Προς το περιεχόμενο

πράσινο ή πορτοκαλί case

Grabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω ποιό χρώμα να διαλέξω να κανω το case μου.είμαι ανάμεσα σε πράσινο[γρασιδιού] και πορτοκαλί.τι χρώμα πιστεύετε να το βάψω όπου θα συνδιάσω μαύρα αυτοκόλλητα και μπλέ νέον.

όλες οι σκέψεις ευπρόσδεκτες.αν θέλετε πείτε και άλλα χρώματα που να ταίριαζαν/

ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Κοίταξε ούτε το μπλε πάει με το πορτοκαλί,ούτε το το μπλε με το πράσινο.Μήπως θα έπρεπε να διαλέξεις κάποιο άλλο χρώμα να κάνει ωραίο συνδυασμό???

Δεν ξέρω πως είναι το case σου αλλά π.χ. θα πήγαινε ένα ανοιχτό γκρι μαζί με τα μπλε νέον...

Δημοσ.

έχω στο ένα καπάκι [αυτό που φαίνεται κυρίως]ένα παράθυρο και ένα tribal dragon σχεδιασμένο[θα το κανω μαυρο]και ακόμη έχω και κάτι φωτιές αυτοκόλητα μαυρα.κανένα άλλο χρώμα?

Δημοσ.

δεν μου πολυαρέσει το κόκκινο και το μαύρο είναι συνηθισμένο και ψιλοβλακεία.το ασημί μια χαρά δεν είναι.ταιριάζει με το μαυρο και το τονίζει

Δημοσ.
δεν μου πολυαρέσει το κόκκινο και το μαύρο είναι συνηθισμένο και ψιλοβλακεία.το ασημί μια χαρά δεν είναι.ταιριάζει με το μαυρο και το τονίζει

ενω το ασημι δεν ειναι συνηθισμενο ε:P:p

Δημοσ.

τι ενοείς??πέρλα?αν ενοείς πέρλα δεν έχω σκοπό να του βάλω γιατί πέρλα βάνουν σε αντικείμενα που κινούνται για να πάιζουν οι συνδυασμοί χρωμάτων[μηχανάκια, αυτοκίνητα κ.α]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...