Προς το περιεχόμενο

Η μπανάνα και το πέος

VerteX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρτε και ενα ανεκδοτακι απο εμενα:<P>Ηταν που λετε μια μπανανα και ενα πεος και συζητουσαν για το πως περνανε τον καιρο τους...<P>Λεει η μπανανα:<BR>" Ασε πεος, εγω περναω μια χαρα. Περιμενω υπομονετικα να ενδιαφερθει καποιος για μενα. Οταν αυτο γινει, αυτος με παιρνει, με ξεντυνει σιγα σιγα, και με τρωει..."<BR>Λεει και το πεος:<BR>" Α, εγω περναω χαλια! Ακου να δεις τι τραβάω: οταν το αφεντικό μου εχει ορεξη, πρεπει να στεκομαι ορθιος και σφιγμενος. Μετα με βαζει σε μια σακουλα και με κουναει πανω κατω μεχρι να κανω εμετο!!!"<P>Ελπίζω να σας άρεσε...<BR>Οι τονοι λυπουν γιατι βαριομουν grin.gif" border="0<P><BR>Γραψτε και εσεις κανενα να γελασουμε!<p>[ 20-06-2001: Message edited by: VerteX ]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by VerteX:<BR><STRONG>Παρτε και ενα ανεκδοτακι απο εμενα:<P>Ηταν που λετε μια μπανανα και ενα πεος και συζητουσαν για το πως περνανε τον καιρο τους...<P>Λεει η μπανανα:<BR>" Ασε πεος, εγω περναω μια χαρα. Περιμενω υπομονετικα να ενδιαφερθει καποιος για μενα. Οταν αυτο γινει, αυτος με παιρνει, με ξεντυνει σιγα σιγα, και με τρωει..."<BR>Λεει και το πεος:<BR>" Α, εγω περναω χαλια! Ακου να δεις τι τραβάω: οταν το αφεντικό μου εχει ορεξη, πρεπει να στεκομαι ορθιος και σφιγμενος. Μετα με βαζει σε μια σακουλα και με κουναει πανω κατω μεχρι να κανω εμετο!!!"<P>Ελπίζω να σας άρεσε...<BR>Οι τονοι λυπουν γιατι βαριομουν grin.gif" border="0<P><BR>Γραψτε και εσεις κανενα να γελασουμε!<P>[ 20-06-2001: Message edited by: VerteX ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Καλά θα ήταν να έλειπαν μόνο οι τόνοι!!!!!!!!!!<P> shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0 shocked.gif" border="0

Δημοσ.

Ένας νεαρός και μια νεαρή γνωρίστηκαν σ' ένα μπαρ. Αφού τα ήπιαν και τα βρήκαν, μπήκαν σε ένα ξενοδοχείο και έπεσαν στο κρεβάτι. <BR>Καθώς έκαναν έρωτα σαν τρελοί, ο νεαρός παρατήρησε πως τα δάχτυλα των ποδιών της κοπέλας γύριζαν προς τα πάνω κάθε φορά που αυτός κουνιόταν. Όταν τελείωσαν, της είπε: <P>-Πρέπει να ήμουν πολύ καλός στον έρωτα. Παρατήρησα πως τα δάχτυλα των ποδιών σου γύριζαν προς τα πάνω. <P>Η κοπέλα τον κοίταξε, χαμογέλασε και του είπε γλυκά: <P>-Αυτό συνήθως μου συμβαίνει όταν κάποιος ξεχνάει να μου βγάλει το βρακάκι μου!<P><BR>Στον πόλεμο, λέει ο στρατηγός στον πιο ικανό του ανιχνευτή να δει πόσοι είναι οι εχθροί. Φεύγει ο ανιχνευτής και μετά από δύο ώρες επιστρέφει με την αναφορά. <P>- Πόσοι ήταν; Τους μέτρησες; <P>- Ναι. Είναι 504. <P>- 504; Τι λες ρε θηρίο! Και πώς είσαι τόσο σίγουρος; <P>- Ε, είναι τέσσερις μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω! <P><BR> cool.gif" border="0 wink.gif" border="0<p>[ 21-06-2001: Message edited by: geso ]

Δημοσ.

Παει ενα αντρογυνο περασμενης ηλικιας σε ενα ορνιθοτροφειο να αγορασει ενα κοκορα.<BR>Ο υπαλληλος αφου κοιταξε τη γιαγια τις εδειξε ενα κοκορα και της λεει:<BR>Κυρια μου να αγορασετε αυτο τον κοκορα.<BR>Εκτελει τις υποχρεωσεις του πανω απο 50 φορες την ημερα.<BR>Η γιαγια αφου κοιταξε τον κοκορα λεει ειρωνικα:"Πεστε τα στον αντρα μου".<P>Ο παππους ομως μη χανοντας χρονο ρωταει:"Δεν μου λετε κυριε,παντα με την ιδια κοτα?"<BR>Φυσικα οχι,απαντα ο υπαλληλος.<BR>Και ο παππους:"Πεστε τα στη γυναικα μου"... grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <P><BR>Αν σας αρεσε ψηφηστε το στελνοντας μου email και θα ανακοινωσω τα αποτελεσματα...<p>[ 22-06-2001: Message edited by: lion ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...