Προς το περιεχόμενο

Gaming pc

billzolo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
H Lg...Εγγύηση έχουν όλες αλλά όχι για καμμένα pixel

Καλώς..Ευχαριστώ!!!:-D

Λοιπόν..μετά απο τεράστια βοήθεια σας καταλήξαμε απο ότι φαίνεται σε αυτό:

Κλικάρετε πάνω στα μπλέ ονόματα!!!

1)ΚΟΥΤΙ==>Thermaltake V9 VJ40001W2Z Case

2)ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ==>SeaSonic M12-600 PSU (600W)

3)ΜΗΤΡΙΚΗ==>Asus M4A78 T-E (AM3, DDR3, 790GX)

4)ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ==>Sapphire 4890 VAPOR-X SVGA (1GB, PCI Express)

5)ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ==>AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box)

6)ΨΥΧΤΡΑ==>Xigmatek HDT-S1283 Darknight Cpu Cooler (CAC-SXHH3-U04)

7)ΜΝΗΜΕΣ==>Kingston 2GBχ2 DDR3-1066 Ram Dimm (PC3 8500, KVR1066D3N7/2G)

8)ΣΚΛΗΡΟΣ==>Western Digital Caviar Black 500GB HDD (32MB Cache, Sata, WD5001AALS)

9)ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ==>LG GH22LS30 Black DVDRW +/- (Lightscribe, Sata, Bulk)

10)ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ/ΠΟΝΤΙΚΙ==>Logitech Desktop MX3200 Laser (Ασύρματο)

11)ΟΘΟΝΗ==>LG M2794D-PZ (PC Monitor - LCD TV, 27'')

12)ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΔΙΚΤΥΟ==>Asus Wireless PCI Adapter Super Speed N

ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ: 1.353,81 €

Άν έχετε ακόμα ιδέες και αντιπροτάσεις παρακαλώ γράψτε τις από κάτω..Ευχαριστώ πολύ!!!

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρά τα πράματα, αλλά οφείλω να σου πω ότι θα σου βγούν τα μάτια με την 27άρα ! :lol: Εγώ όταν είδα 24άρα πρώτη φορά στη ζωή μου , έπαθα ....

Δημοσ.

Ψάξε και λίγο για το wireless αν είναι συμβατό με βίστα..Εγώ ένα που έχω δεν έκανε αλλά μπορεί να φταίει και το 64bit και όχι τα βίστα..Σιγουρεψέ το πάντως..

Δημοσ.
Μια χαρά τα πράματα, αλλά οφείλω να σου πω ότι θα σου βγούν τα μάτια με την 27άρα ! :lol: Εγώ όταν είδα 24άρα πρώτη φορά στη ζωή μου , έπαθα ....

Μπορεί και να μου βγουν αλλά έχω πόρωση..Ειδικά για κάτι παιχνίδια όπως το flight simulator x...Επίσης η αποσταση μου απο την οθόνη θα είναι...λιγο λιγοτερο απο ένα μετρο...δεν θα είμαι και σε κανονική θέση!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:47 ----------

Ψάξε και λίγο για το wireless αν είναι συμβατό με βίστα..Εγώ ένα που έχω δεν έκανε αλλά μπορεί να φταίει και το 64bit και όχι τα βίστα..Σιγουρεψέ το πάντως..

Vista δεν βάζω με την καμία..Τα συχαίνομαι...Το ποιο καλό λογισμικό για παιχνίδια είναι τα ΧΡ...Τίποτα αλλο!!!Οπότε θα είμαι οκ...;)

Δημοσ.
Vista δεν βάζω με την καμία..Τα συχαίνομαι...Το ποιο καλό λογισμικό για παιχνίδια είναι τα ΧΡ...Τίποτα αλλο!!!Οπότε θα είμαι οκ...;)

Βίστα δεν έβαζες πιο παλιά που το pc σου δεν έσπερνε τόσο άσχημα....

Αν πάρεις αυτό το pc φίλε και βάλεις XP είσαι τρελό FAIL..

Μην χαραμίσεις το μηχάνημα σου...αν είναι να βάλεις ΧP να σου προτείνουμε κάτι με 300€ όχι παραπάνω..

Κάνε και thread να καταλάβεις τι τραγικό λάθος θα κάνεις...

Ρώτα παίρνω αυτό το pc...τι λειτουργικό να βάλω;;

Ε άμα βρεθεί και ένας κολλημένος στους 50 να σου πεί XP μην τον ακούσεις..Συνήθως η πλειοψηφία κερδίζει..

Dx10>>>>>Dx9

Δημοσ.

Τις Ram κάντες 4 gb.Πάρε άλλο ένα κιτάκι 2 gb.

Και για παιχνίδια τα XP δεν είναι καλύτερα.Τα vista ultimate χ64 που έχω είναι πιο γρήγορα από τα XP που είχα πριν.....

Δημοσ.
Τις Ram κάντες 4 gb.Πάρε άλλο ένα κιτάκι 2 gb.

Και για παιχνίδια τα XP δεν είναι καλύτερα.Τα vista ultimate χ64 που έχω είναι πιο γρήγορα από τα XP που είχα πριν.....

4 είναι..αν προσέξεις στο μπλέ λεει 2gbx2...οπότε 4gb

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:27 ----------

Βίστα δεν έβαζες πιο παλιά που το pc σου δεν έσπερνε τόσο άσχημα....

Αν πάρεις αυτό το pc φίλε και βάλεις XP είσαι τρελό FAIL..

Μην χαραμίσεις το μηχάνημα σου...αν είναι να βάλεις ΧP να σου προτείνουμε κάτι με 300€ όχι παραπάνω..

Κάνε και thread να καταλάβεις τι τραγικό λάθος θα κάνεις...

Ρώτα παίρνω αυτό το pc...τι λειτουργικό να βάλω;;

Ε άμα βρεθεί και ένας κολλημένος στους 50 να σου πεί XP μην τον ακούσεις..Συνήθως η πλειοψηφία κερδίζει..

Dx10>>>>>Dx9

OK πες βάζω vista ultimate..Μπορώ να τα βρώ απο πουθενά αλλού??Γιατί τώρα να πάω να δώσω +100,200 ποσο είναι..δεν λεει!!!

Δημοσ.
4 είναι..αν προσέξεις στο μπλέ λεει 2gbx2...οπότε 4gb

Ναι αλλά στο link που δίνεις είναι 2 gb...

OK πες βάζω vista ultimate..Μπορώ να τα βρώ απο πουθενά αλλού??Γιατί τώρα να πάω να δώσω +100,200 ποσο είναι..δεν λεει!!!

Τώρα μεταξύ μας θα τα πάρεις αυθεντικά??

Και πες ότι περιμένεις τα win7 θα πας να τα σκάσεις στην microsoft??Μπες κάπου κατέβασε το,κάψτο σε ένα cd και κάνε το install.Και εγώ που έχω vista τα έχω κατεβάσει και μια χαρά είμαι και ενημερώσεις κάνει και τα πάντα...

Δημοσ.
Διαθέσιμα για download τα Windows 7 Beta

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

οκτωβριος αρχιζουν dvd windows 7 περιπου τιμη 220 ευρω δεν ειμαι σιγουρα.

Ποιος ο λόγοσ να κατεβάσει κανείς και να βάλει τα beta στο pc του???xp και vista μεχρι να βγουν κανονικά..

Δημοσ.
Ποιος ο λόγοσ να κατεβάσει κανείς και να βάλει τα beta στο pc του???xp και vista μεχρι να βγουν κανονικά..

προχειρα θα κανεις δοκιμη τα beta στο pc του μεχρι οκτωβριος θα αγοραζεις dvd win 7.

Δημοσ.

Καλά μεχρι να υπάρχει υποστήριξη πλήρης σε προγράμμτα και λοιπά ας μην κάνει πειράματα..Έχει και άλλα ποντίκια η MS για αυτά.Θα τα τρέξει σε virtual pc να δεί πως είναι και όταν με το καλό βγούν και υποστηρίζονται όλα και άψογα τα βάζουμε όλοι..μαζί και ο φίλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...