Προς το περιεχόμενο

Χρειαζομαι τα "φωτα"σας!!!!

luminio3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα.ειμαι καινουριος σχετικα στον χωρο των η/υ και δεν σκαμπαζω και πολλα.λοιπον..εχω ενα λαπτοπ,το οποιο το συνδεεω στο νετ μεσω του wireless του γειτονα μου(που μ εχει δωσει κωδικουσ και βγαινει προς τους τριτους κλειδωμενο).αυτος εχει 24αρα γραμμη(aπo forthnet) και το ρουτερ του ειναι linksys wag200g gateway.το προβλημα μ εντοπιζεται πως ενω καταεβαζα απο rapidshire(για παραδειγμα) στα 400kbps η και παραπανω,εχει μια βδομαδα εχει πεσει στα 125-150kbps..το ρουτερ ειναι στο σπιτι του αλλα αυτος λειπει(ειναι πρωτοδιορισμενος δασκαλος,ερχεται τα πσκ)..υπαρχει λυση στο θεμα μου???ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω στο ρουτερ??ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Γενικά με το Wireless δεν μπορείς να έχεις πάντα καλές ταχύτητες.

Είναι αρκετοί παράγοντες που το επηρεάζουν αυτό.

Δηλαδή πάντα κατεβάζεις με 150kbps? Δοκίμασε να μετακινηθείς λίγο με το Laptop σου πιο κοντά προς αυτόν και δοκίμασε πάλι.

Τι απόσταση έχετε; Πολυκατοικία; Μονοκατοικία; Εκτός από τοίχους, υπάρχουν άλλα εμπόδια;

Δημοσ.
Γενικά με το Wireless δεν μπορείς να έχεις πάντα καλές ταχύτητες.

Είναι αρκετοί παράγοντες που το επηρεάζουν αυτό.

Δηλαδή πάντα κατεβάζεις με 150kbps? Δοκίμασε να μετακινηθείς λίγο με το Laptop σου πιο κοντά προς αυτόν και δοκίμασε πάλι.

Τι απόσταση έχετε; Πολυκατοικία; Μονοκατοικία; Εκτός από τοίχους, υπάρχουν άλλα εμπόδια;

μενει ακριβως απο επανω απο εμενα..εκτος απο το ταβανι μου και το πατωμα του(!!!) δεν υπαρχει αλλο εμποδιο!!!ναι,με μεσω ορο 150 καταβαζω!!!υπαρχει λυση???

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:55 ----------

εκτός από εσένα συνδέονται και άλλοι?

οχι δεν συνδεονται αλλοι.μ εχει δωσει μονο σε εμενα το key για να μπορω να μπαινω...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:45 ----------

και πιο συγκεκριμενα με 125,33 συνεχως!!!!

Δημοσ.
[/color]

οχι δεν συνδεονται αλλοι.μ εχει δωσει μονο σε εμενα το key για να μπορω να μπαινω...

α) Καλα δε φτανει που σε εξυπηρετει δωρεαν...... θες να του φας και ολο το bandwindth? Μηπως το παρακανεις λιγο? Μπορει να εχει bandwindth management και να σε εχει περιορισει λιγο επειδη πιθανον το ειχες λιωσει και δεν μπορουσε να βγει στο νετ. Το να προσπαθεις να το εκμεταλλευτεις δεν ειναι και οτι πιο ευγενικο εκτος και αν ξερει οτι ρωτας να βρεις λυση εδω μεσα. Κανονικα επειδη του ανηκουν ολα (ασυρματο ρουτερ, ιντερνετ, κ.λ.π.), θα επρεπε να ψαχνετε αυτος για σενα, αλλα προφανως εχει αγνοια στο οτι ψαχνετσε (απο τα λεγομενα σου)

β) συμορφωσε λιγο το τιτλο σου γιατι θα περασει ο λυκος.......

Δημοσ.
α) Καλα δε φτανει που σε εξυπηρετει δωρεαν...... θες να του φας και ολο το bandwindth? Μηπως το παρακανεις λιγο? Μπορει να εχει bandwindth management και να σε εχει περιορισει λιγο επειδη πιθανον το ειχες λιωσει και δεν μπορουσε να βγει στο νετ. Το να προσπαθεις να το εκμεταλλευτεις δεν ειναι και οτι πιο ευγενικο εκτος και αν ξερει οτι ρωτας να βρεις λυση εδω μεσα. Κανονικα επειδη του ανηκουν ολα (ασυρματο ρουτερ, ιντερνετ, κ.λ.π.), θα επρεπε να ψαχνετε αυτος για σενα, αλλα προφανως εχει αγνοια στο οτι ψαχνετσε (απο τα λεγομενα σου)

β) συμορφωσε λιγο το τιτλο σου γιατι θα περασει ο λυκος.......

κοιτα το παλικαρι δεν εχει προβλημα γτ δεν ειναι σπιτι του συνηθως,και την γραμμη την εχει για τον χαβα του..γιαυτο και μ την "σπαει" και σε εμενα..ρωτησα και τον ιδιο και ο γειτονας δεν ηξερε γτ μπορει να συμβαινει..μ ειπε πςσ αν μπορω να βρω λυση καλως..αλλιως θα κανει τηλ αυτος στην εταιρεια και ολα τα σχετικα..αυτο με το bandwindth μπορω να το ρυθμισω εγω με καποιον τροπο απο τη στιγμη που εχω προσβαση στο ρουτερ του??και κατι ακομα..επειδη ειμαι νεος στο insomnia αυτο που εγραψες "συμορφωσε λιγο το τιτλο σου γιατι θα περασει ο λυκος......." τι εννοεις???

σευχαριστω...

Δημοσ.

α) Θα προτιμησω τοτε λογω αρχων να μη σε βοηθησω γιατι απο οτι λες ο φιλος σου δε γνωριζει οτι ψαχνεσε να τον "πατησεις" λιγο

β) Διαβασε αυτο το τυχαιο μηνυμα και θα καταλαβεις και για το τιτλο και για το λυκο ;)

Δημοσ.

α.καταρχην δοκιμασες να κανεις κανα restart τον ρουτερ.β.ειδες στα ποσα εχει κλειωσει ο ρουτερ γιατι μπορει να εχει κλειδωσει σε μικροτερη ταχυτητα και να εχει καποιο θεμα η γραμμηγ.και να παρει τηλ στην ετερεια τι θα πει.ο γειτονας μου παιρνει wireless απο αλλο σπιτι και δεν κατεβαζει γρηγορα.θα του πουνβ οκ κανε δοκιμη με ethernet καλωδιο πανω αποτον ρουτερ και οχι ασυρματα.μπορει κατι με το pc σου μπορει να θελει απλα ενα restart to router μπορει να εχει παθει κατι η γραμμη και να κλειδωνει πιο χαμηλα.μμπορει να θελει αλλο καναλι.χιλια δυο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...