vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ρε μη του λετε λαλακιες του παιδιου..Βαλε οτι λειτουργικο εχεις και αμα βγουνε τα 7 παρε αυθεντικα τα home premium..δε μπα να χεις και 98 τωρα μη σπαταλας λεφτα αφου σε λιγους μηνες θα παρεις κατι καλυτερο..
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ρε μη του λετε λαλακιες του παιδιου..Βαλε οτι λειτουργικο εχεις και αμα βγουνε τα 7 παρε αυθεντικα τα home premium..δε μπα να χεις και 98 τωρα μη σπαταλας λεφτα αφου σε λιγους μηνες θα παρεις κατι καλυτερο.. Δεν του είπε κανείς να αγοράσει λειτουργικό.
val007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 πιο ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι Best Buy σχεδιάζει να προ-πωλήσουν επιλέξτε τις εκδόσεις των Windows 7 σε απευθείας σύνδεση, για μια περίοδο 16 ημερών που διαρκεί από τον Ιούνιο του 26 με 11 Ιουλίου. Εάν το σημείωμα είναι ακριβής, θα είστε σε θέση να αγοράσουν έναν υπολογιστή με Windows 7 Home Premium πακέτο αναβάθμισης για $ 49,99 και Windows 7 Professional πακέτο αναβάθμισης για $ 99,99. Εάν το σημείωμα είναι ακριβής, θα είστε σε θέση να αγοράσουν έναν υπολογιστή με Windows 7 Home Premium πακέτο αναβάθμισης για $ 49,99 και Windows 7 Επαγγελματικό πακέτο αναβάθμισης για $ 99,99 :-D:-D:-D:-D
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δεν του είπε κανείς να αγοράσει λειτουργικό. κατσε δεν του ειπατε να βαλει βιστα?τι σκατα νυσταζω και δεν βλεπω μπροστα μου ?
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Όντως καλύτερα να περιμένεις τα windows7..τώρα δεν λέει.. Διαθέσιμα για download τα Windows 7 Betahttp://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx οκτωβριος αρχιζουν dvd windows 7 περιπου τιμη 220 ευρω δεν ειμαι σιγουρα. προχειρα θα κανεις δοκιμη τα beta στο pc του μεχρι οκτωβριος θα αγοραζεις dvd win 7. Καλά μεχρι να υπάρχει υποστήριξη πλήρης σε προγράμμτα και λοιπά ας μην κάνει πειράματα..Έχει και άλλα ποντίκια η MS για αυτά.Θα τα τρέξει σε virtual pc να δεί πως είναι και όταν με το καλό βγούν και υποστηρίζονται όλα και άψογα τα βάζουμε όλοι..μαζί και ο φίλος. κατσε δεν του ειπατε να βαλει βιστα?τι σκατα νυσταζω και δεν βλεπω μπροστα μου ? Μάλλον...
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 κατσε δεν του ειπατε να βαλει βιστα?τι σκατα νυσταζω και δεν βλεπω μπροστα μου ? Τα παιδια οντως του ειπανε να βαλει vista, αλλα δεν ειδα πουθενα να του λενε να αγορασει τα vista..
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Βίστα δεν έβαζες πιο παλιά που το pc σου δεν έσπερνε τόσο άσχημα....Αν πάρεις αυτό το pc φίλε και βάλεις XP είσαι τρελό FAIL.. Μην χαραμίσεις το μηχάνημα σου...αν είναι να βάλεις ΧP να σου προτείνουμε κάτι με 300€ όχι παραπάνω.. Κάνε και thread να καταλάβεις τι τραγικό λάθος θα κάνεις... Ρώτα παίρνω αυτό το pc...τι λειτουργικό να βάλω;; Ε άμα βρεθεί και ένας κολλημένος στους 50 να σου πεί XP μην τον ακούσεις..Συνήθως η πλειοψηφία κερδίζει.. Dx10>>>>>Dx9 Τις Ram κάντες 4 gb.Πάρε άλλο ένα κιτάκι 2 gb.Και για παιχνίδια τα XP δεν είναι καλύτερα.Τα vista ultimate χ64 που έχω είναι πιο γρήγορα από τα XP που είχα πριν..... Ελα νταξει εχω και λιγο δικιο..Εδω φαινεται ξεκαθαρα οτι υπονοειτε να βαλει βιστα.. edit : Τα παιδια οντως του ειπανε να βαλει vista, αλλα δεν ειδα πουθενα να του λενε να αγορασει τα vista.. απτη στιγμη που εχει xp θα τα αγορασει εκτος και αν : 1)τα παρει απο φιλο του 2)τα παρει σπασμενα που θα ηταν κακη συμβουλη αν του λεγανε κατι τετοιο
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ναι του είπαμε να βάλει βίστα αλλά μόλις πέταξε το μαγικό "αγοράσω" του είπαμε όλοι όχι..να περιμένει τα 7
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Ναι του είπαμε να βάλει βίστα αλλά μόλις πέταξε το μαγικό "αγοράσω" του είπαμε όλοι όχι..να περιμένει τα 7 καταλαβα εκανα λαθος..αι απολοτζαιζ
val007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 αν θα αγοραζεις έναν υπολογιστή με Windows 7 Home Premium πακέτο αναβάθμισης για τιμη 49,99 ευρω ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- δεν ειμαι σιγουρα. Windows 7 λεπτομέρειες τιμών Starter Edition Windows 7: USD $ 199,95 Windows 7 Home Premium Edition: USD $259.95 Windows 7 Professional Edition: USD $299.95 Windows 7 Ultimate Edition: USD $319.95 http://www.mydigitallife.info/2009/02/07/windows-7-pricing-details-price-for-various-editions-leaked/
vocals_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 δηλαδη εγω θα πληρωσω 240 ευρω για να παρω τα κωλο 7?
val007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 δηλαδη εγω θα πληρωσω 240 ευρω για να παρω τα κωλο 7? τα παρεις "κρακ-κωλο 7"!
billzolo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 τα παρεις "κρακ-κωλο 7"! Guys αφήστε τα λειτουργικά...Έχω τα vista ultimate του πατερα μου..Θα τα βάλω και όταν με το καλό βγουν τα 7 και αξίζουν βλέπουμε.. Πάει αυτό...Στην σελίδα 4 νομίζω έχω το τελικό καλάθι με τον υπολογιστή που μου προτείνατε..Έχετε τίποτα άλλο να αλάξετε η είναι οκ?
Street-Fighter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εσυ εισαι οκ? Ξέρεις να δένεις pc ή θα κάψεις μητρική κάρτα γραφικών κλπ κλπ?
billzolo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 εσυ εισαι οκ?Ξέρεις να δένεις pc ή θα κάψεις μητρική κάρτα γραφικών κλπ κλπ? Κοίταξε...Μάλλον εννοείς αν ξέρω να το συναρμολογήσω..Εννοείται πως όχι..Το πλαίσιο το συναρμολογεί και το φέρνει σπιτι μου τζάμπα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.