VerteX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Παρτε και ενα ανεκδοτακι απο εμενα:<P>Ηταν που λετε μια μπανανα και ενα πεος και συζητουσαν για το πως περνανε τον καιρο τους...<P>Λεει η μπανανα:<BR>" Ασε πεος, εγω περναω μια χαρα. Περιμενω υπομονετικα να ενδιαφερθει καποιος για μενα. Οταν αυτο γινει, αυτος με παιρνει, με ξεντυνει σιγα σιγα, και με τρωει..."<BR>Λεει και το πεος:<BR>" Α, εγω περναω χαλια! Ακου να δεις τι τραβάω: οταν το αφεντικό μου εχει ορεξη, πρεπει να στεκομαι ορθιος και σφιγμενος. Μετα με βαζει σε μια σακουλα και με κουναει πανω κατω μεχρι να κανω εμετο!!!"<P>Ελπίζω να σας άρεσε...<BR>Οι τονοι λυπουν γιατι βαριομουν <P><BR>Γραψτε και εσεις κανενα να γελασουμε!<p>[ 20-06-2001: Message edited by: VerteX ]
alexia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by VerteX:<BR><STRONG>Παρτε και ενα ανεκδοτακι απο εμενα:<P>Ηταν που λετε μια μπανανα και ενα πεος και συζητουσαν για το πως περνανε τον καιρο τους...<P>Λεει η μπανανα:<BR>" Ασε πεος, εγω περναω μια χαρα. Περιμενω υπομονετικα να ενδιαφερθει καποιος για μενα. Οταν αυτο γινει, αυτος με παιρνει, με ξεντυνει σιγα σιγα, και με τρωει..."<BR>Λεει και το πεος:<BR>" Α, εγω περναω χαλια! Ακου να δεις τι τραβάω: οταν το αφεντικό μου εχει ορεξη, πρεπει να στεκομαι ορθιος και σφιγμενος. Μετα με βαζει σε μια σακουλα και με κουναει πανω κατω μεχρι να κανω εμετο!!!"<P>Ελπίζω να σας άρεσε...<BR>Οι τονοι λυπουν γιατι βαριομουν <P><BR>Γραψτε και εσεις κανενα να γελασουμε!<P>[ 20-06-2001: Message edited by: VerteX ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Καλά θα ήταν να έλειπαν μόνο οι τόνοι!!!!!!!!!!<P>
tigra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 kalo alla 8a elega gnwsto!!!<BR>tetoiou eidous anekdota ta kai alla polla ta briskeis sto site <A HREF="http://www.jokes.gr" TARGET=_blank>www.jokes.gr</A> <BR>ayta kai alla polla!!!!!!episkeftite tin selida ayti exei kala jokes!!!!
-nick- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 KALO, re ...<BR>An den thes na baleis tonous grapse GREEKLISH !!!!
geso Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Ένας νεαρός και μια νεαρή γνωρίστηκαν σ' ένα μπαρ. Αφού τα ήπιαν και τα βρήκαν, μπήκαν σε ένα ξενοδοχείο και έπεσαν στο κρεβάτι. <BR>Καθώς έκαναν έρωτα σαν τρελοί, ο νεαρός παρατήρησε πως τα δάχτυλα των ποδιών της κοπέλας γύριζαν προς τα πάνω κάθε φορά που αυτός κουνιόταν. Όταν τελείωσαν, της είπε: <P>-Πρέπει να ήμουν πολύ καλός στον έρωτα. Παρατήρησα πως τα δάχτυλα των ποδιών σου γύριζαν προς τα πάνω. <P>Η κοπέλα τον κοίταξε, χαμογέλασε και του είπε γλυκά: <P>-Αυτό συνήθως μου συμβαίνει όταν κάποιος ξεχνάει να μου βγάλει το βρακάκι μου!<P><BR>Στον πόλεμο, λέει ο στρατηγός στον πιο ικανό του ανιχνευτή να δει πόσοι είναι οι εχθροί. Φεύγει ο ανιχνευτής και μετά από δύο ώρες επιστρέφει με την αναφορά. <P>- Πόσοι ήταν; Τους μέτρησες; <P>- Ναι. Είναι 504. <P>- 504; Τι λες ρε θηρίο! Και πώς είσαι τόσο σίγουρος; <P>- Ε, είναι τέσσερις μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω! <P><BR> <p>[ 21-06-2001: Message edited by: geso ]
lion Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Παει ενα αντρογυνο περασμενης ηλικιας σε ενα ορνιθοτροφειο να αγορασει ενα κοκορα.<BR>Ο υπαλληλος αφου κοιταξε τη γιαγια τις εδειξε ενα κοκορα και της λεει:<BR>Κυρια μου να αγορασετε αυτο τον κοκορα.<BR>Εκτελει τις υποχρεωσεις του πανω απο 50 φορες την ημερα.<BR>Η γιαγια αφου κοιταξε τον κοκορα λεει ειρωνικα:"Πεστε τα στον αντρα μου".<P>Ο παππους ομως μη χανοντας χρονο ρωταει:"Δεν μου λετε κυριε,παντα με την ιδια κοτα?"<BR>Φυσικα οχι,απαντα ο υπαλληλος.<BR>Και ο παππους:"Πεστε τα στη γυναικα μου"... <P><BR>Αν σας αρεσε ψηφηστε το στελνοντας μου email και θα ανακοινωσω τα αποτελεσματα...<p>[ 22-06-2001: Message edited by: lion ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.