολυ γνωστο και το χρσιμοποιουνε παρα πολλοι,ειναι το λεγομενο crossfire για ati και sli για nvidia απλως δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που τα υποστηριζουν..Το crysis ομως υποστηριζει μια χαρα το crossfire..Τελοςπαντων..dx11 δεν εχει βγει ακομα αλλα θα βγει συντομα απτην ατι,το καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος.. edit : oσο για το τροφοδοτικο,εδω το seasonic ειναι ψιλουπερβολη που εβαλα,(και το εβαλα αμα ειναι να σου κρατησει χρονια ακομη),φαντασου το chieftec... Επειδή όταν είχα πρωτοξεκινήσει το ψάξιμο μου είχαν προτείνει κάτι φίλοι το supernova 1000watt το οποίο είναι υπέρ αρκετο..Ξέχασε τα watt και πες μου..Πές ότι και τα 2 είναι ίδια watt..Ποιό απο τα 2? Chieftec η seasonic??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:22 ---------- http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=318591 Μπήκα στο link και διάβασα σχετικά με τα 32μπιτα και τα 64μπιτα...Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι τα 32 είναι για μέχρι 4gb απαιτήσεις και τα 64 για 12gb+...Εγώ πχ που τα κυριότερα παιχνίδια που θα έχω θα είναι Dota,flight simulator X,Crysis...Τι να κάνω..? 32 η 64? Και σε ποια περίπτωση θα πάω να πάρω άλλες 2 μνήμες 2χ2 για να έχω σύνολο 8gb ram???
vocals_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Επειδή όταν είχα πρωτοξεκινήσει το ψάξιμο μου είχαν προτείνει κάτι φίλοι το supernova 1000watt το οποίο είναι υπέρ αρκετο..Ξέχασε τα watt και πες μου..Πές ότι και τα 2 είναι ίδια watt..Ποιό απο τα 2? Chieftec η seasonic??? Παρε αυτο θα φτασει,το ψαξα..Πολυ φθηνοτερο και μια χαρα..http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20 Μπήκα στο link και διάβασα σχετικά με τα 32μπιτα και τα 64μπιτα...Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι τα 32 είναι για μέχρι 4gb απαιτήσεις και τα 64 για 12gb+...Εγώ πχ που τα κυριότερα παιχνίδια που θα έχω θα είναι Dota,flight simulator X,Crysis...Τι να κάνω..? 32 η 64? Και σε ποια περίπτωση θα πάω να πάρω άλλες 2 μνήμες 2χ2 για να έχω σύνολο 8gb ram??? τα 32bit λειτουργικα ''βλεπουν'' 3-3.4gb και τα 64bit τα βλεπουν ολα δε μπα να βαλεις και 50 θα τα δουνε.. Τα 8gb τι να τα κανεις ??Εδω τα 4 σε υπερκαλυπτουν..Μετα απο καιρο αμα δε σε φτανουνε καντα 6 με μια 2αρα και παλι μετα απο καιρο 8 με αλλη μια 2αρα..Αλλα για πολυ καιρο μετα σου μιλαω..
billzolo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Παρε αυτο θα φτασει,το ψαξα..Πολυ φθηνοτερο και μια χαρα..http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141473&Manufacturer=Enermax&category=69977705&catalog=20 τα 32bit λειτουργικα ''βλεπουν'' 3-3.4gb και τα 64bit τα βλεπουν ολα δε μπα να βαλεις και 50 θα τα δουνε.. Τα 8gb τι να τα κανεις ??Εδω τα 4 σε υπερκαλυπτουν..Μετα απο καιρο αμα δε σε φτανουνε καντα 6 με μια 2αρα και παλι μετα απο καιρο 8 με αλλη μια 2αρα..Αλλα για πολυ καιρο μετα σου μιλαω.. Με σκοτώνεις..Εδώ σου λέω για μεγαλύτερο τροφοδοτικό και εσύ το κατεβάζεις..Δεν πεφτω κάτω απο τα 600..απλα πες μου..chieftec η seasonic...Ποιο είναι καλύτερο κατα την γνώμη σου...
vocals_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Με σκοτώνεις..Εδώ σου λέω για μεγαλύτερο τροφοδοτικό και εσύ το κατεβάζεις..Δεν πεφτω κάτω απο τα 600..απλα πες μου..chieftec η seasonic...Ποιο είναι καλύτερο κατα την γνώμη σου... και τα 2 μια χαρα ειναι αλλα τι εννοεις σε σκοτωνω?αμα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα με το enerman γιατι να παρεις τα αλλα τα πιο ακριβα..?Τελοσπαντων αμα ειναι να διαλεξεις ενα απτα 2 παρε το seasonic..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.