Grabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δεν ξέρω ποιό χρώμα να διαλέξω να κανω το case μου.είμαι ανάμεσα σε πράσινο[γρασιδιού] και πορτοκαλί.τι χρώμα πιστεύετε να το βάψω όπου θα συνδιάσω μαύρα αυτοκόλλητα και μπλέ νέον. όλες οι σκέψεις ευπρόσδεκτες.αν θέλετε πείτε και άλλα χρώματα που να ταίριαζαν/ ευχαριστώ!!
d3m0n Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κοίταξε ούτε το μπλε πάει με το πορτοκαλί,ούτε το το μπλε με το πράσινο.Μήπως θα έπρεπε να διαλέξεις κάποιο άλλο χρώμα να κάνει ωραίο συνδυασμό??? Δεν ξέρω πως είναι το case σου αλλά π.χ. θα πήγαινε ένα ανοιχτό γκρι μαζί με τα μπλε νέον...
Grabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 έχω στο ένα καπάκι [αυτό που φαίνεται κυρίως]ένα παράθυρο και ένα tribal dragon σχεδιασμένο[θα το κανω μαυρο]και ακόμη έχω και κάτι φωτιές αυτοκόλητα μαυρα.κανένα άλλο χρώμα?
eSATA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 μπα!!για ασημένιο τι λέτε??? τι ασημενιο ρε καντο μαυρο με κοκκινο...με κοκκινο uv
Grabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δεν μου πολυαρέσει το κόκκινο και το μαύρο είναι συνηθισμένο και ψιλοβλακεία.το ασημί μια χαρά δεν είναι.ταιριάζει με το μαυρο και το τονίζει
eSATA Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 δεν μου πολυαρέσει το κόκκινο και το μαύρο είναι συνηθισμένο και ψιλοβλακεία.το ασημί μια χαρά δεν είναι.ταιριάζει με το μαυρο και το τονίζει ενω το ασημι δεν ειναι συνηθισμενο ε:p
Grabi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 καλά όχι σαν το μαυρο.μάλλον αυτό λέω να βάλω.
Grabi Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 τι ενοείς??πέρλα?αν ενοείς πέρλα δεν έχω σκοπό να του βάλω γιατί πέρλα βάνουν σε αντικείμενα που κινούνται για να πάιζουν οι συνδυασμοί χρωμάτων[μηχανάκια, αυτοκίνητα κ.α]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.