Προς το περιεχόμενο

ATI vga + NVIDIA physx

WatchYourBack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο insomnia? αμφιβάλω αλλιώς θα είχε απαντήσει (λογικά :P )

μα δεν ειναι και κατι το τοσο ουυυαααου!!! :P

παιδες το κανω το οταν σχολασω απ την δουλεια και θα σας ποσταρω ;);):-)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι και να σου δουλεύει σωστά, το να πει ότι το έκανε κάποιος αλλά δεν του δούλεψε σωστά ή γενικότερα καθόλου δεν έχει νόημα...

Δημοσ.
το θέμα είναι και να σου δουλεύει σωστά, το να πει ότι το έκανε κάποιος αλλά δεν του δούλεψε σωστά ή γενικότερα καθόλου δεν έχει νόημα...

μορε για αυτο τρογομαι και γω!!!!:shock::shock:

Θα δουλεψει....δε θα δουλεψει.....

εντομεταξι εχω αυτην εδω την mobo: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522629

η οποια εχει 3*pci-ex

αμα καταφερω να δουλεψω τις 4870 και 8500 μαζι μετα θα δοκιμασω με 2 ΑΤΙ σε c/f και μια 8500!!! :shifty::shifty:

κ ο θεος βοιθος!!!:eek::eek:

Δημοσ.

Κάντο αλλά νοικοκυρεμένα…

Σε νέα εγκατάσταση XP… μη ζητάς support μετά για να ξεμπλέξεις το σύστημα ;-)

Δημοσ.

Δουλευει το εχω κανει εγω οχι ομως για τον λογο αυτο...η8ελα να βαλω σε ενα pc 3 ο8ονες και πειραματιζομουνα.Γινεται αλλα υπαρχουν παρα πολλα μειωνεκτηματα και αμφιβαλλω αν στο τελος κερδιζεις πραγματικα κατι...Αν χρειαζεσαι physx παρε nvidia.Απλα πραμματα...Με 2 καρτες εχεις μεγαλυτερη καταναλωση,8ερμοκρασιες και γενικα το συστημα μονο στα8ερο δν ειναι...

Δημοσ.
Δουλευει το εχω κανει εγω οχι ομως για τον λογο αυτο...η8ελα να βαλω σε ενα pc 3 ο8ονες και πειραματιζομουνα.Γινεται αλλα υπαρχουν παρα πολλα μειωνεκτηματα και αμφιβαλλω αν στο τελος κερδιζεις πραγματικα κατι...Αν χρειαζεσαι physx παρε nvidia.Απλα πραμματα...Με 2 καρτες εχεις μεγαλυτερη καταναλωση,8ερμοκρασιες και γενικα το συστημα μονο στα8ερο δν ειναι...

Δεν γνωρίζω πολλούς που να το έχουν ανάγκη…

Και είπαμε όταν χρειάζεσαι το 100% της GPU για ένα παίγνιον… τότε δε περισσεύει χώρος εκεί μέσα να στριμώξεις και Physics

Δημοσ.

Και είπαμε όταν χρειάζεσαι το 100% της GPU για ένα παίγνιον… τότε δε περισσεύει χώρος εκεί μέσα να στριμώξεις και Physics

μαζι σου εγω...Αλλα δν βλεπω αλλο λογο να βαλεις 2 καρτες (ΑΤΙ ,ΝVIDIA)για καποιον αλλο λογο...Αν 8ες να πειραματιστεις καλως...αλλιως ειναι μονο μπελας στο κεφαλι σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καταρχην καλημερα σας.

εκανα το παντρεμα ΑΤΙ+Nvidia, ολα πιγαν καλα, δεν ειχα κανενα προβλημα!!!!

το πισακι μου ηταν απολιτα σταθερο σε οτι κ αν εκανα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει το physx της 8500gt 512MB που εβαλα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη στους drives για να ενεργωποιησω τα physx.

δεν μου εβγαζε δηλαδι αυτην την επιλογη: 06.jpg

πιστευω οτι φτεει η εκδωση της καρτας που εβαλα, μηπως θελει σειρα 9χχχ της Nvidia?

Υ.Γ. δεν δωκιμασα κανενα προγραμμα που να τεσταρει τα physx πχ. FluidMark.

γιατι απλα δεν ειδα την επιλογη ενεργωποιησης στους drivers.

αν και εγιναν εγκατασταση κανωνικα!!

• Super Moderators
Δημοσ.

συνήθως είναι enabled από default, τρέξε κάνα πρόγραμμα να σιγουρευτείς αν τελικά δουλεύει...

Δημοσ.
συνήθως είναι enabled από default, τρέξε κάνα πρόγραμμα να σιγουρευτείς αν τελικά δουλεύει...

φτου!!! αυτο δεν το ΄ξερα!

βασικα επιδη δεν ειδα διαφορα σε παιχνιδια την ξανα εβγαλα, για θεμα καταναλωσης και θερμοκρασιας ( 2 λεπτα υποθεση ειναι να μπει....:P ) θα βαλω το 3d marck και θα το τεσταρω το ''ολλο θεμα'' εκει μετα τη δουλεια...

οσο αναφορα τους drivers που δουλεψα ειναι: οι 9,6 για την 4870 και οι 186.18 για την 8500, μαζι με το PhysX System Software version 9.09.0428.

Δημοσ.

ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!!!

οποιος εχει mobo με 2 pci-ex και εχει ΑΤΙ + nv καρτα να μην καθετε καθολου!!

θα βαλω και photos οταν μπορεσω για να παρετε μια ιδεα!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:06 ----------

ναι ετσι ειναι οντως!! ευχαριστω thresh :-):-):o

Δημοσ.

αμα παιζει στο pc quad crossfire ομως;

• Moderators
Δημοσ.
αμα παιζει στο pc quad crossfire ομως;

Quad crossfire?

Εισαι bencher?

Αν οχι, τοτε:

Η δευτερη vga θα σου δωσει περιπου +70% επιδοσεις σε σχεση με τη μια.

Αν βαλεις και τριτη θα εχεις ενα ακομα 5% πανω.

Αν βαλεις και τεταρτη θα εχεις ακομα.... μια κουλουρα πανω!

Οσο για το όλο θεμα, πώς ακριβως γινεται και σε τι λειτουργικο John?

Σκεφτομαι να το δοκιμασω με HD4870 1GB + 9500GT.

Δημοσ.
Quad crossfire?

Εισαι bencher?

Αν οχι, τοτε:

Η δευτερη vga θα σου δωσει περιπου +70% επιδοσεις σε σχεση με τη μια.

Αν βαλεις και τριτη θα εχεις ενα ακομα 5% πανω.

Αν βαλεις και τεταρτη θα εχεις ακομα.... μια κουλουρα πανω!

Οσο για το όλο θεμα, πώς ακριβως γινεται και σε τι λειτουργικο John?

Σκεφτομαι να το δοκιμασω με HD4870 1GB + 9500GT.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ!! :-)

το πισακι μου στο οποιο εκανα το παντρεμα:

cpu - q9550

mobo - asus p5q-e

ram - 2x 2048mb@1066mhz OCZ

vga - 4870 1024mb

2 vga - nv 8500gt 512mb ddr2 (128bit)

psu - 750W

ολα εγιναν σε win-xp 32bit/sp3

ΠΡΩΣΟΧΗ!!!! ΣΕ WIN VISTA ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!

λοιπον!!!

1) Πριν ξεκινήσουμε, απεγκαθιστάμε πλήρως τους drivers της κάρτας της ATI. Τοποθετούμε τη δεύτερη κάρτα γραφικών σε μία ελεύθερη θύρα PCI-Express πλήρους μήκους, η οποία μπορεί να είναι ταχύτητας ακόμα και 4x, αφού δεν θα χρειαστούμε όλο το bandwidth του PCI-Express.

2) Συνδέουμε και τη δεύτερη κάρτα γραφικών σε ένα monitor, είτε αυτό είναι το ίδιο που χρησιμοποιούμε στον υπολογιστή και χρησιμοποιούμε τη δεύτερη είσοδό του είτε είναι κάποιο άλλο. Το συγκεκριμένο βήμα είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει ο συνδυασμός των δύο καρτών, αφού πρέπει να “βλέπουμε” αυτά που δείχνει η κάρτα γραφικών.

3) Εκκινώντας τα Windows XP, στον πίνακα ελέγχου πρέπει να υπάρχουν με θαυμαστικό οι δύο κάρτες γραφικών (video controller). Ξεκινάμε την εγκατάσταση των drivers πρώτα με αυτόν της Nvidia (ο οποίος θα βάλει στο σύστημα και τους PhysX drivers) και συνεχίζουμε με εκείνον της ATI.

4) Αν όλα έχουν πάει καλά (δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο), στον Device Manager θα έχουν εμφανιστεί και οι δύο κάρτες γραφικών, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το desktop εμφανίζεται στην οθόνη όπου είναι συνδεδεμένη η κάρτα με το GPU της ATI, ενώ στην άλλη οθόνη (ή σε άλλη είσοδο της ίδιας οθόνης) δεν θα εμφανίζεται απολύτως τίποτα.

5)Στη συνέχεια επιλέγουμε στο Display Properties την κάρτα της Nvidia και από εκεί ενεργοποιούμε την επιλογή Use this Device as the primary monitor. Αν για κάποιον λόγο εμφανιστεί μήνυμα λάθους και το λειτουργικό δεν σας επιτρέψει να κάνετε την αλλαγή, κάνετε επανεκκίνηση στο σύστημα και πηγαίνετε στο BIOS, ώστε να αλλάξετε την προτεραιότητα κάρτας γραφικών από PEG (η τοποθετημένη στην πρώτη θύρα PCI-Express κάρτα) σε PEG2 (η δεύτερη κάρτα).

6)Το σύστημα θα εκκινήσει με την Nvidia ως βασική κάρτα δείχνοντας στην οθόνη πού είναι συνδεδεμένη, ενώ η ATI θα λειτουργεί ως προέκταση της Nvidia. Πηγαίνετε στον driver της Nvidia και ενεργοποιήστε την επιλογή PhysX. Πάλι από το Display Properties μπορείτε να ξαναρυθμίσετε την ATI ως βασική (Use this Device as the primary monitor). Το σύστημα είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει την Nvidia ως PhysX accelerator.

πηγη: http://www.pcw.gr/StepByStep/Nvidia_graphics_card_PhysX_GPU_ATI_accelerator/269.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...